» »

union olimpija:žalgiris prenos tekme

union olimpija:žalgiris prenos tekme

«
1
2 3

primozzzz ::

kje bi si blo mogoče ogledat košarkaško tekmo uniona olimpije proti žalgirisu???

ker tvslo2 ne bo prenašala;(( ;(( ;(( ;((

Aryss ::

probej val 202 al pa gamo mm :D (imaginiraš si lahko sam)
drgač pa je to res bedno ja, okej, sej ne rečem da niso prenašal kšnih tekem k je bla še krka u evro, sam kaj pa zdej... ti šment ti, ta nacionalka je vsak let bol zagovedena... ;((
searching users signature...
...
not found!

Kato ::

8-O O shit, sploh nisem vedu da ne bo prenosa, tole je pa zame malce shock. A to pomen da tudi ostaih ne bodo prenašal? Tole poreferendumsko stanje na RtV je pa res bedno:P

iggy ::

važn da bo NBA še zmeri
Hey, you're fat!

Kato ::

Raje gledam evroligo kot pa NBA kjer pred končnico sploh ni tekmovalnega naboja.Če so se odločal evroligo in NBA so zajebal u nulo.

OldSkul ::

Ja sej, za Evroligo pol pa ni denarja.

__luka__ ::

Na teletekstu, pa na njihovi strani res nic ne pise, ampak v pilotu od nedeljca pise da je prenos ob 20:35 na slo2. jaz osebno mocno dvomim, da bo glasbena oddaja, ki je ob 20:00 dolga 2h in pol. najbrz je prislo do napake. LP
the truth is out there

krikoman ::

košarka že zginja, ;( kmalu nič več športa;(( , denar denar vse se tuki ustavi ja8-O , ne bo druge ko it tekmo gledat8-) v živo

primozzzz ::

ja piše na txt pod šport glejte na 500

LapD ::

Baje je problem ker je fiba pravice predala nekim madžarom (prej so se z enmi iz beograda pogovarjal) ki pa so predragi za RTV. Tko da Olimpija:Žalgiris zihr nebo za naprej se bodo pa dogovarjal še.

iggy ::

Raje gledam evroligo kot pa NBA kjer pred končnico sploh ni tekmovalnega naboja.Če so se odločal evroligo in NBA so zajebal u nulo.


To si bral v poletu ali podobnem traču. Če si že bil na tekmi NBA lige lahko vržeš kamen vame, vem kakšno je vzdušje pa čeprav ni bil playoff.... Atraktivne podaje, zabijanja in končnice, to je zanimivo gledati. V Evroligi se lahko taki igri približa le Macabi!
Hey, you're fat!

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: iggy ()

Alexius Heristalski ::

kje bi si blo mogoče ogledat košarkaško tekmo uniona olimpije proti žalgirisu???
ker tvslo2 ne bo prenašala

V Tivoliju.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Amare ::

@iggy
Ja seveda,82 tekem v slabih petih mescih,res je veliko tekmovalnega naboja,pač večino ljudi zanimajo pri košarki še samo zabijanja iz roba raketice itn.Tekmovalnega naboja ni zato,ker je preveliko tekem,ekipa lahko izgubi tudi desetkrat ali več zapored pa ima še velike možnosti za playoff,Evroliga,to ti je pravi basket,vsaka tekma šteje,tu ni ogromnih presenečenj kot onstran luže,igra se trda obramba,cona(v NBA ligi razen Detroita neznanka vsem moštvom),v NBA so pač sami atleti,sposobni skočiti do vrha table,a kaj ko še zadeli ne bi bazena....tako pač je,sicer rad spremljam tudi NBA ligo,ampak šele v playoffu se začne solidna košarka,ne pa v rednem delu sezone,kjer je sam "cirkus".

