» »

union olimpija:žalgiris prenos tekme

union olimpija:žalgiris prenos tekme

1
2
3

primozzzz ::

Olimpija je tekmo v Zagrebu izgubila zaradi...

...boljšega nasprotnika
0%
...trenerskih odločitev
53%
...izgubljenih žog
18%
...slabe obrambe
29%
skupaj: 17

tega trenerja bi mogl čimprj odstavt pl pa še nekaj igralcev pa več slovenskih notr dat

Aryss ::

ja itaq, to je jasno že od samga začetka! k sm js zvedla kdo bo za trenerja, sm že vedla da bo tole klinc. žalgiris ni slučaj, zmer jih je olimpija namlatla k bebce. tale trener pa, kokr sm že rekla, upamo lahko samo da ne bodo v štabu čakal do marca ampak da ga bodo na hit odpikal (drugač pa, kokr so mi znani primori po evropi in tud po SLO, se dostikrat zgodi da trenerji že sami odstopajo če vidjo da niso sposobni. ne sam v košarki, tud drugi športi, v fuzbalu je tud ful tega. ne vem zaboga kaj ta qrac razmazan čaka neki tlele!;( )
searching users signature...
...
not found!

Kato ::

Naslednja tekma je z Bambergom, če pa zgubijo proti taki ekipi se mora pa uprav zares zamislit.Drugače je pa trenutno Mohorič brez dela.

Amare ::

Ja seveda,Bamberg je res zelo slaba ekipa,na enki,dvojki in trojki imajo tri res kvalitetne Američane,nasploh je dobra zunanja linija,proti Benettonu izgubili za 8 točk,203 cm visoki Nelson odlično pobira skoke,v skoku je benetton priznal premoč,tukaj je še Phelps,ki odlično asistira itd.Olimpija bo še kako težko prišla do zmage,spet lahko dobijo 80+ točk,če ne bo obramba delovala tako kot mora,predvsem zunanja linija Olimpije mora igrati dobro obrambo,tukaj me pa skrbi Oliver,ki je dokaj počasen in s tem tudi slab v obrambi ter zna imeti kar nekaj težav......

Aryss ::

Drugače je pa trenutno Mohorič brez dela.

hmnja no, men tole zgleda kr dobr, sam da jih pamet sreča da ga vzamejo nazaj. a kdo kej ve, kok je bil plačan mahorič pa kolk plačujejo tega bebca hrčkastega? da se vidi kok klub 'proftira' z njim. odkar pa zgagadina ni več se je ful pršparal hkrati, kokr sm že rekla. tko da ubistvu je isti klinac kdo je...
searching users signature...
...
not found!

iggy ::

Aryss: Prosim nehaj že z izpadi glede trenerjev. Mahoriča gotovo ne bo nazaj, pa če začnejo padati svinje iz neba. Res je, da je ta trener slab in ne ekipa. Če bi pogledali druge ekipe npr. pred 2 letoma barcelono- trener srb, potem pa igralci - femerlin,fučka,bodiroga,jasikivičus, van der haere, pa so bli lih tako evropski prvaki in noben se ni pritoževal čez ekipo da so tujci. Let's face it če se hočmo it košarko (to mislm uvrstitev za več kot 8 mesto v evropi) si moremo priznat da še nimamo dovolj izkušenih-dobrih domačih igralcev.
Hey, you're fat!

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: iggy ()

Kato ::

Bullshit, Mohorič je čiz dovolj dober. Sicer pa to da je trener srb ali pa hrvat še ne pomeni da je tudi dober trener.Grdoviču zaenkrat igralci zaupajo, sezona je še mlada tako da mislim da naj kar ostane.

Aryss ::

uredu. grdovič je zguba, nima pojma o pojmu, proti najslabši ekipi v evroligi bodo puhnel k en kup idiotov, ja uredu, GRDOVIČ TI SI CAR! NE SAM DE SI GRD, TUD TRENIRAT ZNAŠ!!

:\ ja damn ane!
searching users signature...
...
not found!

Kato ::

Naj grejo vsi u k**** ne zaslužijo si igrat v evroligi. Po moje še v državnem prvenstvu ne.

__luka__ ::

Ce bo slo tko naprej, bo slo po scenariju od NK Olimpije. U pi**o. :(

Sicer pa kaj ste sploh pricakovali od trenerja? Saj ima tip samo 1 (ENO) leto izkusenj z treniranjem clanske klubske kosarke, ostalo so bile mladinske reprezentance itd...
the truth is out there

Aryss ::

Olimpija naslednjo tekmo Evrolige igra doma proti atraktivni zasedbi TAU Ceramice z olimpijskim prvakom Luisom Scolajem na čelu. Ljubljančani upajo na čim večjo podporo s tribun in vsem navijačem obljubljajo ogorčen boj za evroligaško zmago. Vabljeni torej 16. novembra v veliko dvorano Tivoli!


aja? ogorčen boj? še proti bambergu niso bli sposobni zmagat, zdej pa ogorčen boj proti TAUu? yea right...
pa še če si me je kdaj zdel da majo samo rahlo nelogične odločitve, lahko rečem da gre tole res čist proti KD Olimpija.... škoda no.
searching users signature...
...
not found!

