» »

Umetna inteligenca

Umetna inteligenca

««
12 / 12
»
»»

David Mayer ::

Ok, pač ne vem, kaj imam :D

Ko plačujem 'količinsko' in znese veliko manj kot 200$ letno za vse uradne modele, vseh 500+, ne samo OpenAI.

Kaj je to neka Zona somraka? Aja, podobno kot tisti ključi, ne?

Stari, boš zelo zameril, če boš pridružen eni zoprni skupini? Fak, kar slabo mi je.

Zgodovina sprememb…

dronyx ::

Leta 2022 je šest črk spremenilo svet. ChatGPT.
(Grok)

Groku se ta poskus šale ne zdi preveč smešen, jo je pa spravil v mapo "slovenski AI humor".

PujsekPepe ::

David Mayer je izjavil:

Ok, pač ne vem, kaj imam :D

Ko plačujem 'količinsko' in znese veliko manj kot 200$ letno za vse uradne modele, vseh 500+, ne samo OpenAI.

Kaj je to neka Zona somraka? Aja, podobno kot tisti ključi, ne?

Stari, boš zelo zameril, če boš pridružen eni zoprni skupini? Fak, kar slabo mi je.

Mal te sumim da nis tud ti en bot

kow ::

David Mayer je izjavil:

kow je izjavil:

Ne vem kaksne veze bi imel GUI...

Pomoje hoce vsaka firma narocnino. Imas stabilen dohodek na userja. Malo ti ga inflacija zre, ampak itak stroske inferenca klatis hitreje. Edino kar ti v resnici sklati dohodke je konkurenca.

Hotel sem reči, da web chat nudi udobje - zgodovino, projekte, enostaven vmesnik - ki ga api (pay per token) ne. Strogo gledano je bil potestiran, ni pa nič posebej opaznega bilo, česar niso že na drugih straneh objavili. 200$ naročnine letno je mišljeno za web chat. Je kaj posebej zanimivega, da preverimo zdaj? Ugotovitve so tu verjetno boljše kot si jih zdaj zamislimo tukaj zdaj? Če se ne razumemo, pustimo za drugič. Uradnih aktivnih modelov je sicer vsaj 500.

To udobje je relativno enostavno nakodirati. Nikakor ni vredno vecje vsote.

David Mayer ::

Se opravičujem, ker sem bil siten prej po nemarnem, pride včasih tako. Se strinjam, pa še preklapljaš lahko med modeli, lahko sam ali preko agregatorja - in še na spletu teče, CORS nekako že rešiš. Gpt5 sem (v ChatGpt5) naročil tri stavke, glede tega Območja somraka, me je uspešno potolažil, pomemben je drugi stavek, ne pozabi, da ima agendo, da trži naročnine. En dokaj posrečen poskus takšnega takrat-sihronega klienta izpred nekaj časa, ki je butasto čakal najpočasnejšega - to je samo pogovorno okno, okrog je več koristnih stvari za lažje delo, vsebina najbrž ni toliko pomembna. Sicer uporabljam tudi eno celoletno naročnino, ki je kar izkoriščena, tudi s scheduled prompti, ko je cooldown mimo :D

ChatGPT 5 Pro je letna naročnina (200 $) za dostop do najnovejših GPT-5 modelov z večjimi konteksti, hitrejšimi odzivi in stalno razpoložljivostjo. Vključuje dodatna orodja (npr. analiza datotek, kodiranje, grafi, spomini), ki jih API sam ne ponuja. Če že uporabljaš API količinsko in sam upravljaš integracije, Pro nima posebne dodane vrednosti.

PS: Kitajski modeli imajo radi takšne pogovore, izgleda, se odzovejo situaciji primerno :D
««
12 / 12
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

OpenAI razkril, za kaj, kdo in kako uporablja ChatGPT

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
325138 (948) MrStein
»

Od ChatGPT-ja naprej ljudje postali nenormalno "pametni" (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1938883 (2756) Utk
»

Strokovnjaki za umetno inteligenco postali zvezdniki

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
476616 (3743) Legon
»

Jaz pa mislim, da bo ChatGpt izpodrinil programerje (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
29964891 (24270) SambaShare

Več podobnih tem