Forum » Na cesti » Formula 1 2025
Formula 1 2025

BT52 ::
NOR lahko naredi veliki blunder, ker tuki je zdaj še več točk na razpolago. Ker očitno gre za sprint vikend. Potencialno tu lahko zradira vso dobro delo, ki ga je naredil zadnje 3 dirke. Mislim, da ni potrebno debatirat da mora v vsakem primeru prehitet VES.

codeMonkey ::
Verjetno Verstappna ne bo prav tezko prehiteti, ker imajo pri McLarnu vecji potisk in bodo do gum prijaznejsi. Je pa res, da Norris ima vcasih tezave s prehitevanjem, tudi ce je precej hitrejsi.

Scorpy84 ::

Verstappen in Leclerc posolala na startu. Zdaj bosta pa McLarnovca samo cakala da gume popustijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

Tilen88 ::
codeMonkey je izjavil:
Verjetno Verstappna ne bo prav tezko prehiteti, ker imajo pri McLarnu vecji potisk in bodo do gum prijaznejsi. Je pa res, da Norris ima vcasih tezave s prehitevanjem, tudi ce je precej hitrejsi.
Je videt ja

Scorpy84 ::
codeMonkey je izjavil:
Smo ze prej govorili o tem. Na sprint dirkah so drugacni pogoji, ker so dirkalniki lahki. Obraba je dalec manjsa. Na dirki, kjer so dirkalniki tezki, pa ima mclaren prednost.

To vse drzi, ampak ko imas low downforce setup jih pac pobira bolj. Tudi temperature so visje, menjav ni bilo. Ampak ocitno nimajo problemov, oz. je Max to odlicno kontroliral. Vseeno drzi da so lahko samo cakali da pride do tega. Pa ocitno ni v teh krogih. Poglej Ferrari npr. Seveda je bil Leclerc bolj izpostavljen zaradi nizje hitrosti, ampak je hitro odpadel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

Cr00k ::
Ok, NOR je postavil zadeve nazaj na svoje mesto... :)
MAX se res matra, dvomim, da bo jutri tako hiter, ker ce bo dez, bo fajn imet kaj vec downforcea.
MAX se res matra, dvomim, da bo jutri tako hiter, ker ce bo dez, bo fajn imet kaj vec downforcea.

Ganon ::
Še vedno ne najdem posebnega zadovoljstva v šprinterskih dirkah, ne glede na zmagovalca. Za jutri je vremenska napoved slaba. Komaj čakam.

Cr00k ::
Jaz tudi. Skoda da ni se kaj vec guzve pri vrhu... a je kdo videl kaksen jasen video track-limitsev od HAM danes in PIA vceraj?

Pithlit ::
Še vedno ne najdem posebnega zadovoljstva v šprinterskih dirkah, ne glede na zmagovalca. Za jutri je vremenska napoved slaba. Komaj čakam.![]()
Če bo tko k za F3 bo bl vaterpolo.
Life is as complicated as we make it...

BT52 ::
XD Saj potem nebo dirke. Problem je vidljivost veliko prej, kot aquaplaning.
Jaz sem tak rekel, da zoožati upwash (na 500-300mm širine). Pa naredit GF podvozje z 3 ventilatorji, ki delajo na 33% moči. Potem pa imaš moderacijski laminarni filter na izhodu ventilatorja... Pa dodat aktivno vzemetenje.
Osnovne elemente se lahko vse stadardizira, kot tudi naredi skupno elektorniko. Software pa postane lasništvo ekip.
Jaz sem tak rekel, da zoožati upwash (na 500-300mm širine). Pa naredit GF podvozje z 3 ventilatorji, ki delajo na 33% moči. Potem pa imaš moderacijski laminarni filter na izhodu ventilatorja... Pa dodat aktivno vzemetenje.
Osnovne elemente se lahko vse stadardizira, kot tudi naredi skupno elektorniko. Software pa postane lasništvo ekip.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Na cesti | 114502 (20782) | skyform |
» | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 140567 (41905) | Skyman |
» | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 356410 (139583) | ripmork |
» | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 482341 (250340) | BT52 |
» | Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 230086 (150478) | ripmork |