» »

Kako pogledat 97% filma?

Kako pogledat 97% filma?

pow ::

Na overneru mi manjka še 3% enega filma, tko je že en teden in očitno noben nima ostalga.
Ker je to verjetno odjavna špica (ki me ne zanima), me zamima če veste za kakšen programček ki bi to dal skup, odrezu ta zaden dal in mi film predvaju kot celoto.

Do sedaj sem probu Ati preview, pa dela samo 0,5 min.

lp

...sem isku tut na googlu in našel Videofixer, pa nič...:(

Fury ::

Verjetno ti ne manjka samo konec ampak mnogo manjsih delov vmes.. ker overnet (isto k donkey samo serverless ce se ne motim) deluje tko da parte downlada... in tega ne pocne po nobenem vrstnem redu, ampak po tem kar dobi..

skratka.. jest ti priporocam, da movie odpres z VirtualDUB-om, ki te reconstructa izgubljene frejme.. in upaj da ni tok poskodovan, da se zgubi sinhronizacija med sliko in zvokom.. nato nastavi avdio in video na direct stream copy in sejvaj.. al pa kar v VDUBu glej ce ne bo slo drugace :)

Tnx! bom poizkusu.

Seadoo ::

To je verjetno eden od mnogih fakeov, ki se pojavljajo na netu. Kako mi gre na živce, da ljudje počnejo to.

Hmm, sedaj mi je padlo: mogoče pa to delajo založniške hiše! Če bo več smeti kot pravih filmov, pol nam bo kao prekipelo in bomo vsi filme le v kinih gledali. Yeah, right!

Bx ::

lahko pa probaš pogledat z VIDEO LAN programčkom
odpira vse živo

lp
Bx

Poizkusil sem z obema vendar oba odpreta samo prvi 1.1.part file, ostalo ne gre..., s to razliko da v Videolanu lahko označim vse .part-e in odpre prvega, pol se pa trudi odpret ostale dokler računalnik ne frizne..., v Virtualdubu pa ne morem označit vseh na enkrat, od izbranih pa odpre samo prvega.

A je kje kakšen trik??? a to pomen da so ostali deli fuč?

lp

Pa še to
mam tut en film ki v obeh programih dela bp, medtem ko mi ostali playerji tresejo sliko ko sam hudič...in v čem je tu fora?-tko da ga bom kočno lohk pogledu-:) :)

lp&tnx

Mavrik ::

Kaj pa če daš preview? Tam bi ti moral sestaviti program v en celoten fajl (vsaj eMule in Shareaza naredita tako).
The truth is rarely pure and never simple.

para! ::

Ali pa najdi part datoteko tega filma, naredi kopijo in jo preimenuj v nekaj.avi .

Datoteka bi se morala odpreti, vednar na določenih delih video manjka. Kar je sicer zelo moteče, ampak druge rešitve res ne poznam.

LP
Death before dishonor!

jlpktnst ::

rešitev je preview (ki ti sestavi file, vsaj v muli dela) - torej si dobi emule že enkrat:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3558426246 (9530) Freakylion
»

VirtualDub - napaka pri odpiranju ?!

Oddelek: Zvok in slika
162627 (2308) #000000
»

[divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7924362 (11438) Alessio983
»

AVI preview v eDonkeyu???

Oddelek: Programska oprema
111975 (1784) BigWhale
»

Sergio & Predavanje od Voodoo do GeForceFX (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
796405 (4661) Jeebs

Več podobnih tem