LapD ::

Igralcem se vidi da ne igrajo za klub kot so leta nazaj še pod sagadin delali domači igralci. Jebe se jim če zmagujejo sam da dnar dobijo kar pa letos očitno ni problem zarad novga sponzorja. Pobrali so pa itak sam smeti in propalice evropske košarke. Škoda da je Ožbolt poškodovan bi mel vsaj razlog za gledat. Sicer pa še dve tekmi naj zgubijo pa bo dvorana prazna.

MEDENA ::

Pol pa lohk igrajo na Ježici >:D

__luka__ ::

ne morjo. Vsaj evrolige ne, ke mora imeti dvorana vsaj 5000 sedezev, zato pa igrajo v ledeni dvorani.
the truth is out there

Alexius Heristalski ::

Haha, ta Olimpija je en sam smeh. Največ pove tale izjava komentatorja: "Gostje vodijo, vrnimo se zopet v Heerenveen ..." Saj je res brezveze.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

MEDENA ::

Gotovi so letos, naslednje domače tekme tko ene 2000 sit folka LOL.

wtf?! ::

Jao, živa žalost.:\ Sezona je u p****

Kato ::

Škoda :( , mel so dost cajta da se poberejo.

__luka__ ::

koncno se neki premika na boljse
adijo Pino
the truth is out there

wtf?! ::

Jahwol!!!:D :))

iskra ::

Še dolgo je zdržal... Sem skoraj šel na e-stave položit keš, da gre kak mesec prej. Tip je res pojava leta.

Sem šel gledat eno tekmo u Tivoli (so spušili itak - škoda keša za karto) in ima tip ene take tipične južnjaške poteze. Sej sm ga posneu. Bom še video prlimu ob priliki. Pred neki leti smo meli enga trenerja iz Črne Gore k si je identično popravlju jopo in stegoval roke :D

Sploh mi ni jasno, kako so misnli, da bo lahko funkcionirala taka ekipa, k ima prvo petorko sestavljeno iz igralcev, od katerih niti dva ne govorita istega jezika. Strašno.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

Kato ::

Naslednja tekma je že čez tri dni proti Strassbourgu, morem priznati, da o tej ekipi ne vem čisto nič toda vseno ne bi bil čisto nič presenečen, da tudi proti njim izgubijo. Bodimo realni v treh dneh se ne bo čisto nič spremenilo.

Kato ::

Mislim, da bom kar za Slovan navijal.:D

LeBron James ::

Katastrofa

Edino kar me še pritegne gledat Olimpijo je Jimmy Oliver. Star je pa igra s tako lahkoto, da ga je užitek gledat.

Utk ::

V napadu, v obrambi pa nič od nič. Ko ni igral so takoj 15 pik nadoknadli...

Amare ::

Raje reči da je oliver PREstar,da bi sploh igral še,ker ne pokaže NIČ razen par tric pa še tisto so posiljeni meti prek roke,v obrambi pa daje prostor nasprotnikom,da prodrejo pod koš,kolikor vidim Oliver igra za nasprotnike in ne Olimpijo.

__luka__ ::

Edino kar me še pritegne gledat Olimpijo je Jimmy Oliver


ja šit, pa a si ti sploh gledu tekmo??? Ko je Oliver šou na klop, je olimpija šele začela igrat.
meni pa še vedno ni jasno kako je lahko grdovič sesavil tako ekipo kjer jih polovica sploh ne zna obrambe igrat?
the truth is out there

OldSkul ::

LOL, samo poglejte njegov nickname. Itq, da ma rad take košarkarje, ki samo napad obvladajo.

iggy ::

Edino kar me še pritegne gledat Olimpijo je Jimmy Oliver. Star je pa igra s tako lahkoto, da ga je užitek gledat.

Lih on je krivec za slabe igre olimpije. Če človk gajba trojke iz 8 metrov v 6 sekundi napada. Od tega jih zadane 3 od 8.
:\
Hey, you're fat!

LeBron James ::

Ma itak, da v obrabi nč nenardi to je res, pa jasno da so pol v obrambi bol igral k je šu vn. V mislih sm mel napad, model ma tak šut, da res prevec zadane. Glede teh trojk iz osmih metrov in dlje, kaj se pizdite sej zadane, to je njegova igra. Res, da se kdaj odloč prevečkrat, sam nej fukne, ce je 2 taki ze prej zadel. Če bi pa metal direkt iz črte pa nobe nebi nč reku.

