Forum » Zvok in slika » Autoakustika-pomoč
Autoakustika-pomoč
rap3r ::
V avtu imam tale avtoradio.
Doma pa imam 1 par zvočnikov od enga starga stolpa. Stolp ni več delujoč, medtem ko zvočniki so.
Zanima me če lahko nastane kkšn problem, če priklopm omenjene zvočnike (specifikacije zvočnikov bom sporočil ko jih najdem) na avtoradio, ki sm ga pokazu na linku?
Predusem me zanima dolgoročno, ker probu sm že in zvočniki delajo na tem radiu, sam useen sm slišu da lahko problem rata glede uporanosti...
Se prav, use kar gre lahko narobe, oz če nemore jit nč, to bi rd vedu. S kakšnimi problemi se lahko srečam in na kaj morm bit pozorn?
Prosm za pomoč
Omenjeni stolp: specifikacije
Doma pa imam 1 par zvočnikov od enga starga stolpa. Stolp ni več delujoč, medtem ko zvočniki so.
Zanima me če lahko nastane kkšn problem, če priklopm omenjene zvočnike (specifikacije zvočnikov bom sporočil ko jih najdem) na avtoradio, ki sm ga pokazu na linku?
Predusem me zanima dolgoročno, ker probu sm že in zvočniki delajo na tem radiu, sam useen sm slišu da lahko problem rata glede uporanosti...
Se prav, use kar gre lahko narobe, oz če nemore jit nč, to bi rd vedu. S kakšnimi problemi se lahko srečam in na kaj morm bit pozorn?
Prosm za pomoč
Omenjeni stolp: specifikacije
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
- spremenil: rap3r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - Oprema / naprave (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Zvok in slika | 75604 (1309) | dvihtelic |
» | ali spravim vse na tole maticno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 947 (691) | DarwiN |
» | pomagajte-napajalnik/pretvornik (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7662 (7265) | A. Smith |
» | glasbeni stolp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4654 (4075) | Xgeneration |
» | Aktivni SubWoofer - made at homeOddelek: Pomoč in nasveti | 5259 (4720) | [DrAc0] |