» »

Formula 1 2025

Formula 1 2025

BT52 ::

Tak kaže ja.

Skyman ::

Kaj pa 2-3-4 mesto:D

Tilen88 ::

Sauber pa HAAS, pol pa ferrari

Tilen88...firefox se je vrnil na f1 tv so vceraj updejtal in spet je suportan browser.Moras imeti 136 verzijo!

Hvala, pol se lahk stuširam, pa spravim flat, pa postavim življenje nazaj na stare tirnice.

haha ok

Ganon ::

Na voljo je F1 TV premium. Za 4K želijo 90 evrov. Preden koga zasrbijo prsti, še drobni tisk. 4K deluje izključno na Apple in Roku napravah. Android odpade. :))

Ni panike..

Tilen88 je izjavil:

Hvala, pol se lahk stuširam, pa spravim flat, pa postavim življenje nazaj na stare tirnice.

Ne rabis se tusirat ni še praznik oz velika noc.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Sem opazil, da so oskubili paket pro in to dodali k premiumu. Pretočne storitve postajajo vse slabše in slabše. :))

Sem potihoma tole pričakoval že leta nazaj. ker kako se stremerji obračajo v tem področju je dolgo trajalo...

6 naprav?

Skyman je izjavil:

6 naprav?

Ni več za plebejce. Še reklame naj uvedejo.

Pro je bil 4k sd? prenos ali kako? se motim? Vem pa da si lahko tudi na vec naprav bil prijavlen to sicer nisem nikoli koristil ker ne rabim,zato mi je to prvo padlo v oci.Mene to ne moti,gledam na pc oz na telefonu ce sem kje na terenu :))

Pro je 1080p, 720p v dirkalnikih.

Ganon je izjavil:

Sem opazil, da so oskubili paket pro in to dodali k premiumu. Pretočne storitve postajajo vse slabše in slabše. :))

Kaj so pa odstranili iz F1TV Pro ?

Cadillac receive final approval to join Formula 1 grid in 2026 as 11th team

https://www.formula1.com/en/latest/arti...

Bezukhoff ::

Mogoče se zna zgoditi, da bo Cadillac celo v boljši kondiciji kot pa Audi z nastopom naslednje dirkaške sezone.

Še pa slab teden do prve dirke, McLaren za prvaka again, vsaj kar se WCC-ja tiče?

DamijanD ::

in v tem tednu malo pomaga netflix - recap lanske sezone

Bezukhoff ::

No, ja, tipičen netflixov shitshow, ampak malce apetita pa vseeno zbudi, čeprav se le s težave prebiješ skozi vse epizode, ker je vse too fejk, ampak za tiste, ki tega sveta ne poznajo najbolj, zna biti kar entertaining.

codeMonkey ::

Pokazejo vmes tudi kaksno stvar iz ozadja, za katero ne ves, ce spremljas vecinoma samo dirke. Ali pa se bezno omeni protest, tam pa vidis kako kaksen Toto ali pa Horny ven padata. Tudi Zak je bil zanimiv za poslusat med vzponom McLarna npr. Je pa res da je predvsem show s tem kvazi gladiatorstvom ipd. Na eni strani cisto prav, da se privabi nove gledalce.

Zgodovina sprememb…

Ja pa tud cevapi so notri in slo..

Mislim da bolj epic zacetka ne more biti.,

Scaramouche3 ::

Yeah....about that...

Kdo vzel premium f1tv?

Cr00k ::

Skyman je izjavil:

Kdo vzel premium f1tv?

Jaz ravnokar, mesečno... bom videl kako bo jutri oz. za vikend.

Porocaj,ce imas 4k tv oz monitor se pomoje splaca vse ostalo,pomoje da ne.Sam gledam na 2k monitorju razlike mislim da nekaj nebi opazil.Nekaj sem ujel da lahko potem "upgrejdas"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

4K je podprt samo na Apple in Roku napravah. Doplačilo za višjo ločljivost je že samo po sebi nateg.

Je kdo kledu fp1 fp2 ? :p XD ura je bla kr primerna

free_rider ::

FP2 sem gledal.
Kar dosti pritoževanja dirkačev nad prometom. Nemalo izletov po pesku v tistem ovinku pred hitrim sektorjem in posledično nekaj peska na stezi.
V FP1 pa izlet Bearmana v hitri šikani, trk z ograjo s čimer je sezul gumo in polomil sprednji del. Haas zaenkrat vodi v MoneyCrashed kategoriji.
Rezultati nič nepredvidljivega, to je trening. Vreme naj bi bilo slabše vnaprej, oz. za spektakel boljše.

billy ::

Naj ne bi bilo jutri vroče, ve nedeljo pa dež?

Liam in Kimi za enkrat ne izstopata prav zelo...

Tudi ham ne. 0.5sec za lerkom...tak slabo še liam in kimi nista

Sam ti si res zaljubljen v Hamiltona, da ga moraš prav v vsakem postu omenjat...mi že gre na kurac počasi, pa čeprav ne maram Hamiltona.

