Forum » Zvok in slika » Predvajaj.si + Hot Giga
Predvajaj.si + Hot Giga
Thomxy ::
Pozdrav,
Šele pred kratkim sem spoznal storitev predvajaj.si in sem hotel malo tu povprašati, če kdo uporablja in kako je zadovoljen.
Četudi vidim, da specifične teme še ni, sem pa zasledil tu pa tam kakšen starejši komentar, tako da sklepam, da zadeva laufa. Je res tako?
Zanimam se, ker bi poskusil vzeti Hot Giga neomejeni in gledat TV s predvajaj.si... Edina težava je, da je t.i. "neomejeni" dejansko omejen na 1 Tb, nakar se hitrost drastično zniža. Ne vem, koliko "porabijo" HD programi...
Če bi kdo delil lastno izkušnjo, bi bil hvaležen.
Šele pred kratkim sem spoznal storitev predvajaj.si in sem hotel malo tu povprašati, če kdo uporablja in kako je zadovoljen.
Četudi vidim, da specifične teme še ni, sem pa zasledil tu pa tam kakšen starejši komentar, tako da sklepam, da zadeva laufa. Je res tako?
Zanimam se, ker bi poskusil vzeti Hot Giga neomejeni in gledat TV s predvajaj.si... Edina težava je, da je t.i. "neomejeni" dejansko omejen na 1 Tb, nakar se hitrost drastično zniža. Ne vem, koliko "porabijo" HD programi...
Če bi kdo delil lastno izkušnjo, bi bil hvaležen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 151985 (122) | fpbs |
» | Starlink Slovenija (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Omrežja in internet | 103653 (208) | hendriks |
» | Se da kje gledati Sport klub kanale? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 48133 (3273) | zuz3k |
» | Kaj kupiti za Media Player? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 34481 (23846) | sasoe |
» | rtv - download posnetkovOddelek: Zvok in slika | 13939 (7196) | Valvoline |