Kato ::

Beblek, popolnoma se strinjam s tabo.

iggy ::

Beblek, Cona je v NBA prepovedana za tvojo informacijo, Detroit ne igra klasične cone v obrambi kot igramo to v Evropi. In še tvoja trditev da ne zadanejo bazena? Ej trojka je 7,25 metra od koša pa jo mnogi zadanejo iz fade-awaya đabe. To da ne zadanejo bazena je le stereotip:\ , ki pa ni resničen. Mnogo bolši strelci so, vzemi naprimer Nowitzkega, ki je delav raztur na letošnem evropskem prvenstvu.
Hey, you're fat!

mtosev ::

Prenos tekme bo. :D

Rekli na RTVSLO.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

primozzzz ::

u sam bo res

Amare ::

@iggy
Cona prepovedana?:\ Since when?Bila je prepovedana še nekaj let nazaj,potem so jo spet uvedli,Detroit je igral klasično cono,lepo se je videlo v letos v finalu lige.
OK,ne govorim za večino,da ne zadanejo bazena,ampak veliko takih je,ki igrajo samo na moč,sicer pobirajo skoke,ampak "mehke" roke nimajo,pravi primer je Josh Smith.Drugače ima NBA liga tudi nekaj "norih" strelcev,a kaj ko so ti pravi potrošniki žog(Iverson,McInnis,Bryant,Marbury...itd.),toda to je že druga zgodba.
Vidim,da se nas še kar nekaj zaniam za košarko,tako da bi bilo pametno odpreti temo NBA in Evroliga,IMO...

Aryss ::

iggy, od kdaj se govori o trojki pr 7,25 m? a ni bla ponavad mensezdi tale črta za 1 meter bližje košu??
searching users signature...
...
not found!

|CyGNUS-x ::

Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

Aryss ::

nacionalkarji tok ovinkarjo s to košarko... pol k bo pa smučanje k itak naši skos puhajo neki, bodo pa prenašal vse tekme, pa tud če bojo mau mn k bankrotiral zarad tega. :\ nacionalka sux... edin komentatorji so občasno mal znosni no...
kok vs bo gledal tekmo, pa kake so kej možnosti zmajčkov?
searching users signature...
...
not found!

iggy ::

Aryss, tebi pa predlagam, da si prebereš pravilnik NBA lige in ugotovila boš da je trojka 1m dle kot v evropi. Kar se pa tiče klasične cone. Pri klasični coni npr. 2-3 mora center stati v raketi pod košem vendar v NBA lahko obrambni igralec stoji v raketi samo 3 sek in zato je toliko težje igrati cono. Sploh pa pride z igranjem cone samo do slabe in nezanimive igre. Igranje cone je v NBA dosti nemogoče saj ima vsaka ekipa vsaj 2 dobra strelca. Kar pa se tiče Josh Smitha in ostalih ala Studemire je njihov problem v agresivnosti in moči, s tem posledično tudi tehniki meta. Agresiven igralec ima zelo slab skok šut iz razdalje. Lep primer tega je Marko Milič, ki ne more zadeti bazena.
Hey, you're fat!

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: iggy ()

Aryss ::

sej loh bi že vedlA, da majo tm čez tud kej drugač ja :D
NBA ni moje področje, evropa mi je še zmer ljubša :)
searching users signature...
...
not found!

Amare ::

Ne vem zakaj bi moral Stoudemire imeti dober met iz razdalje?Prvo kot prvo,sploh ne šutira veliko iz razdalje,če sploh,drugič pa itak igra na štirki,on mora bit močan v igri 1-1 in agresiven,ima dober met iz polrazdalje,je zelo agresiven v napadu,prave atletske sposobnosti,a kaj ko je sedaj ko ga Phoenix najbolj potrebuje poškodovan.:'(

Nejc Pintar ::

Imam rajši smučanje kot katerokoli igro z žogo, in mi tudi bolj ugajajo prenosi smučanja:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

Ales ::

iggy, napadalni igralec ne sme biti več kot 3 sekunde v raketi, ne obrambni. Obrambni v NBA sme biti v raketi več kot 3 sekunde, če izvaja aktivno obrambo nad katerimkoli napadalnim igralcem. Lahko se tudi podvaja... Je torej malo bolj nerodno igrati čisto cono, ni pa nemogoče.

