» »

Pospeševalci povezave

Pospeševalci povezave

azislo ::

Pozdravljeni !

Še vedno letim(stojim v koloni) na internet z mojim malim Dial-upom(Intel 537).Včasih igram tudi igre prek neta (America's Army>:D ) in sem opazil da je moj ping včasih res ogromen.No,zanima me ali obstaja na svetu kak res dober pospeševalec povezave in DolWlek(downloadov).Ali vi katerega uporabljate(oz. ste ga:)) ),in kje se ga dobiti ?

Hvala za vaš čas;

[A-zi]:P

Vikking ::

ne nasedaj, download acceleratorju pa internet boost-u pa takšnim in drugačnim softwerskim rešitvam, čle hočš da bo hitreje delalo si dobi isdn, adsl... pa boš zagotovo rešu svoj problem...

OmegaBlue ::

Problem s temi pospeševalniki je, da ponavadi nič ne pospešijo in so polni spywara, tako da se jim izogibaj.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Caligula ::

Obicajno bi se strinjal s tem, a je kritika download accelleratorja+ neupravicena. Program odpre vec slotov naenkrat in dejansko hitreje vlece vse dol (tudi peko ADSLja), laho poisce alternativne sreverje,.. pa se , ce se kje prekine lahko nadaljuje od tam naprej oz naslednic kar je sploh pri dialupu zlata vredno. Samo saj pravim, meni je se na ADSLju ful vredu.

Pa se brezplacen je.

Klemenn ::

mene edin pr dap-u moti, da včasih k kakno veliko datoteko (FILM) downloadam...mi n konc javi da je nekej narobe da moram še enkerat ;/

Zheegec ::

Ti programi za optimizacijo povezave včasih celo malo delujejo :D Vsaj zdi se mi, to se da zelo težko preveriti.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Azrael ::

Takole: noben download pospeševalnik ti ne bo mogel povečati hitrost čez tisto, ki je določena HW (modem) ali s strani tvojega ISP-ja (koliko ti je odprl pipico). O kakšnih 400% pohitritvah v resničnem življenu ni govora, lahko se zgodi tudi, da je prenos s takim programom počasnejši, kot če samo uporabiš IE.

Za moje pojme so ti programi uporabni samo takrat, ko moraš prenesti datoteko veliko par 100 MB (iso file, film ...) in imaš takega ponudnika kot jaz, ko se povezava velikokrat podre sredi prenosa in imaš tako možnost nadaljevanja prenosa, ker tega IE ne omogoča in moraš spet vse znova. Konkretno, brez programa Star Downloader 1.42 (free in brez špijonaže), ne vem če bi že imel pri sebi obe verziji S-T Linux-a.

LP. Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3558426278 (9562) Freakylion
»

Za vse željne satelitskega interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

374152213 (107115) amigo_no1
»

Programi za download

Oddelek: Programska oprema
295233 (4525) Kebab
»

Hude težave pri ADSL-u in FTPjih

321462 (1079) koyotee

Več podobnih tem