» »

Za vse željne satelitskega interneta

Za vse željne satelitskega interneta

pivmik ::

Hitrost DOWNLOADA je 16mbps

UPloada pa sploh ni preko satelita, upload gre preko doatne internet povezave?
LP, Gregor GRE^

Gandalfar ::

mobisat: v kateremkoli trenutki mi garantirate 16Mbps, ce streznik na drugi strani to podpira? Torej lahko konstantno toliko downloadam ter se download zacne v hipu, ko klinem .. npr. da mi adsl/kabl skrbita za upstream.

a) kateri ip bo viden download strezniku?
b) ali deluje to potem preko ftp streznikov?
c) kaj pa p2p?

Ali je moja povezava varna ali pa lahko kdrkoli, k ima 5min casa prestreza moje maile (recimo, da jih ne sprejemam v kriptirani obliki)?

johan4 ::

Ka če maš satelitski 16mb/s + gprs lahko igrce prek neta igraš, al ne moreš,ka pa surfaš lahko?>:D

mobisat ::

Več informacij na mobisat@email.si

Gandalfar ::

Mislim, da sem cisto korektno vprasanje postavil na katero bi lahko dobil odgovor tudi na forumu.

pivmik ::

Ja res, mobisat!
Napiši tukaj odgovore, da jih vsi vidimo.
Za to so forumi.

Ali si email addicted? :)
LP, Gregor GRE^

Sandi79 ::

Čakte mal ustavte konje.

1.Mobisat. Tega podjetja zgleda, da še ni registriranega v sloveniji oz karkoli že bo.

2. Kako si upaš garantirat 16Mb povezave kaj si z lune pado !
me prav zanika kdo vam bo to omogočil !
Oziroma ne moreš garantirat nekaj takega vsaj realtime ne !

Pa da bo neomejeno...hahahaha... Europeonline se je skoraj 2x bankrotirala zaradi tega ... In kako lahko neko "naše" podjetje nekaj takega omogoča ?:\

No mislim ne se delat norca iz uporabnikov tega foruma OK !

mobisat ::

Hitrost je do 16 Mbit/s in se spreminja. Povdarjam, da europaonline nima nobene veze s tem. Pa še link na to temo www.lakisat.com Za ostale inforrmacije sem vam na voljo.

Sandi79 ::

No nekam smo prišli samo kdo pri zdravi pameti bo nakazoval denar tja v bosno ?

Kje je slovensko podjetje in kdo je matično podjetje, ki to storitev ponuja ?

BiH zaenkrat še nima zajetih transponderjev na Astri !

mobisat ::

G.Sandi 79 kje ste pa zasledili, da kdo omenja satelit Astra. Še enkrat si poglejte omenjeni link in videli boste, da je matično podjetje SKYDSL iz Nemčije, ki pa uporablja satelit Telekom 2D.
V Sloveniji bo storitev na voljo preko slovenskega podjetja nekje v sredini januarja, saj moramo urediti še formalnosti. Plačilo bo možno v tolarjih na slovenski TRR. Tudi vsi ceniki so že izdelani v tolarjih, vendar uradno še niso objavljeni. Cene bodo enake kot v Bosni ali kateri drugi državi.

Sandi79 ::

OK
No a je bilo tako težko napisat teh nekaj stavkov. SKYDSL sem sicer že uporabljal parkrat v nemčiji ampak od kdaj 16MBIT ??
Ok daj prevedi še cene v tolarje.. ker nevem kaj bosanci uporabljajo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Sandi79 ()

Sandi79 ::

Ok za take cene se hudo splača recimo paket za 50 in 25€ ampak minimalne zahteve so malce smešne. Iz prakse vem da pri downloadu z več kot 8Mbitov prihaja do nepopolnih datotek.
Torej prioriteta je download. Za 16MB bi potrebovali SATA disk 512 RAMA pa AMD XP da ne bi prihajalo do nepopolnih datotek. in pa seveda Računalo pustiti pri miru ko poteka download !
No vendar je pa tukaj še strošek za Upload ....:P

krneki ::

16Mbit lahko samo sanjaš, če računaš na 1. prioriteto. Na 6-ti prioriteti pa skoraj vedno 16Mbit, samo stane dosti. Običajno na 1. prioriteti nese čez dan 1Mbit, čez noč pa do 8Mbit.

krneki ::

Aja, še link do grafov.

babylon9 ::

ja, to so samo sanje, ker v praksi ni to, kar se oglasuje ..

mobisat ::

Sam uporabljam SAT internet in lahko garantiram, da je hitrejši od ADSL- ja...toliko o praksi...

