» »

Opravilna vrstica ne dela

Opravilna vrstica ne dela

DimmniBurek ::

Ko zaženem WinXp mi orodna vrstica ne dela sploh! zažene se MBM in Speedfan, ikonce se "preselijo" v opravilno vrstico, in pol je mrtvo, če dam miško gor se mi pokaže delo v ozadju-tista ta mala urca, sam ne dela nič. če gleda film, mi ostane en kos slike na opr. vrstico, edina rešitev je če se na net povežem, odprem ene tri okna in štrkam s alt+tab, pol se mi odpre eno okence -version je naslov, in dva gumbka OK in Cancel, po tem je OK in dela brez problema, dogaja pa se mi 2dni. Prosim za pomoč
There Is No Stronger Drug Than Reality

Vesoljc ::

sounds like an intruder to me 8-)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Mah, skorda ni možno, res je da sm zadnje dni (počitnce) ceu dan(in še noč) na netu, pa enpar stvari sm dolpotegnu, am mam nortona antivirus 2003, in nebi reku, bom zdej naredu test, da vidm "kje sm"

Sm naredu full sistem scan, pa ni našlo 0. Zdej še s Speed Disk-om Optimiziram oz. defragmentiram, in se komaj na pol že pozna da dela bolj hitro! Zanimivo0:)
morda še bo kej iz tga!:))

Mah nič ni! Še zmer ne dela, čeprov comp dela občutno hitrejše! Kaj bi lahko blo? tisti version me martra!
A kdo ve kje se nahaja file v katerem piše kateri programi, in vse se zaženejo ob zagonu WinXP Če tisto najdem, pol lohk zbrišem in sem na konju!
Prosim ne kdo pove?!?:'(

profii ::

msconfig
pol pa jeziček zagon (start up)

Stvar sm popravu- zdej dela BP, poštimu pa sm s msconfig, en par opravil sm ugasnu, ku mi ne rebjo, pa je ql! Aja profii tenx!:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
47030070 (13504) darkolord
»

Beta SP2 za Visto naslednji teden (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
10813573 (9051) Tr0n
»

Pomoč - WinXp se ne zažene v normal mode

Oddelek: Pomoč in nasveti
253056 (2791) Tea Time
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

49247403 (21080) R33D3M33R
»

pocasni zagon winXP

312414 (1869) Lunik

Več podobnih tem