Forum » Zvok in slika » Iskanje 32" TV
Iskanje 32" TV

ropo009 ::
Hi,
nabavljamo nov 32" tv. Trenutni LG odpoveduje in tako sem se podal v iskanje.
Seveda je ponudbe kar nekaj, a ko omejim na FHD se ta precej skrči.
Tako sem preverjal, tudi katerega preizkusil. Recimo Hisense 32A5NQ je oblikovno
lep (nima okvirja), vendar je Vidaa zelo neroden, še posebj del, kjer se ureja
vrstni red TV programov (ta del je pomemben zaradi lastnega vrstnega reda).
Uporablja se primarno kot TV (conax), občasno je priključen računalnik ali medijski
predvajalnik.
Zaenkrat sem pristal pri LG 32LQ63006LA. Če ga kdo ima - mogoče mnenje?
Lp.
nabavljamo nov 32" tv. Trenutni LG odpoveduje in tako sem se podal v iskanje.
Seveda je ponudbe kar nekaj, a ko omejim na FHD se ta precej skrči.
Tako sem preverjal, tudi katerega preizkusil. Recimo Hisense 32A5NQ je oblikovno
lep (nima okvirja), vendar je Vidaa zelo neroden, še posebj del, kjer se ureja
vrstni red TV programov (ta del je pomemben zaradi lastnega vrstnega reda).
Uporablja se primarno kot TV (conax), občasno je priključen računalnik ali medijski
predvajalnik.
Zaenkrat sem pristal pri LG 32LQ63006LA. Če ga kdo ima - mogoče mnenje?
Lp.
- spremenilo: ropo009 ()

hotig ::
Imamo enega LG 32LQ63006LA in je super (po mojem skromnem mnenju prva izbira v tem rangu tv). Sicer se nisem veliko ukvarjal z nastavitvami slike in zvoka, vendar pa so tudi osnovne začetne nastavitve čisto v redu za osnovne potrebe gledanja TV. Tudi nastavitev programov je ok, gleda se pa preko tv antene. Daljinec (z funkcijami) je primeren tudi za starejšo osebo (v 70ih), samo do določenih funkcij je potreben kakšen klik več kot na prejšnjem starem (ne pametnem) televizorju (jst ji pravim da je to zato ker se danes pač ponuja več funkcij :)). Edino kar me malo moti je daljinec oz gumbi na njemu, ki so za moje pojme (pre)mehki in včasih nimam občutka ali sem pritisnil gumb ali ne (pač pritisneš orenk ali pa 2x in je zadeva rešena). LP

harryjacks ::
Such a great and best blog for more show you can watch at loklok which gives you new and updating movies!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Opkow ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tv ki je širok manj kot 88cm.Oddelek: Zvok in slika | 1478 (590) | mat11 |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16397 (8722) | Map |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 108450 (48894) | kitka77 |
» | digitalni sprejemnik Si-digi DT-12 SDOddelek: Pomoč in nasveti | 6534 (5612) | anika87 |
» | Winamp 2 + Winamp 3 = Winamp 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 7988 (7988) | Avalonis |