Forum » Zvok in slika » radeon + TV = črno bela slika->zakaj ???
radeon + TV = črno bela slika->zakaj ???
NemecRok ::
Zdravo!
Danes mi je uspel na TV dobit sliko in zvok...vse skup zgelda supr amapk črbo bela slika me pa vseeno naredi mal žalostnega....ne vem kaj bi moru še nastavt da bi mev barvno sliko???
zanimivo je tud to, da ko restartam winXP imam brvno sliko na TVju vse dokler ne pridem v windowse pol pa k sm enkrat v windowsih je pa zopet črno bela
Drgač mam pa grafično od radeona 9600PRO
Tistemu ki mi bo znav rešiti problem mu bom zelo hvaležn
LP
Švaba
Danes mi je uspel na TV dobit sliko in zvok...vse skup zgelda supr amapk črbo bela slika me pa vseeno naredi mal žalostnega....ne vem kaj bi moru še nastavt da bi mev barvno sliko???
zanimivo je tud to, da ko restartam winXP imam brvno sliko na TVju vse dokler ne pridem v windowse pol pa k sm enkrat v windowsih je pa zopet črno bela
Drgač mam pa grafično od radeona 9600PRO
Tistemu ki mi bo znav rešiti problem mu bom zelo hvaležn
LP
Švaba
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
SodVina ::
Poglej si, kje imas nastavljeno sliko televizije. Ce imas tam Format NTSC, ga spremeni v PAL-B
TV je novejša od sony-ja z vidno diagonalo 83cm tko da to bi mogl lavfat...pa itaq se je že na začetku pokazala barvna slika sam k pridem pa v windowse pa postane črna
...tko da zgleda da je neki s softwerji narobe...niso prov nastavleni....učir mi je to frend nastavlu k ma tud grafo od radeona, samo da ima 9200 pa je nastavu tko kt ma on...vndar pr men ni barvne slike
A-jaa pa še neki bi uprašu...kje lahk nastavim da bom mev PAL-B?
...tko da zgleda da je neki s softwerji narobe...niso prov nastavleni....učir mi je to frend nastavlu k ma tud grafo od radeona, samo da ima 9200 pa je nastavu tko kt ma on...vndar pr men ni barvne slike
A-jaa pa še neki bi uprašu...kje lahk nastavim da bom mev PAL-B?
OldSkul ::
Ja PAL-B,D... se nastavi v nastavitvah grafične kartice.Zdaj jaz imam prenosnik priključen na TV in v tem prenosniku je Intel grafična in se da vse lepo naštimat in slika je lepo barvna.Kje točno se nastavi nevem ker nimam ATI grafične, lahko ti pa nekdo drug svetuje.
kaj bi mogoč lahk biv pri vsem tem kriv priključek ki pride na TV...ta je s-video...bi blo mogoč bolš da bi dav namesto s-video priklučka kr činčo gor??
Kr ko priključim digitalni fotoaparat v tv s činčo mi vse ql dela...barvne slike pa vse...a je mogoč to problem??
LP
Kr ko priključim digitalni fotoaparat v tv s činčo mi vse ql dela...barvne slike pa vse...a je mogoč to problem??
LP
Pozdravleni
Nam je uspel nastavt večina nastavitev, vndar ne morm gledat filmov ker se slika ne premika...je pa sicer barvna in full lepa,čista(ozadje)...tud zvok dela.
Zdej me pa zanima kaj naj nardim, da se bo slika premikal k bom fime gledu...kakor sm že povedu trenutn slike ni(vse črno) če vrtim film...zvok pa dela!
LP
Švaba
Nam je uspel nastavt večina nastavitev, vndar ne morm gledat filmov ker se slika ne premika...je pa sicer barvna in full lepa,čista(ozadje)...tud zvok dela.
Zdej me pa zanima kaj naj nardim, da se bo slika premikal k bom fime gledu...kakor sm že povedu trenutn slike ni(vse črno) če vrtim film...zvok pa dela!
LP
Švaba
swar ::
O fuck RTFM=READ THE FUCKING MANUAL.
Valda da naus vidu slike ce mas pa tko nastiman v nastavitvah!Nastimi da bo tv primary,monitor pa secondary ko vklopis tv out.Ali pa se bolje ce bos mel obadva vklopljenga pejt na overlay pa nastimi na same on all.
Valda da naus vidu slike ce mas pa tko nastiman v nastavitvah!Nastimi da bo tv primary,monitor pa secondary ko vklopis tv out.Ali pa se bolje ce bos mel obadva vklopljenga pejt na overlay pa nastimi na same on all.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585138 (24467) | Dominator |
» | Problem z Ati 9800pro v povezavi s TV!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (919) | Valvoline |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4179 (3686) | KTr1sk |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3307 (2840) | romario |
» | Radeon 9500@9700 tv outOddelek: Strojna oprema | 1256 (884) | planetparty |