» »

Formula 1 2025

Formula 1 2025

««
8 / 8
»
»»

DamijanD ::

Ko dajo še zadnji žakelj cementa stran:

Williams pred Ferrarijem :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DamijanD ()

Ganon ::

Še kar ne dojamem, kako se je oranžnim končno vse poklopilo. Pravi ljudje na pravih mestih in še dva izjemna, mlada dirkača za volanom. Odlična sezona bo.

o0o0o0o0o0 ::

Yuki p5. RB se je rajši odločil za novega pereza

ripmork ::

Obeti za sezono so dobri, ja. Mclaren kot favorit, Verstappen nosi celo ekipo na hrbtu in bo skušal naredit absolutno vse za zmago (letos mogoče tudi naredil kako napako), blizu zadaj pa že Mercedes in Ferrari dihata. Pa Williams! Albonu in Sainzu res privoščim soliden dirkalnik, škoda bi ju bilo gledat nekje zadaj. Škoda za AM in Alonsa (čas se mu izteka), upam, da ga še vidimo kdaj v borbah za zmage in se zaposlitev Newey-a začne čim hitreje obrestovat.

btw: še koga Mclaren vizualno spominja na oranžni Arrow iz začetka 2000-ih? :)
Sicer je pa Racing Bulls belo-rdeče-rumen dirkalnik en od lepših, kar sem jih zadnje čase videl.

skyform ::

skyform je izjavil:

Ferrari je zajebal, kot sem rekel je bila napaka, da so bolid spremenili tako drastično, so že imeli dober bolid lani, sploh na dirki, tale pa ne izgleda obetavn na long runih. Redbull in Merc oba boljša, Mclaren pa tak klasa zase. Williams zna presenetit.

Za enkrat sem vse prav napovedal.

Scorpy84 ::

Lahko je biti pameten, glede na to da so spremenili sprednje vzmetenje in podaljšali medosni razmik vse na račun boljšega pretoka zraka, je očitno, da z lanskim niso imeli več kje razvijati vsaj kar se tiče aerodinamike.

skyform ::

Kaj jim pomaga 90% nov bolid, če so se samo 0.4sec izboljšali proti lanskih quali, medtem ko Mclaren in Merc 1.2sec, Williams 1.4sec in tudi Racing Bulls 1.sec. Predn pa bodo pogruntali SF25 pa se bo že Mclaren odpeljal po WC.

Btw

Leclerc tells Sky 3:
We had to change something and lose performance, it's never nice and I won't go into detail but this weekend it was the right thing to do.

Se že govori, da so morda morali dvigniti bolid, da je bil prenizko in so se bali DQ, ampak to je samo ugibanje, samo Ferrari ve zakaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

Ganon ::

Tudi McLaren je naredil konkretne spremembe, sploh pri vzmetenju in poglej, kje so. Ni vse črno in belo.
««
8 / 8
»
»»