Forum » Na cesti » Bencinar in dolge razdalje
Bencinar in dolge razdalje
stara mama ::
1.4tsi čisto lepo zdrži. Smo že pri 160kkm in to ne pri majhnem avtu.
Čestitke!!
Še dvakrat toliko (km in kubature), pa boš počas prišel med velike fante!!
Ekologija™ in Trajnost™
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()
stara mama ::
stara mama je izjavil:
1.4tsi čisto lepo zdrži. Smo že pri 160kkm in to ne pri majhnem avtu.
Čestitke!!
Še dvakrat toliko (km in kubature), pa boš počas prišel med velike fante!!
Še en ki misli da je z dolgcatnim 2.0 dizlom car
Žal se precej in še 2x motiš.
Čez 6-pack ga ni ;)
(seveda linijski, ne tist VAG šrot)
Ferz in sreda se tud pogovarjata o B58 in B57, ki sta odlična motorja. Škoda le, da je slednji ukinjen.
Vseskupaj so pa dobri kruzerji ki zdržijo po 400-500kkm in še več.
Ekologija™ in Trajnost™
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()
pegasus ::
Evo report, 1600km v 19h, ob cesti videl stat enga Opla, Forda in BMW x. Tega se torej ne kupuje.
tomaz- ::
jaz pa danes zjutraj proti Italiji enega Subaruja....Nek karavan sivo- modre barve z rumenimi tablicami - zgleda nizozemec. Ostalo se je nekako peljalo
Na avtocesti
ironija je, da ne nabijam . Ampak po pegasusovo: tega se tudi ne kupuje
če pa štejejo še nesreče, pa še dve konzervi, ena drugi nabita na rit, en je bil BMW SUV, tadrug pa ne vem, sem bil prehitro mim - so bili na odstavnem pasu že s policisti in vleko
sem ga šel prav poguglat: Outback je bil, sivomoder - nič kaj preveč lepa gajba - pač en tak generik brez duše - ajde, subjektivno mnenje, priznam
Na avtocesti
ironija je, da ne nabijam . Ampak po pegasusovo: tega se tudi ne kupuje
če pa štejejo še nesreče, pa še dve konzervi, ena drugi nabita na rit, en je bil BMW SUV, tadrug pa ne vem, sem bil prehitro mim - so bili na odstavnem pasu že s policisti in vleko
sem ga šel prav poguglat: Outback je bil, sivomoder - nič kaj preveč lepa gajba - pač en tak generik brez duše - ajde, subjektivno mnenje, priznam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tomaz- ()
Andrej0212 ::
Hyundai i30 bencinarja sem prodal z 290 tisoč km na števcu.
Brez večjih okvar, resda pa so potrošni materiali na koncu že povzročali visok strošek.
Po drugi strani, kolega je imel Opel Insignio, 2.0 dizel.
Od 200k km naprej je avto postal vreča brez dna.
Tako da mislim, da bi dober in redno vzdrževan bencinar brez težav dosegel 300k km in več.
Brez večjih okvar, resda pa so potrošni materiali na koncu že povzročali visok strošek.
Po drugi strani, kolega je imel Opel Insignio, 2.0 dizel.
Od 200k km naprej je avto postal vreča brez dna.
Tako da mislim, da bi dober in redno vzdrževan bencinar brez težav dosegel 300k km in več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vzdržljivost 3-valjnih motorjev (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 40381 (19680) | pi pawr |
» | išče se nov "družinski" avto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23114 (19649) | WizzardOfOZ |
» | nov avto - bencinar do 13.000 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12602 (10121) | Gr8t |
⊘ | Izbira motorja in kratke relacije (TDI vs. TSI) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 29096 (27091) | dzinks63 |
» | Zakaj sploh bencinarja? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Na cesti | 198635 (163648) | Spajky |