Forum » Igre » Unreal tournament 2003 Server mod
Unreal tournament 2003 Server mod
planetparty ::
Rabil bi nekakšen mod za moj Lan server (imeli bomo lan), kateri izpisuje statistiko, pdobno kot pri counterstrike...
JAO, kaj imaš me za nesposobnega?
Že 3 dni ičem s tem stričekom, samo finta je, da ne vem kako se zove ta mod ali plugin ali kaj-koli je že, za Counter Strike se zove Statsme, za tole pa ne vem
Že 3 dni ičem s tem stričekom, samo finta je, da ne vem kako se zove ta mod ali plugin ali kaj-koli je že, za Counter Strike se zove Statsme, za tole pa ne vem
VuLc4n0 ::
pravzaprav sploh ne veš kaj iščeš, oziroma izščeš nek ''dodatek'' ki bi ti izpisoval statistiko?
najbolj popularni modi, etc..
najbolj popularni modi, etc..
http://christinalake.cjb.net
VuLc4n0 ::
samo če ne veš imena ga boš zelo težko našel pod statistic mod pa tud nič ni
http://christinalake.cjb.net
Saj glih to, da ne vem kak se imenuje
Iščem že kar nekaj časa, pa ne najdem nič pametnega
Iščem že kar nekaj časa, pa ne najdem nič pametnega
Wannabi ::
JoJ Joj...
Tole je en najpopularnejših modov(saj za mene ) za Coutner Strike, ga je lahko upravlat, ma pa tudi veliko dodatkov eni med njimi so tudi statsi is sql statsi...itd.
AMX-mod X:
Klikni [Tukaj]
Tole je en najpopularnejših modov(saj za mene ) za Coutner Strike, ga je lahko upravlat, ma pa tudi veliko dodatkov eni med njimi so tudi statsi is sql statsi...itd.
AMX-mod X:
Klikni [Tukaj]
...:::uC ,only and the best:::...
Wannabi ::
uff jnapaka vidim da pise za ut2003......
Kerneki ampak mogoče keremu prav prije :P
Kerneki ampak mogoče keremu prav prije :P
...:::uC ,only and the best:::...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Igre | 81299 (7378) | Superboyy |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71557 (13462) | oo7 |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 55074 (19607) | Bananovec |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15692 (9353) | Tilen |
» | Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8996 (6077) | frenk |