Brane2 ::

Ene par opazk in vprasanj z moje strani mobisatu:

1. Opazke

a.) Tam zelo previdno govorijo o najvecji hitrosti, nihce ne omenja najmanjse hitrosti prenosa. Tako da ne vem, za kaj gre- ali delajo tako kot na Astri scheduled downloads (ko dezujejo paketi, dezujejo v glavnem za en download v enem trenutku s polno brzino, nato naslednji download itd) ali je del skupne pasovne sirine na razpolago za vecje downloade, preostali del pa za preprosto surfanje...

b.)Primerjalna tabela/graf kaze hitrost ADSLja kot 512 kb/s in XDSLja le 768 Kb/s. Mogoce res, vendar imajo mnogi (vecina ?) ze bistveno hitrejse pakete. Poleg tega je povprecna hitrost 1Mbit/s ADSLja veliko blizje maximalni, kot je to videt pri skyDSLju...



2. Vprasanja:

a.) Kaksna je razlika med navadnim in "Office" paketom ? Videt je drazji, ponuja pa pol toliko: hitrosti do samo 8 Mbit/s

b.) Koliksna je skupna prenosna hitrost, za vse uporabnike (se pravi, hitrost satelitskega linka) in koliko uporabnikov je na njem ?
Kaksna je povprecna hitrost, kako ta varira glede na cas v dnevu in kaksni so povprecni odzivni casi (ping itd) te zanke ? Vem da so odzivni casi odvisni se od marsicesa, ampak koliko tu doprinese deljeni prenos preko satelita ?

c.) Astra je imela zelo zanimivo moznost "shareanih downloadov". Se pravi, nekdo naroci nek fajl, ki ga lahko sprejmejo tudi drugi uporabniki. Se vec, na njihovi strani je bil "vozni red" downloadov za nekaj ur naprej in uporabnik se je lahko sam odlocil, kaj bo sprejel in lahko je celo nastavil filtre ( recimo filmi, mp3 z anglesko ali nemsko vsebino ali kaj tretjega, omejitev glede na velikosti itd). Sam sem recimo na Astri uporabljal SMAO to moznost, ne da bi sam konkretno zahteval kdaj kakrsenkoli prenos.

d.) Kaksen softver je na voljo za to in ali obstaja verzija za Linux ?

e.) Na Astri je bilo vedno polno "zanimivih" vsebin. Kako je s tem tu ? Ali je ta kanal shareanih downloadov moderiran ? Kaj pa nadzorovan ?
Enako bi me zanimalo tudi za osebni/non-shared download...

f.) Kolk je sploh aktivna shared-download scena ?


g.) Ali za tole lahko uporabljam SkyStar2 kartico, ki jo imam se iz casov Astre ali rabim kaj drugega ?


Ker domnevam, da se vecina uporabnikov ne bo kar tako odpovedala SiOLovemu ADSLu zaradi skyDSLja ampak ga misli s tem dopolniti, domnevam, da tudi njih zanimajo odgovori na postavljena vprasanja....

Sandi79 ::

Brane 2 sicer večino odgovorov že itak sam poznaš
pod f) ti lahko povem, da zaenkrat še aktivna
vendar se s tem ne bavim 2 mesca odkar imam ADSL ki ga za zamenjam pa tudi če mi nekdo zastonj poturi 1000Mbit sat internet. Ok za download mi lahko nekdo teoretično ganatira
16Mbitov.
Skystar je nadzadnje s težavo prenašala 5 streamov po 2Mbita torej 10Mbit. in še tam toliko nenopolnih datotek... da o 16Mbitih ne govorim kako bi se SS2 cvrla.

mobisat ::

Spoštovani uporabniki foruma, zadeva je sledeča:

Morate se zavedati, da je 16Mbit/s zelo velika hitrost in jo ni mogoče doseči drugače kakor preko satelita. Hitrost nikakor ne bo stalno16 Mbit/s saj je to maximalna hitrost, ki zavisi od več faktorjev. Posebej pomembne so prioritete. Zato s paketom A, ki ima prioriteto 1 povprečno dosegate hitrosti nekaj megabitov/s. Pri velikih downloadih hitrost pade tudi saj ta paket ni namenjen prenosu velikih datotek. Zato obstajajo drugi paketi oz. lahko doplačate dodatne prioritete za primere velikih downloadov. V tem primeru imate prednost pred ostalimi uporabniki in je vaša hitrost maximalna ali pa zelo blizu maximalne. Vsekakor pa se najcenejši paket lahko primerja z hitrostjo ADSL 1Mb/s.

