Forum » Kaj kupiti » Se en friendly tip Slo-techovcem-Benq 3410 za 10 jurjev v HArveyu
Se en friendly tip Slo-techovcem-Benq 3410 za 10 jurjev v HArveyu
kuglvinkl ::
PRav nobene potrebe ni po tem.
edit by /me: sem misli, da gre za isti naziv.
Bo pa malce drugače tokrat. Pravila dopuščajo toleranco. Tle je ne bo.
edit by /me: sem misli, da gre za isti naziv.
Bo pa malce drugače tokrat. Pravila dopuščajo toleranco. Tle je ne bo.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Caligula ::
Je. Ker so do sedaj vsi, ki so ta tip upostevali izrazali le pohvale. Mislim, da je korektno ,da se, dokler se da in tzaloga obstaja, o tem obvesti cimvec Slo-techovcev.
Je pa verjetno korektno , ce se ze vnaprej napise, da tema ni namenjena would be fotografom, ki jih naganjajo iz resnih fotografskih forumov v in pa ljudem z izjemno obcutljivostjo za kvaliteto fotografije, ki si lastijo 2.1 Mp fotoaparat ki so fenomen cloveske naave in si zasluzijo temo, ki je fizicno locena od te.
Je pa tema oz opozorilo namenejno vsem, ki ze imajo fotoaparat pa bi radi se kakega za okoli hise oz takim, ki se nimajo digitalca, ker se jim zdijo cene previsoke. Za darila bliznjim pa sploh. Razmerje med ceno in kakovostjo je namrec zelo prepricljivo.
Vsi sedanji in bodoi lastniki dobrodosli.
Je pa verjetno korektno , ce se ze vnaprej napise, da tema ni namenjena would be fotografom, ki jih naganjajo iz resnih fotografskih forumov v in pa ljudem z izjemno obcutljivostjo za kvaliteto fotografije, ki si lastijo 2.1 Mp fotoaparat ki so fenomen cloveske naave in si zasluzijo temo, ki je fizicno locena od te.
Je pa tema oz opozorilo namenejno vsem, ki ze imajo fotoaparat pa bi radi se kakega za okoli hise oz takim, ki se nimajo digitalca, ker se jim zdijo cene previsoke. Za darila bliznjim pa sploh. Razmerje med ceno in kakovostjo je namrec zelo prepricljivo.
Vsi sedanji in bodoi lastniki dobrodosli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Caligula ()
Gionni ::
Torej, katere digitalce po 10.000 SIT še imajo v trgovini na zalogi?
A benq 2300 ni več? Tako, da se 3410 najbolj splača kupit?
A benq 2300 ni več? Tako, da se 3410 najbolj splača kupit?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gionni ()
Benq DC 2300 je posel. 3410 ima baje-nisem uspel preverit-malenkost ampak res malenkost slbse slike je pa zato lazji, manjsi, lepsi, ima vgrajeno baterijo, se fila tudi preko USB kabla,.. in ima 16 Mb vgrajenega spomina namesto 8. Ima pa itka slot za MMC/SD kartice.
Skratka 3410 so nazadnje se imeli na zalogi. Dnevno pa ne preverjam. Se ti vsekakor splaca preverit. Ce ma pa kdo telefonsko od Harveya pa naj jo kar prilepi.
Skratka 3410 so nazadnje se imeli na zalogi. Dnevno pa ne preverjam. Se ti vsekakor splaca preverit. Ce ma pa kdo telefonsko od Harveya pa naj jo kar prilepi.
Keyser Soze ::
Ena od najcenejših trgovin. Kjer lahko najdete še kaj boljšega.
Disclaimer: Takšna darila bližnjim odsvetujem. Sploh kakšni osebi, ki vam je res blizu. Saj se zna zgoditi, da spozna v vas skopuha in vam ne bo več tako blizu. Vkolikor že ne kupujete daril za bližnje v 300 SIT Shop, seveda.
P.S.: Gremo stavit, kdaj se bo zaklenila ta tema? A60 morda?
