» »

Formula 1 2025

Formula 1 2025

««
29 / 33
»»

Skyman ::

mario kart..RBR na 0 danes...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Cr00k ::

Ker polom redbulla... Se dobro da sta se McLarna na zacetku malo borila, ker sicer je precej strateska dirka.

BT52 ::

RB je brez Maxa RIP

Zelo dobra dirka. Edino Ferrarijema je beda, ker vsi okoli se spotikajo na veliko.

Lando pa ima TM napako še v rezervi. LOL sem zloben.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

prvi 4 na stezi kar z izenacenimi casi.

Max je kar dobro sprejel odstop... al ima rad Kimija, ali pa gre v Mrecedes :))

endelin ::

Max ve da nima več šans za naslov letos tako da mu verjetno dol visi. Sedaj se bo zapeljal malo naokoli po avstrijski štajerski

Ma ja. Po tistem polomu v ŠPA je mu postalo jasno, da iz te moke verjetno nebo kruha.

Ferrari pa so retardi majkemi.

Zgodovina sprememb…

Bolj jim tip pravi, da nebi menjal gum. Bolj mu Adami pribija box box "optimum fastest" race bla bla... ni mala šansa, da se PIA in LAN zadaneta in imajo SC.... HAM ne more nikamor it več ne gor ne dol...

Ganon ::

Če je verjeti novinarjem, klavzula v pogodbi določa, da lahko Max zapusti ekipo, če po dirki v Avstriji ni na prvem oz. drugem mestu v skupnen seštevku. Jutri se bo aktivirala in ima po koncu sezone prosto pot.

Colapinto je mislil, da se bori za zmago? ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Ma ja bojujeta se za 15sto mesto... Bi razumel če bi bila 11, 10... ne pa zadnja...

Tilen88 ::

Kokice out ?

seveda naj se ponovi kanada.. forza ferrari :))

Imam papaya sladoled

xD

kokice so presuhe

Zgodovina sprememb…

hehe :D

jaz pa njihovega sponzorja monsterja

Skyman je izjavil:

jaz pa njihovega sponzorja monsterja

o fuj

Jaz sem za dobro, pošteno dirkanje. Naj odločita, kdo je boljši. :)) Dajmo!

lets go HP kartuše bodo STONKS juter XD

Nakoncu pa ne bo nic..

Nima veze. PIA ne prodaja poceni kože.

Tam tribune od maxa so kar ze prazne.(4 ovinek)

joj ALO

evo davide :) hahaahaa

Bernie se dobro drži.

BREAKING: Kimi Antonelli handed a 3-place grid penalty and two penalty points for his collision with Max Verstappen. He'll serve it at the British GP.

Horner:

"What's truly impressive, and for me I can't see any other team being able to do it, is when you look at how close Oscar is able to run behind Lando with a car fat on fuel at the beginning of the race," Horner said.

"He's basically making love to his fucking exhaust pipe for lap after lap after lap, and the tyres are not dying. That to me is, you know, that is their advantage.

"They've managed to create a car that really protects its tyres very well and obviously has a good balance. I can't see any other car that would be able to follow that closely and not grain the front tyres or the rear tyres. I don't really understand."

billy ::

Ja..to že dolgo "govorimo"...vsem ostalim se skuri gume, ko vozijo za nekom...mcl pa lahko to dela brez problema pomoje celo dirko.

In to ne more bit zrak, ker traka v zaveterju ni...torej da bi zrak nekako posredno hladil kolesa..to mora bit nekaj drugega, ampak wtf kaj bi sploh lahko bilo...res čudno in nelogično, sigurno ni legalno tole :)

Baje je povezano tudi z vzmetenjem. Več povezanih stvari. Dobro jim je uspelo.

To se pač sedaj ugiba ja...vse možne teorije :)

vprašanje, če sedaj sploh splača komu "kopirat" zadeve, glede na izgubljeno sezono, 2026 pa bo itak vse na glavo postavljeno...

koliko sem zasledil, bi naj mcl pripeljal nadgradnje, ki bi naj bolj pomagale norrisu?

Jaz mislim, da gre za dober balans.

Ampak če je temu res tako, potem gredo zaj bz z novimi pravilami...pač bi vsi "pogruntali" isto kot mcl, pa bi imeli spet zanimive dirke..ker letošnja sezona je kao bz ker se ne more vozit v dirty air :)

Scorpy84 ::

billy je izjavil:

To se pač sedaj ugiba ja...vse možne teorije :)

vprašanje, če sedaj sploh splača komu "kopirat" zadeve, glede na izgubljeno sezono, 2026 pa bo itak vse na glavo postavljeno...

koliko sem zasledil, bi naj mcl pripeljal nadgradnje, ki bi naj bolj pomagale norrisu?

Ne vem ce mu bo pomagalo, vceraj se je videlo koliko je piastri napredoval v zaviranju, kjer je norris imel se prednost. Ce bi piastri sel krog kasneje v bokse in nebi izgubil toliko casa, bi verjetno zmagal. Norris ocitno zna samo se na en krog biti hiter. Vceraj so ga morali se opozoriti, da prehitro gre cez zavoje.

hja, moštvo favorizira prvega na stezi in tu je PIA izgubil...v qualy je bil res norr brutalen...če bo tako nadaljeval je lhko na dirki počasnejši a ne bo prišel pia mimo...

codeMonkey ::

Odvisno od steze seveda. Pomerila sta se dobro, ampak, ja, veliko delo je bilo opravljeno ze v soboto. Horner pa se mi zdi da naklada. Vsaj po spominu so se prej tudi pac v tistih dveh ovinkih dobro napadali, in tole ni zgledalo nic kaj prevec drugace. In vsaj enkrat je sel Piastri v prvi ovinek nekoliko preblizu, pa je takoj zgubil moznost napada na ravnini.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Norris je vrnil udarec. Sem mislil da je že odpisan. Čaka nas torej srdit boj za prvaka med obema mlcarnoma. Ostali so odpisani

Drugo leto moram pa res na red bull ring na ogled tekme

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Meni tamau tudi ze posteno tezi. Bo treba.

