» »

U2XMP

U2XMP

Freelancer ::

Hmm zgleda, da ni nobene teme v zvezi s tem (al pa sm tko slep, da je ne najdem). Je kdo probal demo? Zabavno je folk, ki se ne zna izmikat, gazit z buggyji :D . Pa tud skakat se da s turbo lepo. Se boljse je pa delat kamikaze v tanke - full speed in spotoma trobit :D
Sicer se je pa meni od zacetka zdela zadeva dokaj brezvezna, ko pa malo bolj spoznas celoten sistem pa zacne postajati bolj zanimiva 0:)

gonilnik ::

Meni se tale stvar dopade.Imam pa eno vprašanje:
Kaj pomenijo tisti znaki na levi spodnji strani monitorja?
ter kaj pomenijo tiste strele na desni strani ter (če so to pomoči) kako jih uporabit?(katera tipka)
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz

Freelancer ::

Spil sem zacel igrati sele vceraj (in meni se tudi kar dopade sedaj), tko da tud js nism zihr.

Spodaj levo:

Cisto levo je pac tvoja klasa, ostalo pa mislim, da so artifakti - na tem screenshotu ima zgleda vsak team 2. Kaj sta tista dva indikatorja zgoraj, pa nimam pojma. Anyone?

Kaj so tiste strele nimam pojma. Naj to prosim nekdo razlozi. Kot je ze ocitno, je mali indikator je za tvojo energijo (jump-jets skakanje, hekanje, sprintanje, ...), veliki pa za energijo teama (turreti, ipd.).

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Predator ()

Tisti plavi zgoraj(kjer na tvoji sliki ni nič) je za hitrost rjavi pa za povečanje hitrosti(tipka shift)

nsignific ::

Sm sprobu tale spil (najprej beto, potem demo, zdj ceuga) in res ne vidm zakaj je tokim vsec. BF1942ju ne seze do kolen...

boom-bar ::

A mi lohk sam kdo pove kaj je ta špil.
Legalizirajte mehke droge!!!

Unreal 2 multiplayer expansion pack.
To je multiplayer dodatek za Unreal2.

VuLc4n0 ::

zgleda čudno??:) ali pa so to le ''močno povečane'' slikice?:)
http://christinalake.cjb.net

Vulc4no seveda so tole močno povečane slikice.

Freelancer ugotovil sem kaj pomenijo tiste strele:to so generatorji in so označeni tiste barve katera ekipa jih ima trenutno v posesti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Unreal Tournament III (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
18414777 (2432) kuglvinkl
»

Srednje zahtevne igre za začetnika

161751 (1445) xxxgeekxxx
»

3d mark 2003 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Navijanje
56633002 (17149) R33D3M33R
»

Command & Conquer: Generals (strani: 1 2 3 4 )

18912089 (7481) jRk0
»

Return to castle Wolfenstein

271739 (1062) GaPe

Več podobnih tem