Disclaimer: Takšna darila bližnjim odsvetujem. Sploh kakšni osebi, ki vam je res blizu. Saj se zna zgoditi, da spozna v vas skopuha in vam ne bo več tako blizu. Vkolikor že ne kupujete daril za bližnje v 300 SIT Shop, seveda.
P.S.: Gremo stavit, kdaj se bo zaklenila ta tema? A60 morda?
Gospod Kayser soze bo seveda argumantiral svoje mnenje. Podal vam bo tudi specificne alternative s cenami in primerki slik in argumanti kako in zakaj bi se on odlocil drugace, da vam bo lazje sprejeti vase odlocitve.
Pravilno je omenil moznost zaklepa teme saj je pred kratkim ze imel tezave z izpadi tipa "vase zivljenje bo postalo crno in polno trpljenja, ce kupite ta in ta izdelek"...
O tem kaj se mora takemu osebku dogajati v glavi pa vi ugibate tako kot jaz.
Je pa prav, da vam dodobra opise svoje izkusnje z izdelki, ki jih omenja in tudi prilepi kako sliko.
Je pa verjetno za moderatorja lazje, ce namesto zaklep teme uporabi funkcijo brisanja za neumestne komentarje in izpade ljudi s tezavami, ki se ne dotikajo teme.
Pravilno je omenil moznost zaklepa teme saj je pred kratkim ze imel tezave z izpadi tipa "vase zivljenje bo postalo crno in polno trpljenja, ce kupite ta in ta izdelek"...
O tem kaj se mora takemu osebku dogajati v glavi pa vi ugibate tako kot jaz.
Je pa prav, da vam dodobra opise svoje izkusnje z izdelki, ki jih omenja in tudi prilepi kako sliko.
Je pa verjetno za moderatorja lazje, ce namesto zaklep teme uporabi funkcijo brisanja za neumestne komentarje in izpade ljudi s tezavami, ki se ne dotikajo teme.
mercutio ::
Posel stoletja. To je to. Že hitim v Harvey-a, da ja ne bo zmanjkalo tega unikatnega artefakta.
Caligula
"Gospod Kayser soze bo seveda argumantiral svoje mnenje. Podal vam bo tudi specificne alternative s cenami in primerki slik in argumanti kako in zakaj bi se on odlocil drugace, da vam bo lazje sprejeti vase odlocitve."
Pa poglejmo še tvoje khhmmm.... argumente
"3410 ima baje-nisem uspel preverit-malenkost ampak res malenkost slbse slike je pa zato lazji, manjsi, lepsi, ima vgrajeno baterijo, se fila tudi preko USB kabla,.. in ima 16 Mb vgrajenega spomina namesto 8. Ima pa itka slot za MMC/SD kartice."
Res trdni argumenti, podkrepljeni s slikami, primeri, ... stvar niti od daleč nisi videl, aaa ... . Pa kaj me briga če ma 16MB namesto 8MB, vseeno je to premalo. Kaj me briga, če je lepši, ... Fotoaprat je za fotografije, ne pa zato, da bo lepši. Argumentov o kakšnih tehničnih specifikacijah seveda ni.
"Je pa prav, da vam dodobra opise svoje izkusnje z izdelki, ki jih omenja in tudi prilepi kako sliko."
A ti pa maš osebne izkušnje, če ga še videl nisi, kaj šele sprobal. Kaj bluziš o osebnih izkušnjah, če jih nisi podal niti ti. Najprej pometi pred svojim pragom.
Že skozi prejšnjo temo si najedal, o unem fotoaparatu Benq DC 2300, pa kako klapa nima pojma in se gre profiče in potem kaže slike prijatlom, ki jih to ne zanima, pa po mailu pošilja... Pa kaj ti veš o drugih. Jest fotografiram zase in ne zato, da bom drugim kazal kaj znam. In ne sodi drugih po sebi... če ti ne znaš izrabit boljšega aparata, to še ne pomeni, da drugi ne znajo.
