Forum » Zvok in slika » RTV 365 na pametnih televizorjih
RTV 365 na pametnih televizorjih

predi ::
Na LG webOS 24 mi ne dela aplikacija RTV 365. Takoj ob zagonu vrže ven "Error code: -102", "CHECK NETWORK CONNECTION", "Connection to the server is unstable. Please check the network status and try again." z gumboma "Retry" in "Exit app".
Na istem TV-ju lahko brez problema gledam Max, Netflix, ipd. v 4K UHD, Dolby Vision/Atmos, tako da problem nekako naj ne bi bil v mojem networku. Razen, če uporabljajo kakšne blacklistane naslove - na pihole še nisem poskusil ustavit DNS filtriranja.
A komu dela sploh ta app na pametnem televizorju?
Na istem TV-ju lahko brez problema gledam Max, Netflix, ipd. v 4K UHD, Dolby Vision/Atmos, tako da problem nekako naj ne bi bil v mojem networku. Razen, če uporabljajo kakšne blacklistane naslove - na pihole še nisem poskusil ustavit DNS filtriranja.
A komu dela sploh ta app na pametnem televizorju?

V-i-p ::
Jaz imam v spalnici ta "mali jajček" pa dela brez problema: https://www.mimovrste.com/led-lcd-telev...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

kow ::
Meni dela. (starejsa verzija LG webOS - ampak ne pomnim tocno katera). Je pa app porazen. Pocasen in veliko bugov.

Scorpy84 ::

predi ::
Začasno sem izklopil pihole filtriranje in glej ga zlomka, dela. Pa to je z default seznamom blokiranih naslovov. Očitno uporabljajo sumljive APIje pri zagonu appa. Po ponovnem zagonu spet ne dela, tako da tole gre dol z mojega TVja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG tvOddelek: Zvok in slika | 844 (307) | Opkow |
» | NAS & PlexOddelek: Pomoč in nasveti | 2360 (388) | predi |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 162564 (10701) | fpbs |
» | Gledanje SLO programov v SrbijiOddelek: Omrežja in internet | 1469 (951) | gregyk |
» | Philips OLED 706 ali LG OLED C11 ?Oddelek: Zvok in slika | 3569 (1972) | OK.d |