» »

RTV 365 na pametnih televizorjih

RTV 365 na pametnih televizorjih

predi ::

Na LG webOS 24 mi ne dela aplikacija RTV 365. Takoj ob zagonu vrže ven "Error code: -102", "CHECK NETWORK CONNECTION", "Connection to the server is unstable. Please check the network status and try again." z gumboma "Retry" in "Exit app".

Na istem TV-ju lahko brez problema gledam Max, Netflix, ipd. v 4K UHD, Dolby Vision/Atmos, tako da problem nekako naj ne bi bil v mojem networku. Razen, če uporabljajo kakšne blacklistane naslove - na pihole še nisem poskusil ustavit DNS filtriranja.

A komu dela sploh ta app na pametnem televizorju?

V-i-p ::

Jaz imam v spalnici ta "mali jajček" pa dela brez problema: https://www.mimovrste.com/led-lcd-telev...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

kow ::

Meni dela. (starejsa verzija LG webOS - ampak ne pomnim tocno katera). Je pa app porazen. Pocasen in veliko bugov.

Scorpy84 ::

kow je izjavil:

Meni dela. (starejsa verzija LG webOS - ampak ne pomnim tocno katera). Je pa app porazen. Pocasen in veliko bugov.

Na google tv (sony) dela super. Le boljšo kvaliteto slike, bi lahko dali.

predi ::

Začasno sem izklopil pihole filtriranje in glej ga zlomka, dela. Pa to je z default seznamom blokiranih naslovov. Očitno uporabljajo sumljive APIje pri zagonu appa. Po ponovnem zagonu spet ne dela, tako da tole gre dol z mojega TVja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LG tv

Oddelek: Zvok in slika
15844 (307) Opkow
»

NAS & Plex

Oddelek: Pomoč in nasveti
302360 (388) predi
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

345162564 (10701) fpbs
»

Gledanje SLO programov v Srbiji

Oddelek: Omrežja in internet
91469 (951) gregyk
»

Philips OLED 706 ali LG OLED C11 ?

243569 (1972) OK.d

Več podobnih tem