Forum » Mobilne tehnologije » Vsako minuto pop-up (video) reklama na telefonu
Vsako minuto pop-up (video) reklama na telefonu
Twixz ::
Zdravo,
torej znanec, malce starejši (45+) ima problem s tem. Prvo sem mislil da pretirava, da gre za neke klasične browser ads, ker dosti bere novic. Dejansko karkoli delaš na telefonu, ti vrže gor reklamo (video, ko moraš 5 sekund počakat da prekličeš ali pa če klikneš gor te vrže v Google Play stran od aplikacije) in to ne vsake 5 minut. Vsako minuto ali manj. Telefon zmrzne za par sekund in se že pojavi video...
Sem pa šel po vrsti, prvo v nastavitve in dovoljenja obvestil pobral vsem razen očitnim nekrivcem. Pa ni bolje.
ADBlocker ni pomagal. Scan za viruse ni pomagal. Kar je itak na koncu logično.
Zdaj pa trdi da mu je nehalo po 18. uri nagajat in dela vse normalno. Pa da je tako že večkrat bilo, zjutraj pa spet.
Sicer že razmišljam o factory reset ampak a je še kaj možno tu naredit? Oziroma ali ima kdo izkušnje s tem?
torej znanec, malce starejši (45+) ima problem s tem. Prvo sem mislil da pretirava, da gre za neke klasične browser ads, ker dosti bere novic. Dejansko karkoli delaš na telefonu, ti vrže gor reklamo (video, ko moraš 5 sekund počakat da prekličeš ali pa če klikneš gor te vrže v Google Play stran od aplikacije) in to ne vsake 5 minut. Vsako minuto ali manj. Telefon zmrzne za par sekund in se že pojavi video...
Sem pa šel po vrsti, prvo v nastavitve in dovoljenja obvestil pobral vsem razen očitnim nekrivcem. Pa ni bolje.
ADBlocker ni pomagal. Scan za viruse ni pomagal. Kar je itak na koncu logično.
Zdaj pa trdi da mu je nehalo po 18. uri nagajat in dela vse normalno. Pa da je tako že večkrat bilo, zjutraj pa spet.
Sicer že razmišljam o factory reset ampak a je še kaj možno tu naredit? Oziroma ali ima kdo izkušnje s tem?
Squirrel ::
Lahko bi kaj več povedal za kakšno zadevo se gre. Nekateri kitajski telefoni že v prednaloženem OS-u prikazujejo reklame.
joez7 ::
Pa izklop podatke in Wifi. Pol pa vidi, ali je notranje.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 100367 (522) | Jucky78 |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 533046 (805) | MrStein |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 893874 (2299) | nejc_nejc |
» | Blokiranje oglasov v YouTubu ni dovoljeno (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 42973 (1720) | KTr1sk |
» | YouTube stopnjuje boj proti blokadi oglasov (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 26761 (9176) | KTr1sk |