» »

Umetna inteligenca

Umetna inteligenca

««
7 / 7
»
»»

socialec ::

Zimonem je izjavil:

Kje je atom s pi*****. Pa sončni zahod dveh sonc. Tole je tako naturščik.

Mislim, nič ne izvemo kako se molekula počuti.

Kaj zdaj spet ni v redu, saj sem 100x rekel, da nisem umetnik, kaj ni jasno? Tu imaš atom, ti imaš pa tiste ključe. DNA interpreter? Kaj bi rad še kak kvantni model, nihanje, prepletenost, superpozicijo? Kaj? Flux kondenzator in potovanje skozi čas? Črvine?

Zimonem ::

Ne to skos me privlači dekohereca.
Pa ne skakati iz kože , samo lunin mrk in aurora borealis se obetata.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Lepa heman devianart razstava, so bili stripi nekoč... Če je zmanjkalo idej, mogoče kaj lovecraftovskega, kakšni starodavni kozmični, pa saj hitro padeš not, četudi tamlad ne razbija :D

bambam20 ::

socialec je izjavil:

Lepa heman devianart razstava, so bili stripi nekoč... Če je zmanjkalo idej, mogoče kaj lovecraftovskega, kakšni starodavni kozmični, pa saj hitro padeš not, četudi tamlad ne razbija :D

Ah zdaj delam malo crossoverje MOTU sreča Miami VICe, pa MOtu fashion modno revijo, pa Victoria S Secret, Eternia Undergound ( po Need for speed igrah Undeground ) .. Mattel je posnel malo po he-manu še serijo za punce z imenom She-ra kjer je cel kup super ženskih likov, ki super izpadejo v digitalni obliki :).

Za MOTu crossover z Miami Vice sem pa kar presenečen, kako so nostalgični ljudje.. Sem danes na FB-ju dobil dejansko do tega trenutka 139.230 ogledov, s tem da se dan po določenih državah oz. kontinentih še ni zaključil :).

Ja, bi mogoče jaz moral v črvino dat kakšno od teh deklet, pa bi mogoče bil dvomestni ogled - nisem tako za razstave.
Direktno tunel in ERB - a da ne bo prav? Nazadnje, ko sem videl, je bil tak, če imaš pa res boljše vire, bom popravil ob priliki.
««
7 / 7
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Od ChatGPT-ja naprej ljudje postali nenormalno "pametni" (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1937298 (1171) Utk
»

Strokovnjaki za umetno inteligenco postali zvezdniki

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
475543 (2670) Legon
»

Praktična uporaba AI (strani: 1 2 3 )

14012284 (2642) Okapi
»

Jaz pa mislim, da bo ChatGpt izpodrinil programerje (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29960692 (20071) SambaShare
»

Raziskava: aktualni veliki jezikovni modeli nimajo pojavnih lastnosti

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
349948 (4747) c23po

Več podobnih tem