Office paket pomeni,da imate lahko neomejeno število računalnikov, ki dostopajo preko enega uporabniškega imena preko mreže.

Glede hitrosti in števila uporabnikov, je najbol jasen graf, ki se stalno izpisuje na zgoraj že omenjem linku.

Pri SKYDSL-ju ni možnosti sharanih linkov, vsak uporabnik prenaša svoje podatke, ki drugim niso vidni. Uporaba je popolnoma enaka, kot pri uporabi ADSL ali kabelskega interneta.

Za uporabo SKYDSL- ja dobite program, ki ga namestite in pri namestitvi morate vpisati svojo aktivacijsko kodo, ki jo prejmete poleg.

Glede kartic je najbolj priljubljena skystar kartice, čeprav SKYDSL deluje tudi z ostalimi karticami.

Še enkrat povdarjam, da SKYDSL nima nič skupnega z EOLOM, ASTRO, EUROPEONLINE,… kot opažam da nekateri enačite SKYDSL z ostalimi. SKYDSL je namenjen uporabnikom, ki želijo imeti hiter prenos in enako uporabo, kakor ADSL, kabelu, itd….
Za uplink priporočamo GPRS, saj imamo tako časovno neomejen dostop do interneta in lahko uporabljate vse programe (kaza, e mula, mirc, browserji….). Dowload deluje preko proxy serverja SKYDSL.
Upam da sem s tem odgovoril vsaj nekaterim uporabnikom, še posebej tistim ki ne morejo uporabljati niti ADSL, niti kabla. Tako imajo vsaj enkrat vsi ne glede na lokacijo enake možnosti za dostop do hitrega interneta.
Pa še okvirne cene za primerjavo.
Priključnina stane 11500 SIT + cca 26000 SIT (antena, LNB, kartica) skupaj cca 37500 SIT. Mesečna naročnina stane 5900 SIT (paket A z neomejenim dostopom in max. Hitrostjo do 16 Mb/s). S tem da je oprema dokončno vaša in lahko internet odjavite kadarkoli, opremo pa še vedno uporabljate za gledanje TV in poslušanje radia.
Pri ADSL so začetni stroški okoli 50000 SIT+ mesečna naročnina ADSL+ISDN.
Konkretno o cenah pa zaenkrat ne bom pisal na forumu, razen če se administratorji strinjajo s tem.

pivmik ::

stvari se poudarja , ne pa povdarja.

Tako imajo vsaj enkrat vsi ne glede na lokacijo enake možnosti za dostop do hitrega interneta.

Zame in za še marsikoga je hiter internet samo v obe smeri in majhnimi pingi, ampak ok, no.


Je pa stvar cenovno zelo zanimiva, pa za uporabnike ki živijo bogu iza nogu zelo mamljivo.
Še vedno pa je treba imet dodatno povezavo v internet. Če že omenjaš ISDN naročnino ki nima veze bom jaz omenil naročnino na GPRS unlimited ~8000 SIT/mesec ki ima več veze (+sevanje mobitela).
LP, Gregor GRE^

Brane2 ::

Ne vem, no. Ce ni shareanih downloadow, potem je stvar zame no-go.

Ko sem bil se na ISDNju, sem mnaklepal telefonskih racunov za 70+ kSIT, se tem da je bilo tu za cca 18-20 kSIT telefonskih pogovorov, torej bilo browsanja za 50 kSIT.

S tem sistemom bi sicer verjetno povecal hitrost browsanja, samo stroski bi bili se vedno veliki.

IMHO uporabno, ce ni moznosti ADSLja ali kabla in precej manj konkurencno, ce ta moznost je.

Skoda. Ce bi bila moynost shareanih downloadov, bi bil narocnik mogoce ze jutri...

Brane2 ::


Morate se zavedati, da je 16Mbit/s zelo velika hitrost in jo ni mogo?e dose?i druga?e kakor preko satelita.


No, z ADSLom sem trenutno na 4 MBit/s prakticno trajno in za dodatnih 7 presernov pridem na 8 Mbit/s dload in 768 kbit/s upload.
Iz te perspektive se mi ne zdi 16 Mbit/s dloada kaj posebnega, se posebej ker je povprecna hitrost pri skyDSLju baje reda 256 kbit/s (O.K. nekoliko niha a to je v glavnem to). Resda stane moj 4M/768k ADSL paket 23 kSIT/mesec a tudi bolj profi skyDSL paketi niso poceni.

