Forum » Pomoč in nasveti » Chrome: nov zavihek: nabolj obiskane strani
Chrome: nov zavihek: nabolj obiskane strani
mrTwelveTrees ::
Kot prvo sem probal najdi temo na ST ki je že odprta vendar iskanje desno zgoraj pod : chrome : ne najde nič - čudno
Vprašanje: kje vklopim nazaj v Cromu - ko odprem nov zavihek, da mi prikaže kvadratke katere strani sem največkrat obiskoval. Ne najdem v nastavitvah.
Vprašanje: kje vklopim nazaj v Cromu - ko odprem nov zavihek, da mi prikaže kvadratke katere strani sem največkrat obiskoval. Ne najdem v nastavitvah.
- spremenil: mrTwelveTrees ()
oiwedfhjweif ::
Odkar je zunaj v69, jih nima noben. Verjetno jih lahko vklopiš nazaj preko flags:
Po novem, bi naj lahko sam dodajal želene bližnjice:
chrome://flags #use-google-local-ntp
Po novem, bi naj lahko sam dodajal želene bližnjice:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oiwedfhjweif ()
ferdov ::
chrome://flags
#use-google-local-ntp
Tole vrne star izgled.
Kako pa dobim "novega" s ploščicami, ker ko se je nadgradil je bil prazen, na starega znak, kaj pa novi?
#use-google-local-ntp
Tole vrne star izgled.
Kako pa dobim "novega" s ploščicami, ker ko se je nadgradil je bil prazen, na starega znak, kaj pa novi?
oiwedfhjweif ::
Dokler ne izbrišejo tega flaga.
Imam občutek, da se ploščice z najbolj obiskanimi mesti poslavljajo. Razen, če so testerji orenk zajebali
chrome://flags
#use-google-local-ntp
Tole vrne star izgled.
Imam občutek, da se ploščice z najbolj obiskanimi mesti poslavljajo. Razen, če so testerji orenk zajebali
Imam še eno težavo, odkar je verzija 69
Na youtube je okno kjer je predvaja video manjše, medtem ko Firefox naredi prav....
Chrome:
Firefox:
Na youtube je okno kjer je predvaja video manjše, medtem ko Firefox naredi prav....
Chrome:
Firefox:
Zgodovina sprememb…
Zdej sem ugotovil, če se izpišem iz youtuba (odjavim) potem dobim takoj veliko sliko videa, ko pa se logiram pa malo.... WTF
a lahko še kdo proba ?
a lahko še kdo proba ?
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | youtube in zelena črtaOddelek: Pomoč in nasveti | 2915 (2231) | blackbfm |
» | Silverlight in Siol TviNOddelek: Pomoč in nasveti | 8441 (3544) | M@k@veli |
» | Takt CPU na 100% pri gledanju streama na TwitchuOddelek: Pomoč in nasveti | 1130 (949) | GTX970 |
» | Google Chrome - čuden textOddelek: Pomoč in nasveti | 1066 (978) | garamond |
» | Chrome - notificationsOddelek: Pomoč in nasveti | 685 (506) | Brias |