Slike od tistega Benq DC 2300 pa so seveda ceni primerne...za 10.000 super, ampak če že kaj poslikam, nočem, da je videt tak JAJC kot na slikah od Benq DC 2300 in bom dal še nekaj denarja zraven za boljši fotoaparat.
To bi blo to, sem videl že tvoje odgovore v prejšnji temi, tako da si mislim kaj sledi
Tako, da že vnaprej, BLMK kaj si vaša visokost misli.
Lep dan
Caligula
"Gospod Kayser soze bo seveda argumantiral svoje mnenje. Podal vam bo tudi specificne alternative s cenami in primerki slik in argumanti kako in zakaj bi se on odlocil drugace, da vam bo lazje sprejeti vase odlocitve."
Pa poglejmo še tvoje khhmmm.... argumente
"3410 ima baje-nisem uspel preverit-malenkost ampak res malenkost slbse slike je pa zato lazji, manjsi, lepsi, ima vgrajeno baterijo, se fila tudi preko USB kabla,.. in ima 16 Mb vgrajenega spomina namesto 8. Ima pa itka slot za MMC/SD kartice."
Res trdni argumenti, podkrepljeni s slikami, primeri, ... stvar niti od daleč nisi videl, aaa ... . Pa kaj me briga če ma 16MB namesto 8MB, vseeno je to premalo. Kaj me briga, če je lepši, ... Fotoaprat je za fotografije, ne pa zato, da bo lepši. Argumentov o kakšnih tehničnih specifikacijah seveda ni.
"Je pa prav, da vam dodobra opise svoje izkusnje z izdelki, ki jih omenja in tudi prilepi kako sliko."
A ti pa maš osebne izkušnje, če ga še videl nisi, kaj šele sprobal. Kaj bluziš o osebnih izkušnjah, če jih nisi podal niti ti. Najprej pometi pred svojim pragom.
Že skozi prejšnjo temo si najedal, o unem fotoaparatu Benq DC 2300, pa kako klapa nima pojma in se gre profiče in potem kaže slike prijatlom, ki jih to ne zanima, pa po mailu pošilja... Pa kaj ti veš o drugih. Jest fotografiram zase in ne zato, da bom drugim kazal kaj znam. In ne sodi drugih po sebi... če ti ne znaš izrabit boljšega aparata, to še ne pomeni, da drugi ne znajo.
Slike od tistega Benq DC 2300 pa so seveda ceni primerne...za 10.000 super, ampak če že kaj poslikam, nočem, da je videt tak JAJC kot na slikah od Benq DC 2300 in bom dal še nekaj denarja zraven za boljši fotoaparat.
To bi blo to, sem videl že tvoje odgovore v prejšnji temi, tako da si mislim kaj sledi
Tako, da že vnaprej, BLMK kaj si vaša visokost misli.
Lep dan
Ocitno vaso visokost se kako zanima kaj si moja visokost misli, ce si je vasa velikost vzela cas za tako dolg post. Tisti K pa vas verjetno boli iz razlogov povezanih z higieno.
In seveda sem tisti foto ze videl, imel v rokah, nisem pa ga sprobal, ker v trgovini tega niso omogocali, sem pa v nekem testu na netu prebral mnenje uporabnika, ki je na tega presel z DC 2300 in je menil, da so slike malenkost slabse kot pri DC 2300.
Sicer pa-zakaj se v tej temi oglasas glede druge teme? Prosi moderatorja naj odklene drugo kjer lahko stresas osebne frustracije.
Ta tema je namenjena ljudem, ki ta fotoaparat imajo, jih zanima, iscejo poceni digitalni fotoaparat in ne za tek kot si ti, ki vsekakor sodis v kako resno fotografsko temo ali pa temo kateri digitalni fotoaparat kupiti.
Se mene samega zanima kaj si o tem fotoaparatu mislijo novi lastniki ,da vidim, ce je res tako dober kot DC 2300, da ga se bolj zavzeto promoviram prijateljem.
