» »

Telemach

Telemach

««
7 / 7
»
»»

vimos ::

Na telemachu je problem če si na optiki, potem 3 mesece mora biti frej linija ja. Če pa si na coax ti bo kak zunanji prodajalec z veseljem naredil na partnerko kot nov uporabnik. Preden pridejo priklopit, pospravis trenutno opremo in gres drug dan prekinit.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vimos ()

Ganon ::

Obstaja uradna tema.

KKS > Triera > UPC > Telemach

Alter8Ego8 ::

Sprostila se mi je licenca za EON smart tv na paketu Premium. Mozen mesecni najem ce kdo rabi. Vec na ZS.

Twixz ::

A kdo ve koliko časa lahko čakam, preden sem zrel za tožbo, namreč Telemach me nateguje že 3 mesece zdaj je pa vse skupaj obstalo. Pogodba mi velja s 1.9.2025 za optiko, najdražji paket. Jaz imam pa še kabel kar zunaj v garaži in uporabljam škatle od EON Light. Klicat jih ne mislim več, ker se 2 meseca non-stop zabavam in prosim, oni pa za*ebejo vse kar je možno, še pogodbo so napačno poslali. Pa pogodba je bila sklenjena 22.8.2025.
Res so mi stopili na živc.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Twixz ()

MrStein ::

Eno čakajo na optiko mesece in leta.

Če prav razumem, te moti zamuda 6 dni?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Twixz ::

MrStein je izjavil:

Eno čakajo na optiko mesece in leta.

Če prav razumem, te moti zamuda 6 dni?

Moti me nekompetentnost zaposlenih.
Neorganizacija.
Dvolično prodajanje megle.

Začelo se je s tem da optike ni pri meni še. Dam naslov od soseda (ki ima optiko s Telemachom že sklenjeno 3 mesece, pa je 2 hiše stran). Ni vedel kako naj to razloži. Mi obljubi da bo vrnil klic. Čez en teden kličem, spet isti šmorn. Pojma o pojmu nimajo.
Čez 1 teden me kličejo da majo 25% popusta za 6 mesecev. Rečem da ne, 1 leto 50% ker bom dal na partnerko. Ja pa ne morete tako. Ok, dejte mi nadrejenega. Ja pa gre tako. Na koncu sploh ni bilo treba dat na partnerko. :))
Čez 14 dni me kliče iz dostavne službe da ima pogodbo zame. Pride, podpišem, 14 dni nič, me kličejo iz dostavne službe ja smo zajebal, na novo morte podpisat. Kličem Telemach se opravičujejo, bomo takoj zrihtal.
Zrihtamo, pogodba velja od 1.9. do takrat bote meli vse priklopljeno.
Danes je 7.9. in nič od njih. Ne sporočil, klicev, tehnika, optike, nič v 3pm.

strom_15 ::

Kako jaz vem, pogodba velja, ko je podpisana z obeh strani in ko so so izpolnjeni pogoji (tehnični in komercialni) za delovanje storitev. Spomnim se ko smo pri nas leta 2015 dobili njihovo optiko (rej sem bil na coax) in sem tudi podpisal pogodbo za optiko prej (paket je bil enak le da je bil optika mislim da je bil GOLD trojka extra in po novem GOLD trojka extra -optika). No sejdaj ima itak EON Full XGS-PON paket.

Ne morejo ti nekaj zaračunavati, če še storitev ni aktivirana. Bodo pri položnici dopisali da plačuješ le sorazmerni del, ko je bila storitev aktivirana.

Vsaj tako jaz razumem in vedno je bilo tako.
««
7 / 7
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

KKS > Triera > UPC > Telemach (strani: 1 2 3 4365 366 367 368 )

Oddelek: Omrežja in internet
183682961304 (3165) TUYA_77
»

Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
18066031 (2283) Nixxon
»

Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )

11952024 (22264) solatko
»

Težave Telemach-a EON na Telekomovi optiki

2413249 (8774) Sunflare

Več podobnih tem