Imam grd obcutek, da si teh 16 Mbit/s delijo vsi uporabniki. Ce vemo, da gre za drage satelitske komunikacije, bo verjetno skyDSL poskusal na isti kanal stlaciti cimvec uporabnikov. Kaj se bo takrat zgodilo s povprecno hitorstjo prenosa, lahko ugibam.
Zato sprasujem kaksne so hitrosti kanala in kako so deljene med uporabnike. Ce bi recimo obstajal 16 MBitni ADSL in bi jaz nanj priklopil router/firewall/SNAT in bi nato ponudil priklop recimo 100-tim uporabnikom, potem 16 MBitov kar naenkrat ne bi bilo vec tako veliko. Sploh ce bi bili moji uporabniki mahnjeni ka Kazzo, Bittorent itd.

Domnevam, da ima skyDSL bistveno vec kot 100 uporabikov, zato me zanimajo hitrosti in porazdelitev razpolozljive pasovne sirine.


Vsekakor pa se najcenej?i paket lahko primerja z hitrostjo ADSL 1Mb/s.


Nekje na vasem siteu pise, da se da relativno posteno oceniti hitrost najcenejsega paketa na 256 kbit/s. ADSL precej lepo laufa blizu svoje teoreticne meje, oziroma precej hitreje od 256 kbit/s...


Pa se ena opomba:

Stvar je ocitno penaljena za tezje uporabnike P2P softverja, katerih vsaj 90% vlece ilegalne vsebine dol. Glede na to, da tu vsak "naroca svoje downloade sam" da torej ni opcije "shared downloads", je seveda za narocene vsebine odgovoren sam. Stvar pa poteka po javnem kanalu (luftu) in je verjetno nadzorovana s strani skyDSL.
Ta obenem dobi informacije na pladnju z obeh strani-kdo jemlje te datoteke in kje na netu se nahajajo...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Gandalfar ::

Dowload deluje preko proxy serverja SKYDSL.


p2p je pomojem bolj ne kot ja..

mobisat ::

Od kje vam informacija da bolj ne kot ja?? Sam uporabljam zadevo in lahko povem, da kaza, irc, mula,...delujejo brez težav. Če pa kdo še vedno ne verjame v to naj zadevo preiskusi in šele potem komentira.

Gandalfar ::

mobisat: fajn, kje mate pisarno, da pridem pogledat?

@ljash ::

mobisat: a za upload pa uporabljate GPRS? :D

PROTOTIP ::

Satelitski internet. Res zanimiva tema. Že več let imamo doma satelitsko anteno, za gledanje sat tv, a internet pa zaenkrat le po telefonskem kablu (ISDN) laufa in bi bil prav vesel, če bi vse skupaj delalo malce cenje in po možnosti hitreje. Sicer smo doma razmišljali o ADSL-ju, ter dobili iz Ljubljane, telekomovega centra pozitiven odgovor, a na centrali v Sevnici so nam rekli, da smo predaleč (9 km) ter da tu pri nas sigurno ne bo delovalo. To da človek dobi neke dvoumne informacije je že dovolj, da sklepa, da ima opravka z nekimi bednimi manipulanti, ki igrajo neko božjo roko in odločajo o tem ali bodo usmiljeni in ti uredili hiter in 24 urni dostop do interneta za 8000 ali pa bodo obsodili s 15000 sitov na mesec za tistih par ur, ki si jih zvečer privoščiš za irc ali pa kaj drugega.
No, ker sem zaradi teh malih bogecov dokaj razočaran, sem se začel zanimati za satelitski internet, a tudi tu so mali bogeci poskrbeli da bo usoda ljudi s podeželja za vedno zapečatena s plačevanjem teh njihovih peklenskih impulzov.
Kar se pa tiče tistega GPRS-ja, so pa stvari še vedno predrage. 6000 za satelitsko povezavo + 8000 za GPRS.
Ne razumem, zakaj se telekom ne zgleduje po Evropskih držvah, kjer ti za enako mesečno naročnino kot je telefonski ADSL uredijo satelitski internet, torej upload imaš vključen v mesečno naročnino ne pa da plačuješ še posebej 8000 za GPRS, kar skupaj nanese 14000 za nekaj takega, kot je najcenejša varianta ADSL-ja ki stane 8000?

