Forum » Kaj kupiti » HP PhotoSmart 735
HP PhotoSmart 735
DiDo ::
Zanima me kaj več o tem digitalcu... Sem iskal po arhivu pa nisem nič pametnega našel o njem. A ga kdo ima? Kakšne slike dela (lahko mi poslje kako sliko po emailu), ipd,... skratka zanimajo me vaše izkušnje in menja!
princo ::
Imam ga možnost uporabljati in moje mnenje je sledeče:
Je zelo,zelo enostaven za uporabo. Enostaven meni za pregledovanje, brisanje,... fotografij. Možnost direktnega tiskanja (usb kabel je priložen). Slikanje fotografij z možnostjo audio komentarja, snemanje kratkih videoposnetkov ter ostalo. Kar se fotografij tiče so zelo dobre. Seveda bi bilo lepo, če bi imel več kot 3x optični zoom, digitalni zoom ni kaj prida. Moti me nekoliko velika zakasnitev pri fotografiranju. Tipki za zoom, sta nekako premalo natančni, oz. moraš biti pri zoomiranju zelo, zelo nežen.Drugače pa je v kompletu vse, od stojala, kablov in programa. Za domačo uporabo pa je povsem zadovoljiv.
Če želiš kako sliko, pa javi svoj email!
lp
Je zelo,zelo enostaven za uporabo. Enostaven meni za pregledovanje, brisanje,... fotografij. Možnost direktnega tiskanja (usb kabel je priložen). Slikanje fotografij z možnostjo audio komentarja, snemanje kratkih videoposnetkov ter ostalo. Kar se fotografij tiče so zelo dobre. Seveda bi bilo lepo, če bi imel več kot 3x optični zoom, digitalni zoom ni kaj prida. Moti me nekoliko velika zakasnitev pri fotografiranju. Tipki za zoom, sta nekako premalo natančni, oz. moraš biti pri zoomiranju zelo, zelo nežen.Drugače pa je v kompletu vse, od stojala, kablov in programa. Za domačo uporabo pa je povsem zadovoljiv.
Če želiš kako sliko, pa javi svoj email!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reuters ne bo več sprejemal slik iz formata RAW (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 22927 (19831) | Jst |
» | Mala šola digitalne fotografijeOddelek: Zvok in slika | 1765 (1586) | Matev |
» | Se en friendly tip Slo-techovcem-Benq 3410 za 10 jurjev v HArveyuOddelek: Kaj kupiti | 2097 (1358) | K0K0 |
⊘ | Se en friendly tip Slo-techovcem- Benq DC2300 v HArveyu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 15125 (11813) | TribesMan |
» | Digitalni fotoaparati, rabim nasvet (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6626 (5554) | Dr_M |