Forum » Omrežja in internet » Yahoo mail nov izgled
Yahoo mail nov izgled

2dark ::
Zanima, ali obstaja kakšna opcija, da se povrne prejšnji izgled, ker tale novi je obupen.
Hvala.
Hvala.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )

kamiKaZaA ::
Uporabljam stari klasični izgled. Enkrat so me nasankali, da sem si posodobil in potem sem tako dolgo iskal v nastavitvah, da sem našel "Classic" in od takrat dalje več ne prestvaljam na novi izgled.
Točne poti ne vem, vem pa da nekje v nastavitvah lahko izbereš "Classic" in ti povrne na stari (nekje 25 let) izgled.
Točne poti ne vem, vem pa da nekje v nastavitvah lahko izbereš "Classic" in ti povrne na stari (nekje 25 let) izgled.

lolipop2 ::
V settingsih je še možna neka opiljena verzija classic-a, drugače pa ne. Že ta je bila podaljšana za mislim, da eno leto.

2dark ::
Uporabljam stari klasični izgled. Enkrat so me nasankali, da sem si posodobil in potem sem tako dolgo iskal v nastavitvah, da sem našel "Classic" in od takrat dalje več ne prestvaljam na novi izgled.
Ni več te opcije. Je bila, še prejšnji teden, ampak so jo ukinal.
A Yahoo še kdo uporablja?
MOj drugi mail, ki sem si ga ustvaril. prvi je bil Hotmail, drugi yahoo , tretji email.si.. Ampak tega sem obdržal, včeraj pa kar z lepega, novi izgled, ki je obupno grd.
Če jim bomo težil, ker je replay button, bodo mogoče dal nazaj izbiro.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()

kamiKaZaA ::
Danes me je vrglo na novi izgled. Pa še vse žive nastavitve sem moral nastaviti. Zraven bruhal, ko sem gledal ta novi izgled. Sem šel pod "settings" in od spodaj lepo piše "switch to old version". Kliknil to in imam spet stari izgled. Če pa zdaj grem pod "settings" pa mi piše odspodaj "switch to basic version". Tako da preverjeno iz prve roke gre spremeniti nazaj na stari izgled, če ti vrže novi izgled.

Nikonja ::
Ne spomnim se kdaj sem zadnjič sploh gledal email na yahoo ali gmail web strani. Gledam vse na aplikaciji na telefonu ali v Outlook aplikaciji na Windowsih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome: nov zavihek: nabolj obiskane straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1242 (835) | mrTwelveTrees |
» | Ne gre spremniti v stari izgled YOutubeOddelek: Omrežja in internet | 2831 (2608) | bambam20 |
» | Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39901 (32210) | Pyr0Beast |
» | Stari Slo-Tech se ukinja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Slo-Tech | 18930 (13209) | Tody |