Forum » Kaj kupiti » Avtomatski kavni aparat
Avtomatski kavni aparat

luci4a ::
Pozdravljeni,
sem v nakupu avtomatskega kavnega aparata in se odločam med PHILIPS EP5547/90 Series 5500 Latte Go in DE LONGHI ECAM450.55.G Eletta Explore.
Ima kdo izkušnje z obema in kakšno priporočilo? Iz Philipsa sem kavo že poskusila in mi je bila v redu, zanima pa me, ali se da kje preizkusiti tudi napitke iz De’Longhi aparatov?
Pijemo pretežno mlečne kave, zato mi je pomembno, da aparat naredi okusno kavo in dobro mlečno peno. Seveda vem, da je kakovost napitka tudi odvisna od kakovosti kavnih zrn.
Med modeli, ki jih imam še na seznamu, so:
- DE LONGHI ECAM 550.65 MS Prima Donna Class EVO
- DE LONGHI Magnifica Evo Next ECAM310.80.SB
- DE LONGHI ECAM 610.55 SB Prima Donna Soul
Hvala za vsak nasvet!
sem v nakupu avtomatskega kavnega aparata in se odločam med PHILIPS EP5547/90 Series 5500 Latte Go in DE LONGHI ECAM450.55.G Eletta Explore.
Ima kdo izkušnje z obema in kakšno priporočilo? Iz Philipsa sem kavo že poskusila in mi je bila v redu, zanima pa me, ali se da kje preizkusiti tudi napitke iz De’Longhi aparatov?
Pijemo pretežno mlečne kave, zato mi je pomembno, da aparat naredi okusno kavo in dobro mlečno peno. Seveda vem, da je kakovost napitka tudi odvisna od kakovosti kavnih zrn.
Med modeli, ki jih imam še na seznamu, so:
- DE LONGHI ECAM 550.65 MS Prima Donna Class EVO
- DE LONGHI Magnifica Evo Next ECAM310.80.SB
- DE LONGHI ECAM 610.55 SB Prima Donna Soul
Hvala za vsak nasvet!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kavni aparat (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 82622 (977) | Badwolff |
» | Kateri kavni apart? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 69392 (9302) | link_up |
» | Kavni aparat expreso...keterega kupiti ?Oddelek: Kaj kupiti | 8962 (8654) | connel |
» | Kupujem kavni avtomat - rabim pomoč (kupiti kje v LJ?)Oddelek: Loža | 2254 (2199) | rozica |
» | Motorola modem - kdo potrebuje gonilnike, ki delajo v SLO?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (953) | DeLonghi |