Forum » Loža » Pralni stroj Samsung - slabo opere
Pralni stroj Samsung - slabo opere
WizzardOfOZ ::
Ajde pridi k meni pa mi pokaži tole nastavljanje po 10 stopinj ;)
Boš pa ja navodila po netu našel pa pogledal kako se nastavi.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
z3ro ::
No, pri meni ne gre pa lahko preberem milijon navodil. Ti si trdil da se da na vseh nastavit na 80, ne jaz.
WizzardOfOZ ::
Kolikor smo jih pregledali, ko smo nov pralni stroj kupovali letos avgusta, so imeli vsi to funkcijo nastavitev temperature po 10 stopinj navzgor do 90. Pa naj je bil elektroluks, bosch, candy al pa beko, vsi so imeli te nastavitve.
Ne vem kater model imaš ti, ampak očitno takega, ki ima funkcije prirejene za tiste, ki bi radi samo 2x kliknili, pa da vse samo dela.
Samsunga pa res nismo gledal, ker to je pa zadnje čase nekako znamka, ki dela samo še polizdelke, prodaja jih pa za ceno profesionalnih naprav.
Ne vem kater model imaš ti, ampak očitno takega, ki ima funkcije prirejene za tiste, ki bi radi samo 2x kliknili, pa da vse samo dela.
Samsunga pa res nismo gledal, ker to je pa zadnje čase nekako znamka, ki dela samo še polizdelke, prodaja jih pa za ceno profesionalnih naprav.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
IL_DIAVOLO ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Pokaži mi kateri najnovejši Electrolux ima to opcijo?
Vsi. Če pa ne znaš nastavit, je pa to tvoj problem. (nasvet: probaj nastavit zelo umazan bombaž, pa boš videl, da tudi electroluxov pralni stroj pere na 90 stopinj celzija)
Tole je v navodilih pri vseh electoluxovih pralnih strojih danes:
bombaž: od 40 °C do 90 °C - Belo in barvno bombažno perilo. Običajno in zelo umazano.
Si sploh prebral za kaj se je šlo? Trdil je, da stroji ne omogočajo pranja pri 80 (ne 70, ne 90 ampak točno 80) stopinjah. 90 stopinj valda imajo vsi ampak 80 jaz še tudi nisem videl.
Dejansko se je šlo, da moderni pralni stroji vec ne dovolijo pranja na visokih temperaturah, visje od 60°. Kar seveda ni res.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
z3ro ::
Jaz samo pravim da še nisem srečal pralnega stroja, ki omogoča pranje na 80 stopinj. Moj 5 let star Beko ima 20, 30, 40, 60 in 90. Mamin Gorenje prav tako. Da pa novejši stroji ne bi omogočali pranja na 90 stopinj pa skoraj ne verjamem, grem iz principa pogledat ta teden v trgovino :D
Sem pa sicer sedaj gledal na uradni Bekotvi strani nove modele, pri vseh, če pogledaš slike in približaš panel imajo 20, 30, 40, 60 in 90 stopinj. Kaj je opcija nastavljanja po 10 stopinj neka super duper skrita funkcija ali?
Sem pa sicer sedaj gledal na uradni Bekotvi strani nove modele, pri vseh, če pogledaš slike in približaš panel imajo 20, 30, 40, 60 in 90 stopinj. Kaj je opcija nastavljanja po 10 stopinj neka super duper skrita funkcija ali?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pralni stroj (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Loža | 208215 (6272) | eEdbM |
» | Testi pralnih strojev (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8014 (4168) | Horas |
» | Kateri pralni stroj (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 160153 (611) | IL_DIAVOLO |
» | Pranje perila v stroju :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13054 (10158) | m0LN4r |
» | čiščenje vodnega kamna v pralnem strojuOddelek: Loža | 2946 (2393) | korenje3 |