"Slaba in nezanimiva igra" kot posledica cone - mogoče, če imaš raje brezglavo tekanje po igrišču in zabijanje na neobstoječo obrambo... To je bolj beda od košarke, če mene vprašaš, je pa to stvar okusa.

Kakšno vezo ima met z agresivnostjo igralca??? Hočeš morda reči, da imajo igralci z večjo mišično maso slabšo motoriko in slabši met? To sploh ni nujno. Ob prekomernem pridobivanju mišične mase se sicer motorika lahko poslabša, a s pravilnim treningom do tega ne pride. Je pa res, da met lahko s treningom izboljšaš samo do neke mere, ne moreš pa nadomestiti naravnega talenta. Vsaj v praksi ne... Marko Milič enostavno nikoli ni bil ne vem kako dober strelec, niti povprečen, pravzaprav. Če bi bil, bi še vedno igral v NBA (in ne grel klopi, dokler se ni naveličal). Je pa imel oz. še vedno ima dobre fizične sposobnosti in je na njihovi podlagi naredil solidno kariero... Bravo..!

Imaš pa cel kup do nezavesti agresivnih igralcev, ki zadanejo z zaprtimi očmi... Tako v Evropi kot v NBA (in drugje po svetu, seveda, a drugih lig ne spremljam). Samo poglej npr. Garneta, Nowickega, Gasola, Ginobilija, Maloneja ... Od čistih centrov se spomni Olajuwona, Ewinga... Vse to so oz. so bili izjeno fizično sposobni in agresivni igralci, ki iz igre zadanejo z zavezanimi očmi, tudi s srednje razdalje.

asdasd11 ::

:D Ni se vam treba bat saj bo prenos na tv slo 2 so danes sporočili da bo :D :))
Drugač pa je Union Olimpija letos kr slaba.
.:Phoenix:. C.S.I.

Širajzl ::

Košarkarji Uniona Olimpije, okrepljeni s povratnikoma Szewczykom in Rannikkom, bodo v uvodnem krogu Evrolige danes gostili Žalgiris. Prenos bo!

iggy ::

"Slaba in nezanimiva igra" kot posledica cone - mogoče, če imaš raje brezglavo tekanje po igrišču in zabijanje na neobstoječo obrambo... To je bolj beda od košarke, če mene vprašaš, je pa to stvar okusa.


Jah to je ameriški stil košarke (run&gun), ki pa niti tako brezglav kot ti misliš. Za dobre kontra napade in pol-kontra napade je še kako potrebna zbrana igra in ne "brezglavo tekanje in zabijanje".
Hey, you're fat!

Aryss ::

Drugač pa je Union Olimpija letos kr slaba.

isto je kokr vsak let. kr ene igralce prvlečejo, eni zgledajo tko kot da ne bi znal žoge niti u roko prjet, sam na konc je blo pa ponavad vse skup še dokaj solidno. menjava celotne ekipe pa kr ene zaston outsiderje vlačit v olimpijo je bla sagadinova strategija. ampak to se kr deduje pa deduje tlele... :D
kok časa ma ta bunklast trener namen ostat pr olimpiji? men je model čist anti uglavnem... :\
searching users signature...
...
not found!

OldSkul ::

Letos je ekipa po mojem mnenju boljša kot pa vse ekipe od konca Sagadina. Problem je trener in zanič obramba. Samo poglejte kakšne šuterje ima Olimpija. Takih ni imela že dolgo časa. Problem je obramba, ki je skoraj ni, pa jebeni centri so zanič. Tist Van de Hare je itak en qurac od ovce. V Olimpiji je samo za statistiko, da se vidi, da imajo enga 220cm. LOL
Glede prenosa. Sramota za RTV. Plačujemo jo davkoplačevalci + denar od reklam. In na koncu pravijo, da nimajo denarja. Ob takem programu res ne vem kam gre ves denar. Zgleda, da v roke ene par sto preveč honorarcev pa delavcev.
UO je to storila, ker je itaq morala, sam ma v pogodbah s sponzorji, da se morajo videti tudi prek prenosov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OldSkul ()

monster-x ::