Me pa veseli, da obstajajo tudi uporabniki kot si ti. Ta panoga ima resne tezave z izgubami in jo resuje le folk, ki rad placa vec in tako nam ostalim omogoca, da poceni pridemo do spodobnih izdelkov. MArze namrec sluzijo le se na uporabnikih kot si ti.
Hvala
LP
PS: Lepo ,da se strinjas, da so slike tega fotoaparata za 10.000 SIT super. To je vodilo te teme. Lepo je, da si napisal, da ce bi hotel pa vec, bi pac kupil vec. Namesto vsega balasta, ki si g anapisal, bi lahko napisal le to pa bi privarceval na casu. Ostalo itak nikomur ne pomeni nic.
In seveda sem tisti foto ze videl, imel v rokah, nisem pa ga sprobal, ker v trgovini tega niso omogocali, sem pa v nekem testu na netu prebral mnenje uporabnika, ki je na tega presel z DC 2300 in je menil, da so slike malenkost slabse kot pri DC 2300.
Sicer pa-zakaj se v tej temi oglasas glede druge teme? Prosi moderatorja naj odklene drugo kjer lahko stresas osebne frustracije.
Ta tema je namenjena ljudem, ki ta fotoaparat imajo, jih zanima, iscejo poceni digitalni fotoaparat in ne za tek kot si ti, ki vsekakor sodis v kako resno fotografsko temo ali pa temo kateri digitalni fotoaparat kupiti.
Se mene samega zanima kaj si o tem fotoaparatu mislijo novi lastniki ,da vidim, ce je res tako dober kot DC 2300, da ga se bolj zavzeto promoviram prijateljem.
Me pa veseli, da obstajajo tudi uporabniki kot si ti. Ta panoga ima resne tezave z izgubami in jo resuje le folk, ki rad placa vec in tako nam ostalim omogoca, da poceni pridemo do spodobnih izdelkov. MArze namrec sluzijo le se na uporabnikih kot si ti.
Hvala
LP
PS: Lepo ,da se strinjas, da so slike tega fotoaparata za 10.000 SIT super. To je vodilo te teme. Lepo je, da si napisal, da ce bi hotel pa vec, bi pac kupil vec. Namesto vsega balasta, ki si g anapisal, bi lahko napisal le to pa bi privarceval na casu. Ostalo itak nikomur ne pomeni nic.
Zgodovina sprememb…
Vikking ::
Caligula: zakaj se mi zdi, da se kregaš oz. iščeš prepir že v prvih stavkih svojega posta na tej strani,, pa zgleda da se noben noče s tabo prepirat, pa se kr sam sabo kregaš!!!
Zdi se mi da postajaš trgovina VSE PO 199 SIT!!! resno to mislim, ker počas oglašuješ že ves poceni krš!!!
Zdi se mi da postajaš trgovina VSE PO 199 SIT!!! resno to mislim, ker počas oglašuješ že ves poceni krš!!!
Alexius Heristalski ::
PS: Lepo ,da se strinjas, da so slike tega fotoaparata za 10.000 SIT super. To je vodilo te teme.
Ja, in? Napisal je tudi (in s tem se strinjam), da so še vedno jajc! Torej pri fotoaparatu za 10 jurjev dobrih slik ne bo, pa naj je to BenQ, Canon, Minolta, Sony ... Če je poceni, še ne pomeni, da mora zdaj vsak to kupit. Zakaj tega ne razumeš, Caligula?
Ja, in? Napisal je tudi (in s tem se strinjam), da so še vedno jajc! Torej pri fotoaparatu za 10 jurjev dobrih slik ne bo, pa naj je to BenQ, Canon, Minolta, Sony ... Če je poceni, še ne pomeni, da mora zdaj vsak to kupit. Zakaj tega ne razumeš, Caligula?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Kdo pravi, da ne razumem, da vsakemu tega ni treba kupit? Takim, ki tega nocejo ni treba se manj pa da se oglasajo v takih temah. Zakaj ne razumes, da take teme tebi sploh niso namenjene?
Vikking-jaz zacnem temo, folk se pricne oglasat in kregat in to vedno en in isti folk.
