Forum » Zvok in slika » Telemach Eon Na T2
Telemach Eon Na T2
buick ::
Brat ima naročnino na Telemachu.
Ne uporablja Aplikacijo Eon za Smart tv.
Kdo ve ali bi delovalo, če jo poskusim uporabiti jaz, ki sem na T2?
Hvala.
Ne uporablja Aplikacijo Eon za Smart tv.
Kdo ve ali bi delovalo, če jo poskusim uporabiti jaz, ki sem na T2?
Hvala.
Karen ::
Dela, jaz imam to že ene 4 leta, Eon app na smart TV-ju (Samsung 65"), na T-2 optiki.
Sem pa probal obratno, T-2 na drugem linku pa ne dela, tudi na njihovem omrežju ne. Torej da bi imel doma kjer imam T-2 od kolega username na svojem TV-ju, vsaj nazadnje ni delovalo ko sem probal.
Sem pa probal obratno, T-2 na drugem linku pa ne dela, tudi na njihovem omrežju ne. Torej da bi imel doma kjer imam T-2 od kolega username na svojem TV-ju, vsaj nazadnje ni delovalo ko sem probal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karen ()
buick ::
OK super hvala. Bom poskusil.
Bi pa še nekaj vprašal. Ko dam EON Tv aplikacijo ali kakršen koli video z zrcaljenjem iz mobilnega telefona na TV sicer deluje, slika ni slaba, a zatika. Torej slika ne teče tekoče ampak vseskozi malo zatika.
Mogoče kakšna rešitev?
Bi pa še nekaj vprašal. Ko dam EON Tv aplikacijo ali kakršen koli video z zrcaljenjem iz mobilnega telefona na TV sicer deluje, slika ni slaba, a zatika. Torej slika ne teče tekoče ampak vseskozi malo zatika.
Mogoče kakšna rešitev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Xplore TV (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Omrežja in internet | 226322 (993) | Simke76 |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 148230 (1587) | Oldi |
» | NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Konzole | 153623 (17952) | ruski76 |
» | Gledanje Eon tv na televizorju Philips 46PFL5507K/12Oddelek: Zvok in slika | 6928 (6531) | buick |