Jaz imam pa občutek, da je Union Olimpija nekakšna odskočna deska košarkarjev v Evropo ali pa NBA. Vsako leto pripeljejo "outsiderje", na koncu pa ti gredo v bogatejše (in boljše?) evropske klube. :) Nič drugače pa ni pri rokometu s Celjem PL.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Amare ::

Letos je delala Olimpija velike napake pri podpisu pogodb igralcev,recimo primer Halperin-prišel je za eno sezono kot posoja iz Maccabija in odšel bo po tej sezoni ZASTONJ!Namesto,da bi ga kupili za najmanj tri sezone in potem iztržili ogromen znesek zanj,ker letos se bo razvil v izjemno kvalitetnega igralca,naslednjo sezono bo pa ali pri Maccabiju razturaval ali pa ga bo Maccabi prodal za še kar nekaj denarja v tuj klub.Ne,sevda moramo mi kupovati igralce ki so nazadovali ali pa odslužene veterane,ki imajo probleme s poškodbami.....:8)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Amare ()

Alexius Heristalski ::

Ti tujci bodo vse zjebali. Namesto odskočne deske za slovenske mladince bo Union Olimpija postala odskočna deska za hrvaške mladince. Vsaj tako stvari kažejo sedaj. Vztrajam na stališču, da je bila odpustitev Mahoriča ogromna napaka.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

whatever ::

Nisn vedu, da Janša ne mara gledat tekem Union Olimpije.>:D

Alexius Heristalski ::

Jaz resno mislim. Zakaj zaboga so odpustili Mahoriča?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

mtosev ::

Nisn vedu, da Janša ne mara gledat tekem Union Olimpije.>:D

Dobra. >:D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Kato ::

Ampak Mohorič pa res nima sreče najprej ga odpusti olimpija, po sezoni ko je ekipa pokazala pravzaprav najlepšo košarko kar sem kdajkoli videl in so bili le streljaj od final 4-a, potem sredi sezone dobi job pri Letvus Ritas, klub pripelje do naslova prvaka Uleb in hkrati v Evroligo in potem ko je ta klub dosegel največji uspeh v svoji zgodovini ga odpustijo.8-O

Drugače sem pa tudi jaz mnenja da ta ekipa sploh ni tolk slaba, šuterje imajo dobre, centri so solidni, samo ne znajo igrat obrambe, pa delajo neumne poteze ob nepravih trenutkih.
Jaz mislim da le rabijo nekaj časa, Čez en mesec bo vse drugače.

Aryss ::

ma, s tem k so vn fuknel mahoriča iz olimpije, so nardil največjo možno napako!! čak čak, kakšen je že bil izgovor?? ne spomnem se točno, a je ratu čist predrag za olimpijo al se ni kao glih dobr razumu z vodilnimi? hm... dobro vprašanje!
drugač pa, ne gre tuki sam za to, da je olimpija odskočna deska za vse možne južnjake, poljake, čehe pa potanovem tud fince ane, gre se tud za to, kok slovencev je dejansko v tej 'slovenski' ekipi. par sezon nazaj, vem da je blo enkrat tko, da so bli v članski ekipi celi štirje slovenci! mislem, dej halo no, ne moreš to.
zgagadin je še najdu kje kakšnga obetavnga slovenčka in ga prvleku v olimpijo in ga brcnu naprej v evropo al pa v NBA (breza in ostali hlodi), sam tole k pa ZDEJ delajo, je pa rahlo too much...
drugač sm pa učer mislna da bo mojga fotra raznesl od jeze, k je zvedu da majo hr.... trenerja... poslov je vse skup nekam. isto bom pa tud jst nardila če bodo še zmer delal bedake iz sebe....
searching users signature...
...
not found!

mtosev ::

In kaj je narobe če je trener HR?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

iggy ::

In kaj je narobe če je trener HR?


Dej dvign roko če maš kej za napisat.