Pac jih nekaj zre. Mene ne
Ze v drugi temi je folk, ki je zadevo kupil veselo izrazal svoje zadovoljstvo. In tema je dejansko bila namenjena folku, ki so prav kaj takega iskali. Je pa na zalost aparatov hitro zmanjkalo.
Ker so v tisti temi pac tisti, ki so potem kupili 3410 hvalili tudi tega se mi zdi smiselno glede na nove podatke posredovati tistim, ki DC2300 niso mogli kupiti.
Sicer pa vsem nergacem:
Zakaj se se oglasate, ce niste potencialni kupci? Zakaj tisti, ki so moj prejsnji nasvet upostevali ne nergajo nic?
Ce mate kaj za povedat potencialnim kupcem jim to povejte tako ,da naslavljate njih in ne mene in to z argumenti. Ne blaznimi izpadi tipa, vase zivljenje bo crno,...
Ce pa ma kdo kaj za razpravljat z mani ima ZS. Saj je to moderator lepo povedal
Skratka nergaci, dobrodosli na mojih ZS.
Od moderatorja seveda pricakujem, da to zahteva od stalnih nergacev, da bo v temi prostor tudi za potencialne resne uporabnike tega aparata.
Vikking-jaz zacnem temo, folk se pricne oglasat in kregat in to vedno en in isti folk.
Pac jih nekaj zre. Mene ne
Ze v drugi temi je folk, ki je zadevo kupil veselo izrazal svoje zadovoljstvo. In tema je dejansko bila namenjena folku, ki so prav kaj takega iskali. Je pa na zalost aparatov hitro zmanjkalo.
Ker so v tisti temi pac tisti, ki so potem kupili 3410 hvalili tudi tega se mi zdi smiselno glede na nove podatke posredovati tistim, ki DC2300 niso mogli kupiti.
Sicer pa vsem nergacem:
Zakaj se se oglasate, ce niste potencialni kupci? Zakaj tisti, ki so moj prejsnji nasvet upostevali ne nergajo nic?
Ce mate kaj za povedat potencialnim kupcem jim to povejte tako ,da naslavljate njih in ne mene in to z argumenti. Ne blaznimi izpadi tipa, vase zivljenje bo crno,...
Ce pa ma kdo kaj za razpravljat z mani ima ZS. Saj je to moderator lepo povedal
Skratka nergaci, dobrodosli na mojih ZS.
Od moderatorja seveda pricakujem, da to zahteva od stalnih nergacev, da bo v temi prostor tudi za potencialne resne uporabnike tega aparata.
TribesMan ::
OK zdej pa resno... če ne mislite debate obdržat na resnem nivoju, sledi takojšen zaklep... Tema z identično vsebino je bila že zaklenjena, in nekako sem upal da bo vsaj nekaj ljudi srečala pamet, vendar očitno ni nič drugače, zato ne vidim nobenega razloga, zakaj bi tema ostala.
Torej ob naslednjem postu, ki bo malo spominjal na zadnjih 10 sledi ZEKLEP! In potem take teme _ne_ bo več!
Upam da smo na jasnem.
LP
TribesMan
Torej ob naslednjem postu, ki bo malo spominjal na zadnjih 10 sledi ZEKLEP! In potem take teme _ne_ bo več!
Upam da smo na jasnem.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
MEDENA ::
tako je tribesman
v glavnem dober digitalc za male pare
malo muzike za malo dinar...ampak za silo je.
v glavnem dober digitalc za male pare
malo muzike za malo dinar...ampak za silo je.
neres ::
Kaj pa se dobi v paketu? (polnilec, baterije...) A to se da polnit direktno iz polnilca v fotoaparat al moraš vzet baterije ven?
Koliko megapikslov ima torej? (Na netu sem našel različne podatke)
Ima tudi A/V out, da lahko priklopiš na TV?
Hvala!
Pa slike dejte gor.
Mimogrede, koristna tema.
