Forum » Zvok in slika » Katere kable za zvočnike
Katere kable za zvočnike
Netrunner ::
V dar sem dobil zvočnike dali oberon 7 katere bom uporabil kot sprednje zvočnike 5.1 sistema.
Ravnokar prilagajam sobo in bom vlekel kable po zidovih. Kakšen mora biti premer kabla oz. kakšen je prineren kabel za tak sistem in da bo ok tudi za prihodnost? Zanina me priporočena debelina žice in izolacije. Najdaljša linija bo cca 15m
Ravnokar prilagajam sobo in bom vlekel kable po zidovih. Kakšen mora biti premer kabla oz. kakšen je prineren kabel za tak sistem in da bo ok tudi za prihodnost? Zanina me priporočena debelina žice in izolacije. Najdaljša linija bo cca 15m
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Netrunner ::
jaz sem bolj ciljal na 2.5, vsaj včasih na starem hifi sistemu sem imel kar debele kable... nevem pa zakaj :)
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prerez kabla za zvočnikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7902 (7212) | Duhec |
» | [Hi-Fi] - Debata: Kabli, kabli, kabli ... (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Zvok in slika | 63987 (30811) | rs1975 |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5392 (4389) | hyphh |
» | Priklop zvočnikov - kakovost zvokaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4367 (4138) | Trancedeejay |
» | Nakup HI-FI-jaOddelek: Kaj kupiti | 1531 (1261) | andrej |