Valda da je narobe! Kk bi se počutu če bi biv predsednik države hrvat?
Hey, you're fat!

Amare ::

In kaj je narobe,če je večina tujcev v ekipi?

Aryss ::

ma dej razmišlite mal no!!
olimpija bi se mogla preimenovat v Union Olimpija yugo edition (since 1990). oprost, ampak men osebno se zdi butasto, da ma slovenska ekipa več hrvatov not. a kaj je narobe če je HRV? ma dej razmišli mau no!! kok slovenskih trenerjev dejansko trenira kakšno hrvaško ekipo pa da je še plačan zravn? ne poznam nobenga primera, sorry, razn zdovca nedolgo nazaj, k je split treniru. zdej pa še pomisli, kok je blo in je hrvaških trenerjev v sloveniji? tm dol use propada in valda, spelte se na slovenijo! tm bote dobl službo. ja itaq. pa nehimo s politko, poglej dejstva.
pomisli, ko je bil sagadin trener in tud mahorič, ko je med tekmami kazal njihovo klop in trenerja med razlago, nism jst nikol slišala da bi se kej pogovarjal o žogah in metih na koš. zmeri je blo govora o enih loptah pa šutih. ne vem za ostale sam js mam že počas dost tega, da je treba v slovenski ekipi govort angleško, finsko, hrvaško in pol na konc če se že zgodi, slišiš še neki u slovenščini. ma dej no halo??
in medtem k ma olimpija prevajalce v svahili in nevemkere jezike še vse, mladi slovenski talentirani igralci opuščajo košarko in izgubljajo upanje, ko vidijo da vodilni slovenski klub raje vlaga v hrvate in vse ostale košarkarje, kot pa tiste ki se že od malega trudijo le nekaj metrov stran od tivolske dvorane....

Dodano: iggy, lahko rečem le to, da se popolnoma strinjam s tabo!
searching users signature...
...
not found!

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: Aryss ()

primozzzz ::

Aryss se strinjam s tabo :)) :))

Aryss ::

no, me veseli to, če že res tko resno misliš :D
searching users signature...
...
not found!

metalc ::

Mahoriča so menda odstavili takoj po tistem ko jih je v finalu DP premagala Krka

Aryss ::

ja sej, neki tazga je bil verjetno povod, pol pa klubu zih ni blo kej spet ušeč. očitno oni še zmer razmišlajo tko: jebeš vse zmage v evropi, kwa pa je to kej tazga da je taka ekipa z minimalnim proračunom pršla mau mn k na final four. bol pomembno je to, da so v državi puhnel!
če bi tud v pokojnem virtus kinder razmišlal, pol bi ettore messina letu že zdavni, bli so prvaki evrope, v državnem prvenstvu pa so bli zmeri bolši drugi. čeprov glede DPjev ne more bit primerjave, zahtevnost slovenske prve lige je namreč v italiji primerljiva z nivojem tretje lige... :\
ne opazi se pa tega, da ekipa dosega podobne rezultate, kot so jih z zgagadinom, sam da je čudežno finančno stanje zelo zelo blizu pozitivnega vedno... dans pa olimpija btw igra s cibono. da vidmo še tale filmček, če pa še tle sam za par pik puhnejo, se morjo pa res orenk v roke vzet...
searching users signature...
...
not found!

Aryss ::

ja, zdej je pa dokončno. rabjo novga trenerja, pa še par igralcev, bolših, po možnosti tud kšnga slovenskega. da bojo več k trije... trenerja pa odstrelt, razen če bodo še kr in kr vztrajal do ene pol sezone al pa še čez... slaba zamisel tale trener...
searching users signature...
...
not found!

Kato ::

Ampak obramba je pa katastrofalna. Nihanja v igri pa nedopustljiva.

__luka__ ::

če lahko temu sploh rečeš igra
IMHO sramota
the truth is out there
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759195695 (93004) Samael
»

Kako dober je res G. Dragić? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
8641154 (37107) bambam20
»

Union Olimpija....

Oddelek: Loža
181265 (1028) Binji

Več podobnih tem