Gandalfar ::

Ne razumem, zakaj se telekom ne zgleduje po Evropskih držvah, kjer ti za enako mesečno naročnino kot je telefonski ADSL uredijo satelitski internet, torej upload imaš vključen v mesečno naročnino ne pa da plačuješ še posebej 8000 za GPRS, kar skupaj nanese 14000 za nekaj takega, kot je najcenejša varianta ADSL-ja ki stane 8000?


Kaj ima Telekom s satelitskim internetom? Prosil bi za kaksen link, kje je to zrihtano za to ceno in tako kvalitetno..

pivmik ::

PROTOTIP:
Poskusi naredit Wireless mrežo s kom ki je bliže centrali in ima ADSL ali kabeslki net.
Če izpiliš antene in še kaj morda ti bo vleklo 2 kilometra. MORA pa bit vidna razdalja med tabo in tistim ki ima ADSL. Cenovno pride: 2 krat 15.000,00 SIT Wileless Access Point + 4.000,00 SIT Switch pri kolegu ki ima ADSL. Poglej v SloTech po forumu za več info.

Lahko tudi dvakrat narediš to, če je še vedno predaleč. Najt moreš še enga posrednika, ki bo med tabo in ADSL kolegom. :D
LP, Gregor GRE^

Sandi79 ::

Ok saj stvar je zanimiva.
Vendar ljudje kdor ima možnost ADSLa
si ga naj vzame za ostale je pa seveda Satelitski Internet najboljša alternativa.

Še nekaj mi povej Mobisat "Priključnina stane 11500 SIT
Od kje vam ideja za priključnino ?
In kaj dobiš v tej "priključnini"

Sandi79 ::

Mobisat povej že kako je z Dostopnimi časi "PINGI" recimo z uporabo GPRS-a+ Sat internet

LordIken ::

saj tak kot pise je to maksimalno 16mbitov/s to je 2mb/s max :) se vseeno obstajajo vecje hitrosti ko mi lahko samo sanjamo v SLO! samo se vedno je 2x vec kot siol ponuja! samo je vseeno vse skup drago pa je kak je :) ce glejas da mors met kroznik pa modem itd.! se siol pa jebe z isdn ko sploh pomembni ni :) tak da bilokaj glejas te scat peljejo! samo dnar zerejo!

pivmik ::

Fora je v tem, da dvomimo, da se da doseči 16mbit/s hitrosti
SiOL dejansko ponuja max 8mb/s ki se jih tudi da doseči, praktično kadarkoli, pri SAT netu pa ne.


In če hočeš pisat MEGABAJTE naj ti povem da se jih piše z velikim tiskanimi črkami:
2MB/s
oz še pravilneje(MebiBajti):
2 MiB/s

B je Bajt,
b je bit.
LP, Gregor GRE^

damiyan ::

Dve stvari mi ne greta v bučo!

Ali se ta satelit lahko poveže z vsako anteno posebej al kako?

Zakaj neki se nebi dalo naredit piratski program da bi ti enak signal kot ga pošilja drugemu, ki uporablja SKYDSL poslalo še tebi (mislim samo kopija signala) ?

[piratstvo zamerimo -- moderator]

Pa mimogrede:
SIOL se je še odločil da bo ponudil VDSL (25MB/5MB), sm ne vem kdaj, baje ga že preizkušajo, tako da ne bo več dolgo SKYDSL najhitrejši v SLO, razen tam kjer nimajo te možnosti.

Zgodovina sprememb…

LordIken ::

picnik jao smo strokovni... nea se rais pametnega delat... mislis da nea vem kak se napise! jao te pa MB da se nes razjoko!

LordIken ::

si srecni zaj? 2MB/s

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LordIken ()

pivmik ::

sploh me ne briga če ti več ali ne veš.
glavno da napišeš pravilno.

Se pač dolgočasim :)
LP, Gregor GRE^

pivmik ::

Eko vam tukaj nov ZASTONJSKI neomejen EON Downloader:

http://www.megaforum.it/public/eond/eon...

