Forum » Igre » Home LAN party
Home LAN party
TICKO ::
Ker sem zdle kr dolgo sam doma, bi naredu en lan party! Mam 4 portni ruter! zdj me pa zanima: naprimer js mam kabl od adsl-ja a je tt v redu al rabim crossower? A pol kr prklopim kable od vsakega compa v ruter pa je to to!? a pol ze kr dela?
frenk ::
za router rabiš navaden kabel(lahko tudi ADSL)...crossover se uporablja le za povezavo mrežna-mrežna
Matek ::
Glih kabl od adslja je crossover, ti pa rabiš navadnega, žal, ne bo vredu
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
2tiLen ::
Men kabel od ADSL dela čist dobr... tist od modema do mrežne namreč....namest v modem lepo v hub/switch priklopim pa je...
LP
Tilen
LP
Tilen
povezu bom 4 compe na ruter ker je sam 4 portni! ja kam pa more bit ruter ustekan? a ni treba da je na internet prikloplen! a ce ga na net prklopim (modem) pol bomo lahk se z drugimi z neta spilali?
|CyGNUS-x ::
Dajte fantje no! Bodite malo resni. Ti lpo povežeš v mrežo vse compe. Router štekaš v vtičnico oz. njen priključek ko je en adapter. Na net se pa ne boš mogu povezat če bodo vsi porti zasedeni razen če imaš dve mrežni.
Lp
Lp
Gapi ::
|CyGNUS-x: Še vedno se bo lohk povezu na net ker v WAN prt tko ne more prklopt računalnika . Samo taprav port bo mogu forvardirat na tapravo mašino če bo hotu da je vidna igrca zunanjemu svet . To pa seveda odpade če bo na net povezan direktno in ne z routerjem, se pravi z pppoe klientom.
No person is rich enough,to buy back his past.
boom-bar ::
Pr men je blo tko: na router smo povezal switch na katerga smo prklopl kompe in še vse smo bli na netu.
Legalizirajte mehke droge!!!
lp!
evo situacija je zdj taka! edn je odpovedu torej ne bo prsu, zdj ker smo pa trije je pa tk bol u bedu kj spilat smo se pa odlocli da bomo vsejen meli lan ampak da bi se mi 3je nanet prklopli al pa da bi postavli streznik pa bi se eni frendi iz drugega lan partya prklopli zravn?a se da to?!
evo situacija je zdj taka! edn je odpovedu torej ne bo prsu, zdj ker smo pa trije je pa tk bol u bedu kj spilat smo se pa odlocli da bomo vsejen meli lan ampak da bi se mi 3je nanet prklopli al pa da bi postavli streznik pa bi se eni frendi iz drugega lan partya prklopli zravn?a se da to?!
frenk ::
grete pač špilat preko neta al pa uporabte tist programček za virtual lan...bojo pa pingi pač mal višji
fRiK0 ::
Jah ce mas velik upload lahka spilate, sam eni ze jamrajo ko sami igrajo, vi boste pa štirje...
Hvala
LP Tadej
LP Tadej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568501 (5330) | c23po |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64563 (28258) | JoskoMacher |
» | Switch ali router???Oddelek: Omrežja in internet | 3695 (2689) | Ursus |
» | Pomoc pri povezavi na internet!Oddelek: Omrežja in internet | 1586 (1380) | Zm3-D3n |
» | kako gostiti igro v lanu -> vidna na netuOddelek: Omrežja in internet | 1428 (1086) | frudi |