Forum » Omrežja in internet » IPFire mrežni appliance na telemach koaksialnemu omrežju
IPFire mrežni appliance na telemach koaksialnemu omrežju
AutoReiv ::
Pozdrav, mi lahko pomagate, imam namreč težavo in je ne znam rešiti.
Enkrat sem poskusu uporabit IPFire na telmachovemu koaksialnemu omrežju prklopit sledečo
postavitvijo:
pa je vedno dol padla povezava. Pač telemach-ov tehnik me je malce čudno pogledu, mojo PC kištico z IPFire celo poslikal in povedal, da TV box in smart tv najbrž oboje ne bo dobro delovalo.
Zanima me če ima kdo IPFire in kolk je nastavil MTU na mrežnih karticah ?
A je potrebno za TV box in smart TV kaj posebnega > naprimer berem, da na tlekomu imajo neke rešitve z VLAN-i , da potem tv normalno dela. Sicer jest bi bolj vprašal za Telemach in njihov EON smart tv ter TV box ?
Predlagate kakšne izboljšave za mojo postavitev ?
Hvala za vaš čas in trud, upam da se mi nekdo oglasi.
Lep pozdrav.
Enkrat sem poskusu uporabit IPFire na telmachovemu koaksialnemu omrežju prklopit sledečo
postavitvijo:
..........internet > modem (telemach) > IPFire > switch > Računalniki ...............................................> EON TV BOX ...............................................> switch > WAP > Računalniki ..............................................................> Mobilni telfoni ..............................................................> Robot sesalec ..............................................................> Smart TV EON ........................................................> Računalniki
pa je vedno dol padla povezava. Pač telemach-ov tehnik me je malce čudno pogledu, mojo PC kištico z IPFire celo poslikal in povedal, da TV box in smart tv najbrž oboje ne bo dobro delovalo.
Zanima me če ima kdo IPFire in kolk je nastavil MTU na mrežnih karticah ?
A je potrebno za TV box in smart TV kaj posebnega > naprimer berem, da na tlekomu imajo neke rešitve z VLAN-i , da potem tv normalno dela. Sicer jest bi bolj vprašal za Telemach in njihov EON smart tv ter TV box ?
Predlagate kakšne izboljšave za mojo postavitev ?
Hvala za vaš čas in trud, upam da se mi nekdo oglasi.
Lep pozdrav.
- spremenilo: AutoReiv ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Xplore TV (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Omrežja in internet | 226465 (1136) | Simke76 |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 148269 (1626) | Oldi |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 53915 (5669) | Ulixes |
» | Telemach EON TVOddelek: Omrežja in internet | 12014 (6406) | Daniel |