Zgodovina sprememb…

broken/link ::

Imho Norris psihično ni dovolj trden, da bi bil prvak, če ima ob sebi nekoga takega, kot je Piastri. Rekel bi, da je Norris bolj talentiran in ima več te surove hitrosti od Piastrija, ampak Piastri je pa boljši kot celoten paket. Tako da v borbi med Norrisem in Piastrijem bi stavil na slednjega, da bo svetovni prvak.

glede RB ringa - je že kdo bil? Jaz sem bil v Monzi, pa tbh - tud če ne bi šel. je toliko ravninsko dirkališče, da je zelo težko dobit svoj prostor pod soncem, kjer se kaj vidi.

Jaz tudi enako mislim glede nor in pia...ampak mogoče zaradi tega mcl raje "vidi" da zmaga nor...ker dokler je mcl toliko pred vsemi lahko tudi pia zmaguje, ko pa bodo rabili surovo hitrost, pa bo le nor prišel prav...

no comment ::

broken/link je izjavil:

Jaz sem bil v Monzi, pa tbh - tud če ne bi šel. je toliko ravninsko dirkališče, da je zelo težko dobit svoj prostor pod soncem, kjer se kaj vidi.

Jaz sem bil v Monzi (sicer še v V8 atmosferskih časih) na mestu kjer poleg ravnine vidiš še prvo polovico Parabolice. Pred F1 je bila še neka Porsche serija kjer sem se prijel za glavo, ko sem videl s kakšno hitrostjo gredo v Parabolico. Ko je F1 prvič odpeljala Parabolico sem si pa mislil, ok, teh v naslednjem krogu ne bom več videl, ker so zagotovo vsi odleteli ven.

Druga stvar, ki me je presenetila (poleg hrupa, ampak ta je sedaj bistveno nižji), je bila širina dirkališča. Na TV zgleda Monza kot 6 pasovna avtocesta, v živo pa bolj kot cestica nekje bogu za hrbtom.

Zgodovina sprememb…

Scorpy84 ::

V monzi se najvec vidi pred izhodom parabolice ali pa na ciljni crti, ko pospesujejo. Pa prva sikana, ostalo bolj malo vidis, ker so tako hitri. Tudi najmanj dobis za ta denar, ker se dirka konca v eni uri 10 min? Ce ni kak SC. Je pa dobro dirkalisce, ce zelis videti dirkace od blizu, sploh ce odstopijo. Sem celo uspel imeti mini pogovor z gumbkom ko je odstopil na parabolici, ter z kobayashi, slednji se je se celo pustil slikati z mano.
Za rb ring je ok, se veliko vec vidi zaradi razgibanega terena, vec krogov narediio, ampak vstopnice so drage in razprodane. Sedaj vzamem gorca in se zapeljem po gozdu (se izognes zaporam), ven pridem v blizini kampa, pa vidis vecji del dirkalisca.

broken/link je izjavil:

Imho Norris psihično ni dovolj trden, da bi bil prvak, če ima ob sebi nekoga takega, kot je Piastri. Rekel bi, da je Norris bolj talentiran in ima več te surove hitrosti od Piastrija, ampak Piastri je pa boljši kot celoten paket. Tako da v borbi med Norrisem in Piastrijem bi stavil na slednjega, da bo svetovni prvak.

glede RB ringa - je že kdo bil? Jaz sem bil v Monzi, pa tbh - tud če ne bi šel. je toliko ravninsko dirkališče, da je zelo težko dobit svoj prostor pod soncem, kjer se kaj vidi.

Jaz sem bil lani cel vikend, prvi ovinek (Steiermark grandstands). Dobra mesto, blizu akcije, vidiš več kot pol dirkališča, start, bokse,... edino prenočišče bi si moral bistveno prej rezervirat, ker ni veliko ponudnikov in je bilo na koncu precej drago spanje.

Jaz sem bil v Imoli enrkat davno nazaj se ne spomnim točno,... 2000ish, ko je Schumi premagal Hakinena

No, to je bilo vredno ogleda :D

Sem videl že zjutraj, sem čakal da kdo naloži slike, ma pomoje se nobenemu ne da, ker ma slotech tako obupno zrihtan forum :D

Zanimvo dogajanje v silverstonu :)

ZveeZ ::

Skyman je izjavil:

Zanimvo dogajanje v silverstonu :)

Vreme? Trači? Leteči avti?
Tell more:)

ajej Lockapinto

Ja ta le ARGENTINEC ni neke ja. Povsem srečno lani je zvozil prvi dve dirki. Več sreče kot pameti zgleda.

Identičen čas, do tisočinke natančno. :))
««
29 / 33
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

Oddelek: Na cesti
1680114578 (20858) skyform
»

Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507140703 (42041) Skyman
»

Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 496 97 98 99 )

4925356804 (139977) ripmork
»

Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4136 137 138 139 )

6916482725 (250724) BT52
»

Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2375230285 (150677) ripmork

Več podobnih tem