Samo objektiven sem, ker folk kurca neke novince, tam pa GOATa nihče ne omeni...seveda če so vsi mastni, a ne upajo realno pogledat na formo

Scorpy84 ::

To je šele trening, noben ne vozi na limitu, izjema kakšen sektor, da vidijo na čem so, pa se že kregate kdo je dober in slab. Na kvalifikacijah bojo gotovo 1,5 sekund hitrejši. Sicer pa je lanski fp2 znašal 1:17.2 drugi uvrščeni pa 1:17.6 . Dirkalniki so letos konkretno hitrejši, tako da je pričakovati, da bojo novinci še na slabšem.

Cr00k ::

Sainz se dobro pelje... pomoje je dobro izbral in ni poslusal fotra/audija :)

Ko gledas te rezultate se vprasas je perez nazaj?:))

skyform ::

billy je izjavil:

Tudi ham ne. 0.5sec za lerkom...tak slabo še liam in kimi nista

Saj vem, da si zaslepljen kot Hamilton hejter ampak bi vseeno lahko vsaj malo uporabil možgane.

Ti pričakuješ, da bo Hamilton pri 40 letih že v prvi dirki za Ferrar bil enako hiter ali celo hitrejši od trenutno najhitrejšega quali voznika v F1, ki je že 7 let v Ferrari ekipi, 8 let v F1 in v bistvu na svojem vrhuncu, kje ti živiš? Pa ni bil 0.5 za njim ampak 0.4, še podatkov ne znaš prepisati. Na race pace pa je kazalo še boljše.

Če bi zdaj to bil Hamilton izpred 10 let bi bila druga pesem, takrat bi se pričakovalo, da bi se hitro prilagodil, kot npr v 2013, ki je že v prvi dirki bil hitrejši kot Rosberg, ki je ekipo in bolid poznal že 3 leta. Ne moreš pa od 40 letnega človeka pričakovati enako.

Npr Sainz je bil na prvih quali za Ferrari počasnejši od Leclerca za 0.537sec in to pri 26 letih!

Skyman je izjavil:

Ko gledas te rezultate se vprasas je perez nazaj?:))

Ma kaki Perez, Sainza bi morali vzet, ampakj mislim, da bo Sainz bolj srečen v Williamsu kot team leader, kot pa da bi bil Maxova in Helmutova lutka.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

Kaj pa je narobe, če je star 40 let, se je zapustil? Poglej kaj dela Lebron v NBA...

Bi rekel da je košarka manj odvisna od super hitrih refleksov kot pa F1 vožnja...

Vsekakor bo pa zanimivo gledati Hamiltona - ker bo to povedalo veliko o Leclercu in Georgu

free_rider ::

Eni se res blamirajo tle s shitpostanjem.

Btw kateri bolid vam je najlepši? Meni osebno Williams in to konkretno, ker je modra moja najljubša barva. In Williams ima res lep odtenek modre in pa tudi vsi sponzorji se zelo lepo ujemajo z livery.

DamijanD je izjavil:

Bi rekel da je košarka manj odvisna od super hitrih refleksov kot pa F1 vožnja...

Vsekakor bo pa zanimivo gledati Hamiltona - ker bo to povedalo veliko o Leclercu in Georgu

Vseeno, da pri 40 letih tekmujes proti 20-25 letnikom... se pozna kondicija nasplosno vo2 je precej slabsi, pa ce se trudis ne vem kolk. Tako da lebronu vsaka cast, kot tudi hamilton in alonso. Ce vozis gokart 30 min si cisto fizicno ubit, pri formuli ne igrajo refleksi toliko uloge vec, ker so dirkalniki vecji in stabilnejsi v zavojih.

Alexius Heristalski ::

skyform je izjavil:

Btw kateri bolid vam je najlepši? Meni osebno Williams in to konkretno, ker je modra moja najljubša barva. In Williams ima res lep odtenek modre in pa tudi vsi sponzorji se zelo lepo ujemajo z livery.

Racing Bulls ali kaj so že.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Alexius Heristalski je izjavil:

skyform je izjavil:

Racing Bulls ali kaj so že.

Je kar veliko ljudi enakega mnenja. Meni osebno malo boring, preveč bel, ni pa slab. Lanski Las Vegas livery mi je bil lepši. Sauber vibes.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

Scorpy84 je izjavil:

DamijanD je izjavil:

Vseeno, da pri 40 letih tekmujes proti 20-25 letnikom... se pozna kondicija nasplosno vo2 je precej slabsi, pa ce se trudis ne vem kolk. Tako da lebronu vsaka cast, kot tudi hamilton in alonso. Ce vozis gokart 30 min si cisto fizicno ubit, pri formuli ne igrajo refleksi toliko uloge vec, ker so dirkalniki vecji in stabilnejsi v zavojih.

Se strinjam. Samo pri košarki recimo imaš lahko namesto 2x po 18minut 5x po 4 minute, med tem ko v F1 to ni možno (pa tudi v večini ostalih (ne ekipnih) športih)

Lahko, ampak govorimo o cloveku, ki ima povprecno 35 minut na tekmo.

lawson ala perez out Q3:|

So pa kar skupaj na vrhu - prva resna primerjava za 2025

Huh, McLaren je izdelal raketo. In izgleda, da Ferrari sploh ni blizu. Dobro so se premešale karte.