» »

e-volitve

e-volitve

1
2
»

techfreak :) ::

Lonsarg je izjavil:

Jaz se ze dvakrat zapored bil stran od doma na dan volitev. Ne spricam nalasc ampak spreminjat plane zaradi enih volitev je pa vseeno no-go.
Predcasno lahko glasujes v torek, sredo, in cetrtek, v tednu pred dejanskimi volitvami.
Ce si na nedeljo kje drugje v Sloveniji, pa lahko glasujes tudi na OMNIA voliscu, ce to napoves 3 dni prej.

Lonsarg ::

Ne delam tok vnaprej planov, volitve niso stvar ki ima pravico vplivat na to na kateri lokaciji sem kdaj.

Long story short, moja volilna udelezba in se od drugih ki smo digitalna generacija se bo podvojila ce bo zadeva digitalna.

Gregor P ::

Ne verjamem. Le zakaj bi? Če se ti ne da iti zdaj, ti tudi ne bo tako pomembno potem.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

predi ::

Elektronske volitve so problem predvsem, ker bi z njimi mi volivci začeli zahtevati več neposredne demokracije. V državi, kjer je že preferenčni glas na parlamentarnih tabu.

Lonsarg ::

Gregor P je izjavil:

Ne verjamem. Le zakaj bi? Če se ti ne da iti zdaj, ti tudi ne bo tako pomembno potem.
Tudi fizicno v bigbang se mi ne da iti, na njihovi spletni strani pa z veseljem naklikam da mi pride dostava.

Vse nedigitalno kar ni iz naslonjaca pac novodobnezi zavracamo in se izogibamo.

DamijanD ::

Pri volitvah se je najtežje odločit kaj volit (sploh, če je taka izbira kot letos)
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Javno posvetovanje FCC-ja o ukinitvi nevtralnosti interneta velika manipulacija (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
6223814 (21037) Fritz
»

Brazilci bodo volili zgolj elektronsko (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
7516745 (13742) Gregor P
»

Več kot šestina Estoncev voli prek interneta (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9846497 (41945) SkipEU
»

Norveška ukinja glasovanje prek interneta (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
14273767 (69349) BigWhale
»

Estonija javno razkriva izvorno kodo programa e-volitev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
7528190 (25964) poweroff

Več podobnih tem