Reku sm, da me pritegne sam še Oliver, kot posameznik, in ne ekipa k itak ni nobene igre, ne v napadu (vse neki 1 na 1), in ne v obrambi, ker je se vecja katastrofa. Če bi bila igra v obrambi bolše zastavlena, nebi prhajal do 1na1 situacij pa se noben ne pomaga v obrambi. Je mela Olimpija tud kksne igralce k so bli šuterji pa niso igral obrambe, ampak je bla igra v obrambi odlično natrenirana in se je take pomanklivosti zakril al pa saj ublazil.

Olimpija je vedno slovela po odlično obrambi, se iz casov Sagadina, pa verjetno niso vedno imel same najboljse obrambne kosarkarje.

Nevem kako lahko nekateri mislte, da je kao glavni krivec za poraze, res ga obramba jebe ampak tok več nardi v napadu.

LOL, samo poglejte njegov nickname. Itq, da ma rad take košarkarje, ki samo napad obvladajo.

LeBron je pa itak prevelik car, da bi se sploh pogovarjal. Pa če daje 30 pik na tekmo to se ne pomen da nezna obrambe igrt.

Drgač pa raje poglejte Evtimova v obrambi, stoji tm k hlod, preden se zave kaj se je zgodil je že koš.

iggy ::

LeBron je pa itak prevelik car, da bi se sploh pogovarjal. Pa če daje 30 pik na tekmo to se ne pomen da nezna obrambe igrt.

Lohk jih da 50 pik pa je usen če popušijo! Poglej Wada on je pripeljov HEATE skor do finala NBA ne pa lebron k še u podalške niso pršli! In glede njegove obrambe, mal poglej kok so lan kucal čez njega!
Hey, you're fat!

LeBron James ::

No sej ti že veš.

Lanskoletna ekipa Cavaliersev v primerjavi s Heati, pa raj nebi govoru.
Lasklet je bil sam lebron sposobn dajat konstantno pik, drugi pa ce so mel dan. Heati pa majo dost bolšo ekipo(Wade, Shaq, Haslem, Morning). Sej Wade je tud car, nč ne recem.

Poglej Carterja k je bil v Torontu, tud jih ni mogu do Playoffa prpelat, v New Jerseyu mu je pa vretn mal laži.

No sej bomo vidl do kam bojo letos prsli Cavsi, ker majo dost bolso ekipo k lani.

In glede njegove obrambe, mal poglej kok so lan kucal čez njega!

Pa poglej ti kok je on čez druge kucu. Nevem od kje ti to, a gledas vsako tekmo.

Utk ::

Nihče ne pravi, da je Oliver glavni krivec za poraze, prej un hrvat, ki nima pojma. Če bi bla obramba prav naštudirana, bi tudi samo s štirimi igralci več obranli in odbitih žog pobrali kot zdej z njim. Oliverjem.

Amare ::

LeBron je odličen posameznik za svoja leta,podira rekorde enega za drugim,če se že moraš,se spravi nad katerega drugega igralca s prevelikim egom,ki jih v tej ligi ne manjka,ampak LeBron sigurno ne spada med njih.....poglej raje Garnetta,Marburya,Bryanta,pa tudi McInnis,ki je na srečo bil trejdan iz Cavsov v NJN.Kje so te ekipe na lestvici,kjer igrajo prej našteti igralci?Nikjer....zaradi njih ekipa trpi in ima slabe predstave,oni so glavni krivec za slabo vzdušje v ekipi tako na igrišču kot izven.LeBron ima veliko asistenc,skokov ter seveda tudi točk na tekmo v povprečju,lepo funkcionira s PF in C,z Goodnom,Ilgauskasom ter seveda z zunanjo linijo,bivšim Čarovnikom Hughesom.Cavsi so letos izjemna ekipa in med prve 4 na vzhodu bodo prišli s timsko igro,LeBron je resda prvi strelec,ampak ne na Kobe način(daje 35+ točk na tekmo in boli ga k... za druge glavno da je prva zvezda ekipe pa tudi če so zadnji na westu),hočem reči da ne pretirava z meti zato pa tudi toliko asistenc....
Eno vprašanje:katere tekme si ti gledal,ko si videl koliko jih je že zabilo čez njega?Ne spomnim se kakšnih akcij....spomnim se letošnjega alley-oopa LeBronu,ki ne bi bil omembe vreden,če ne bi imel glavo kakšen cm nad obročem,just for the record....

iggy ::

V Pa poglej ti kok je on čez druge kucu. Nevem od kje ti to, a gledas vsako tekmo.

jp gledam NBA league pass mam :P

si gledov včerešno tekmo? Lebron je mel met 1:9 v prvi četrtini. Seveda so Cavsi izgubili.
Hey, you're fat!