Koliko megapikslov ima torej? (Na netu sem našel različne podatke)
Ima tudi A/V out, da lahko priklopiš na TV?
Hvala!
Pa slike dejte gor.
Mimogrede, koristna tema.
T0RN4D0 ::
pobrskaj po forumu, pred (zelooo) kratkim je bila odprta identična tema ki ima 200 odgovorov in v njen je tud precej slik. JE pa zaklenjena drugač.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Tukaj so features.
KLIK
Baterija je vgrajena in se polni tudi preko USB prikljucka, domnevam pa da je zraven prilozen tudi adapter za polnjenje iz omrezja.
Mislim ,da za razliko od DC 2300 pri zajemu videa zajema tudi zvok.
Mislim ,da tudi 3410 nima TV outa.
Pa priporocam se nakup TELE KARTICE ker je zelo ugodna.
KLIK
Baterija je vgrajena in se polni tudi preko USB prikljucka, domnevam pa da je zraven prilozen tudi adapter za polnjenje iz omrezja.
Mislim ,da za razliko od DC 2300 pri zajemu videa zajema tudi zvok.
Mislim ,da tudi 3410 nima TV outa.
Pa priporocam se nakup TELE KARTICE ker je zelo ugodna.
thramos ::
Ima tud navaden adapter za polnjenje, snema tud zvok (posebej in ob videu) in ima AV izhod.
A obstaja adapter, ki pretvor kabel 2 činče v SCART?
A obstaja adapter, ki pretvor kabel 2 činče v SCART?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: thramos ()
Dr_M ::
sam glede na to, da je Caligula ze v prejsni temi povedu, da ma ta fotoaparat se malenkost slabse slike, kot dc2300, me zanima, ce to sploh so slike, glede na to, da ze dc2300 dela precej boge.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Dr_M ::
ja oci
The reason why most of society hates conservatives and
cbelica ::
lol, nekatere ful prsti srbijo...
Skoda, da ne zivim v Lj, bi si sel to malo cudo pogledat... a se dobi se kje drugje(mogoce na netu) kot v Harry-ju?
Skoda, da ne zivim v Lj, bi si sel to malo cudo pogledat... a se dobi se kje drugje(mogoce na netu) kot v Harry-ju?
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
Dvomim. Drugace se dobi DC 2300 za 20 jurjev kolikor je obicajna najnizja cena.
V Harveyu so meli verjetno tusi se staro zalogo, ker so meli ubijalske cene. DC 2300 npr so imeli do akcije po 44 jurjev se mi zdi.
Za 3410 se ne spomnim kako so meli prej ceno ampak mislim ,da so cene se zdaj na skatlah. Se mi pa zdi, da znajo zdaj tudi tile 3410 hitro zgint.
V Harveyu so meli verjetno tusi se staro zalogo, ker so meli ubijalske cene. DC 2300 npr so imeli do akcije po 44 jurjev se mi zdi.
Za 3410 se ne spomnim kako so meli prej ceno ampak mislim ,da so cene se zdaj na skatlah. Se mi pa zdi, da znajo zdaj tudi tile 3410 hitro zgint.
Zgodovina sprememb…
K0K0 ::
Pozdravljeni da nam nove teme odpiru na enaa gledam da majo ene pocen 256mb viking spominske kartice pa me zanima če to paše v mojga 3410
link do omenjene kartice
link do omenjene kartice
bond007 ::
Ne paše!!! To paše recimo v canone. v tvoj digitalec pašejo SD kartice... recimo tale klik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Se en friendly tip Slo-techovcem- Benq DC2300 v HArveyu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 14923 (11611) | TribesMan |
» | BENQ DC2300Oddelek: Zvok in slika | 1742 (1423) | Caligula |
» | kako formatirati sd memory card?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5779 (5664) | Caligula |
» | Polnilec + Baterije (akumulatorji :P)Oddelek: Kaj kupiti | 1756 (1573) | OnTheMic |
» | Od cenejših: Mustek MDC 3500 - Da ali Ne?Oddelek: Kaj kupiti | 1178 (1073) | Caligula |