Forum » Pomoč in nasveti » TV OUT
TV OUT
NOC ::
Hey...
Imama radeon 9200. Ko priklopim pc in tv skupaj mi vse lepo dela vidim sliko samo nima baru je crno bela slika ... kaj naj se sprobam da bi imel barveno sliko?
LP
Imama radeon 9200. Ko priklopim pc in tv skupaj mi vse lepo dela vidim sliko samo nima baru je crno bela slika ... kaj naj se sprobam da bi imel barveno sliko?
LP
tengo ::
Poglej če je full stara televizija pol ne podpira s- video in zato je črna slika, če pa ne pa probaj nastavitve kot so Pal...in podobne; drugače pa moraš imeti barvno
McLaren Mercedes se ve...
NOC ::
ko sm pa probal drug pc, ki je imel notr geforce 2 je pa bila barvna slika in normalno delalo... nevem zakaj pa z to kartico nedela ..
kriko1 ::
Izberi format Pal-B (slovenija, italija). Jst imam črno-belo sliko, če zamenjam format, ki ni za to regijo/TV. More delat, sprobano na Rage Fury Pro VIVO in Radeon 9200 SE VO.
boych ::
S kerim kablom maš povezani PC in TV??
Jaz mam radeona 9600 XT in če povežem z S-video kablom je slika ČB, če pa prek adaptera z činč kablom je pa barvna!
Jaz mam radeona 9600 XT in če povežem z S-video kablom je slika ČB, če pa prek adaptera z činč kablom je pa barvna!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585648 (24977) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8530 (7925) | opeter |
» | radeon + TV = črno bela slika->zakaj ???Oddelek: Zvok in slika | 1066 (963) | CaqKa |
» | geforce 4200 Ti VIVO na TVjuOddelek: Zvok in slika | 1069 (1001) | partysound |
» | TV-out, S-Video --> scart slikaOddelek: Zvok in slika | 1878 (1647) | speedy |