Zdeva deluje.
LP, Gregor GRE^

Sandi79 ::

Lepo PicNik
ampak ADSL rula pa mi to ni več potrebno :D

ostali pa kar navalite >:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Sandi79 ()

Nejc0 ::

jst mam pa eno vprašanje-zaženem fazzt in potem še eon downloader potem dam v eondownloaderju start in mi v mapo meče fajle-velika večina je bad kakšen pa je good pa še tisti ki je good ima namesto komčnico .rar kot je pisalo v eon downloaderju ali kako drugo končnico ima potem ko je dobro downloadan in je v mapi končnico .rar! - nekaki kklicaj na koncu vsake končnice?! Če klicaj ročno zbrišem in dam končnico .rar oz. kakšna naj bi bila pa potem napiše winrar ali total comander da je datoteka poškkodovana?!
aja imam pa AMD 1000Mhz, 250Mb rama,2krat disk 80G 7200obr, Windows XP + SP1...
KAJ NAJ STORIM
prosim pomagajte
Za odgovore se že v naprej zahvaljujem!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Nejc0 ()

pivmik ::

verjetno ti antena slabo lovi signal.
LP, Gregor GRE^

Sandi79 ::

Pač nimaš kljuca in Fazzt ne more dekodirati datotek....

Nejc0 ::

a mi lahko počasi poveste kaj je zdej narobe?
a je tkole prav
signala od antene imam 55%
- posnamem fazzt 6.xxxxx
- dvokliknem fazzt cfg
- v fatzuu naštimam nastavitve-samo prestavim iz default na 19x.xxxx.xxxx k lahko izberem od kartice ip
- posnamem two fish in potem še en dodatek zanjega
- registriram fatzz z .reg fajlom
- in nakoncu odzipam eon downloader in grem v nastavitve in tam izberem disk, grem ven iz eon down. da se nastavitve shranijo seveda pred tem še ponovno zaženem računalnik - po instalaciji fatzza
- zopet odprem eon dow. in dam start

fajli prihajajo nekaj jih je good - pa še tisti ki so good imajo nakoncu končnice !
a rabim še kakšen program zraven da bo delovalo al kaj

in kaj si ti reku da rabim neki ključ da fazzt nemore dekodirati datotek?
kaj pa pomeni v eon down. v nastavitvah k daš lahko da downloada fajle s key - kakšen key je to?
in še eno vprašanje-kaj je tista mapa v eon dow. - mapa key
kaj narobe naredim pomagajte mi please kr sm se učer cel dan zajebavov pa ni šlo!?!?!?
NEjc

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Nejc0 ()

SleepLess ::

jaz sem si instaliral fatz pa two fish, pa se vedno ne dela, samo zanima me pri cem mas ti neke .reg pa cfg fajle??
Aja pa se treba kaj drugega nastavi, kje drugje, ker nikakor ne dela ;(

Brane2 ::

Ce PiCnikov softver dela, zakaj bi se sploh zaj* s Fazztom etc crap ?

Nejc0 ::

Nekej me zanima-a pol sploh pri eon downloaderju ne rabiš dodatnega programa-fazzt + two fish?
Picnik - a teb eon downloader deluje?

Nejc0 ::

Ker nobeden nič ne pove o EON Downloaderju sem ga jest uninstalirov in si raj naložu SKYNET-deluje odlično dobil se veliko fajlov .bin , .iso .... datoteke in nobenega BAD fajla!!!!! EON Downloader se lahko skrije tko da tisti ki hočte res imet dobr download navalite na SKYNET! Ne nasedajte pluginu za progdvb naložite si kompleten program! Prilagam vam SKYNET+nastavitve za njega-tisti fajl ki jhe zararan in ima samo en fajl notr od rarejte v direktorij kjer ste odrarali SKYNET-in potem vas vpraša če želite prepisat datoteko in kliknite da-to je vse! POZOR!!!! registrirajte program z fajlom skystar2reg! preden program zaženete morate NUJNO ZAPRETI zelen satelitek oz. server4pc + če imate naložen fazzt ali kakšno podobno nesnago!
Veliko downloada + Europe Online FREE 4 U - SKYNET :P

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Nejc0 ()

Brane2 ::

Res ? Povej, kje si snel svojo verzijo, kako jo installiras itd... :)

Aljo1 ::

A daš prosim link za to zadnjo, tvojo verzijo SKYNET ali pošlji mi na paljaz@volja.net Hvala!

s5cougar ::

Jaz se tudi priporočam za SKYNET. Mail.

Hvala.
Errare humanum est.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Strojna oprema
859128268 (29630) chrush
»

SkyDSL kot ADSL?

Oddelek: Omrežja in internet
71399 (1201) Tovaris Stalin
»

satelitski internet (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
666964 (5448) branko_bm
»

EUROPE ONLINE

Oddelek: Omrežja in internet
101315 (1022) ABX
»

javi se (ADSL)

Oddelek: Omrežja in internet
372347 (1527) kuky

Več podobnih tem