» »

Best nakupi

Best nakupi

skumpl ::

Ali je že kdo kaj naročeval pri trgovini 'BEST NAKUPI'? Imajo občutno nižje cene za pečice v primerjavi z ostalimi. Na strani ceneje.si so izpostavljeni.

Primer: https://www.bestnakupi.si/artikel/goren... in Harvey Norman: https://www.harveynorman.si/pecica-gore...
  • spremenil: skumpl ()

MIHAc27 ::

Mi delujejo kot posredniki.. mimovrste klon. Možno, da naročajo iz kake Madžarske. Harvey je itak drag, tko da.... izgleda legit.

Evo našel npr v nemčiji za podobno ceno, gotovo je še kje https://www.moebelplus.de/gorenje-bps67...

Joži ::

Čakam na pomivalca 11 dni, po plačilu obljubili dostavo v 5 dneh, potem kao servis kombija in da bo dostava danes, vendar nobenega klica in se niti ne javijo kljub opozorilu, da objavim. Sporočim, kako se bo razpletlo...

Nadaljujem: včeraj se je g. javil, da je imel pogreb in bo dostavil jutri... torej danes: dobim sms sporočilo, da sem tečna. Očitno po 12 dneh pošiljke ne bo in odstopam od pogodbe, pričakujem vračilo denarja, drugače na tržni inšpektorat. Gre za firmo BEST NAKUPI FFB-trade Lendava, nima zaposlenih, prodaja pa 223 izdelkov na lično izdelani spletni platformi, ALARM!

gruntfürmich ::

pa načeloma izgleda ok ta best nakupi. plačaš lahko s kartico, kar pomeni da si zelo zaščiten pred prevarami.
ne najdem pa odgovornih oseb izza te firme na tej strani, kar ni lepa gesta.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Groot ::

gruntfürmich je izjavil:

pa načeloma izgleda ok ta best nakupi. plačaš lahko s kartico, kar pomeni da si zelo zaščiten pred prevarami.
ne najdem pa odgovornih oseb izza te firme na tej strani, kar ni lepa gesta.

Firma, ki je še predlani imela samo 1.472,04 EUR prihodkov, lani pa 108.874,45 EUR, sedaj pa prodaja ni da ni od gospodinjskih aparatov ti izgleda ok? Pač spet se je nekdo odločil malo gemblati in pobirati naročila strank, zadeve pa nato čudežno ne bodo dostavljene. Enako kot pred kratkim dogajalo z družbama Plus Plast in Inplast, ki sta veseli prodajali okna in vrata, nikoli pa dostavila stvari.

Dalibor1 ::

Naj vas potolažim. Danes mi je pripeljal naročeni pralni stroj. Tudi jaz sem bil v skrbeh, gre za razmeroma novo spletno trgovino.

Vse ok, malo kombinirajo, da so stroški dostave nižji. Zato včasih traja dlje. So pa cene zato konkurenčne.

Jaz sem zadovoljen. Upam, da boste tudi vi.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: ALT ()

DeeJay ::

Dalibor1 je izjavil:

Naj vas potolažim. Danes mi je pripeljal naročeni pralni stroj. Tudi jaz sem bil v skrbeh, gre za razmeroma novo spletno trgovino.

Vse ok, malo kombinirajo, da so stroški dostave nižji. Zato včasih traja dlje. So pa cene zato konkurenčne.

si zaposlen tam?
Čas prve prijave: 23.10.2024 19:18:58
Don't f with me.

Ne, res nisem.
Sem iz Solkana. Danes mi je ob sedmih zvečer pripeljal stroj. Je imel pot se v Ljubljano in potem v Lendavo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: ALT ()

Groot ::

Haha in samo zato si se danes regiatriral na forum da nam zaupaš to svojo super izkušnjo :)) pojdi scamat folk kam drugam, FB skupine so zagotovo boljša tarča

Ma me da se mi razpravljati s teoretiki zarot.
Preprosto, to stran sem našel, ker sem bil tudi sam v skrbeh glede dostave. In ker sem imel na koncu pozitivno izkušnjo, sem jo hotel deliti, da potolažim te,ki so v skrbeh. In konec koncu, da podprem podjetnika, ki se trudi preživeti s tem poslom.

Ne mislim več debatirati. Tu se moje delo konča.

vinkop ::

DeeJay je izjavil:

Dalibor1 je izjavil:

si zaposlen tam?
Čas prve prijave: 23.10.2024 19:18:58

8-)8-)

Evo še moj zaključek :)

Ob cirka 13:30, ko sem že obupala in se nasekirala, zakaj sem šla v to... dobim klic, da bo pri meni čez pol ure in res dobim originalno pakiran stroj z dostavo na travnik in potem teraso.... torej bp. Mislim, da bi si zaslužila, da bi mi zjutraj namesto samo, da sem tečna, po 12 dneh napisal: sem na poti, popoldne bo...
Dragi vsi, kadar ima hudič mlade in se vse zaplete, moramo proaktivno komunicirati, če bi me po 2 čudnih felerjih poklical in povedal, kakšna je situacija, bi tudi še počakala par dni. Takole gredo pa živci, naštudirala sem že naslednje korake pa ta objava, škoda...
Skratka, pomivalc že deluje, danes dobila še račun. V tolažbo vsem bodočim kupcem ;)

Be blessed, God is good,
B

delavec44 ::

Saj če ti bo kaj lažje, če ne bi bila tečna, ga ne bi dobila še isti dan :D

Sem enkrat svojega gradbenega majstra vprašal kako se odloči h komu bo šel zjutraj delati, če ima dela za 200% obremenitev. Pa mi je povedal, da pač tistemu, ki je bil prejšnji dan najbolj tečen. Od takrat se nič ne sekiram, če ga 5x kličem.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko je treba zapraviti za belo tehniko da dobiš kaj pametnega? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
895363 (2244) Kayzon
»

Katero vgradno pečico (strani: 1 2 3 4 )

15037642 (3012) krho
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
466189696 (14411) tikitoki
»

Vračilo blaga,.-Zveza potrošnikov slovenije

213779 (3058) gregork
»

Ali bi gonilniki za visto home/business/enterprise delali na visti ultimate? NUJNO či

Oddelek: Operacijski sistemi
81280 (1261) Glodko

Več podobnih tem