LeBron James ::

Učeri je blo res slabo, sam prej so mel pa 8 zaporednih zmag. Se pač more zgodit, da zgubijo.

Amare ::

Kdo ga je pa kril?O Artestu ne bi kaj razglabljali....

Alexius Heristalski ::

Kaj vse je narobe z Olimpijo (po moje ni samo trener), je lepo vidno iz Mahoričeve zavrnitve:
"Po temeljitem premisleku odstopam od pogajanj za mesto prvega trenerja Union Olimpije. Najpomembnejši razlogi za mojo odločitev so slabo tekmovalno izhodišče, klubski zadržki o oblikovanju svojega strokovnega štaba, zelo omejene možnosti sicer nujnih igralskih sprememb, neenotno stališče o višini klubskega dolga do mene iz sezone 2002/2003 ter dolžina predlaganega sodelovanja le do konca te sezone."
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

LeBron James ::

No zdej je pa prsu Sagadin. Nevem a je to dobr al slabo, ampak gotovo bolse od prejsnjega.:D

PS: Me zanima kakšna bo obramba cez kak tedn al pa dva.

LeBron James ::

Aja pa še neki, zanč sm gledu mal statistike na NBA.com in sm naletel na kr zanimivo zadevo,
DELEŽ META, KI GA MA POSAMEZNIK V NEKI EKIPI (seprevi kok procentov metov nardi recimo Kobe od vseh metov ki so jih lakersi na tekmi metal)

Kobe Bryant 35 %
Allen Iverson 30 %
Dwyane Wade 26%
Gilbert Arenas 24%
Dirk Nowitzki 24%

Le zakaj daje Kobe tok pik.

Amare ::

Ja danes bo pa ostal pod 30.Zakaj?Mislim,da bo za to poskrbel Bowen....

Super Sonic ::

Ja, zdele se je pa slika v Olimpiji obrnila. :)

Gledalci bodo mal bolš volje, igralci bodo pa GAGAL. Joj joj, to bodo treningi. :D


"Le zakaj daje Kobe tok pik."
Bazirajo igro pač na Kobeju. Tle nimaš kej. Včasih tip res tko špila, da ne veš al je to sploh mogoče, drugič pa tko odšpila, da še za v Helios ni.

He he...
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Alexius Heristalski ::

Gledalci bodo mal bolš volje, igralci bodo pa GAGAL. Joj joj, to bodo treningi.

Ja, zdaj bodo začeli delat. Ne samo to ... garat! Samo, da ne bo kakšnega od njih pobralo ...:D

Novica o vrnitvi. Fric in Ciketić bosta le še čistilca parketa, v kolikor ju bo novo vodstvo prepoznalo kot dovolj sposobna za tako odgovorno funkcijo.

Lep prispevek o Zmagu Sagadinu. Čisto po naključju sem danes brskal po arhivu TV Slovenija in naletel nanj. Čez eno uro pa preberem novico, da je Zmago danes v Tivoliju.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

Duke Nukem ::

Zmago Sagadin trener U. Olimpije :) :) :) :) :D vesela novica končno back

Alexius Heristalski ::

Zmago trener, Sašo pomočnik, namesto Frica Jaka Daneu, Ciketić ostaja, Modul Group ostaja. Novica.

Jutri bom za spremembo gledal tekmo, seveda ne pričakujem čudeža. Možno celo, da bo največji polom doslej, ker bodo igralci utrujeni od napornih treningov zadnja dva dni.:D
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

monster-x ::



9*6 m velik transparent sicer. :)

Gremo navijat, seveda. :)
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Alexius Heristalski ::

Ali to pomeni, da ne bodo žvižgali? ;)
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

LeBron James ::

Niti slučajno nebomo žvižgal:D
Olimpija je ševedno šampijon, hehe skor.

Če bodo navijači glasni mamo možnosti za zmago, drugače nas reši le čudež.
Vseeno pa bi zmaga bila presenečenje.

LeBron James ::

Upanje se vrača v naše domove.

Poglejte kaj je naredu Sagadin v 2-eh dneh in pol, pa kaj je naredu Grdovič v 2-eh mescih.

Svaka čast :D

Duke Nukem ::

wow a ste gledal tekmo :D sagadin je res car :) upam da ostane z ekipo ,ševček pa oliver rullz :D
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759196970 (94279) Samael
»

Kako dober je res G. Dragić? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
8641496 (37449) bambam20
»

Union Olimpija....

Oddelek: Loža
181273 (1036) Binji

Več podobnih tem