Forum » Mobilne tehnologije » China ROM
China ROM
miko22 ::
Zanima me čemu bi se odpovedal, če bi kupil telefon z China ROM ne global ROM?
Gledam redmi note 14 pro+, za katerega še ni global rom. Kitajski romi imajo neke bonbončke, ki jih mi nimamo. Recimo call recording. Pa brez googla :)
Je kdo sprobal kak tak telefon? Bi blo primerno pri nas?
Če namestim preko aptoide aplikacije delajo? Banke?
Gledam redmi note 14 pro+, za katerega še ni global rom. Kitajski romi imajo neke bonbončke, ki jih mi nimamo. Recimo call recording. Pa brez googla :)
jecok ::
Zanima me čemu bi se odpovedal, če bi kupil telefon z China ROM ne global ROM?
Enako je, samo malo bolj se bos moral zajebavati z nalaganjem aplikacij. Pa kakšna, ki zahteva za delovanje google maps ti ne bo delala.
DarwiN ::
Danes je ravno izšel Poco X7 PRO.. Boljši in cenejši od omenjenega 14 pro+.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4 … 377 378 379 380 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 3477268 (11197) | matobeli |
» | Flashanje Xiaomi naprav (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 105780 (22196) | _ssd_sata |
» | Xiaomi mi5, mi5s, mi5 plus (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 171322 (80559) | Prebeznik |
» | MIUI Q&AOddelek: Mobilne tehnologije | 9541 (5957) | FireSnake |
» | MIUI v slovenskem jeziku (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37370 (20422) | BOCo. |