» »

Izobesanje zastave...

Izobesanje zastave...

Hec ::

Nekje imam v spominu, da je lahko izobesena samo med prazniki.

Namrec, v blizini imam enega amerikariziranega SDSovca, ki ima dve izobeseni ves cas.

Ga lahko prijavim?
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.

Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.
  • zaklenilo: Samael ()

Bellator ::

Seveda lahko prijaviš, ampak ne boš ničesar dosegel.

Obratno je, izobešanje je obvezno ob državnih praznikih.

ššš ::

Kam smo pršli? Folk bi prijavlal, ker ma v Sloveniji izobešeno slovensko zastavo.

CiClon ::

Bellator je izjavil:

Kje si pa to pobral haha seveda ni obvezno, ampak je na tiste dneve tvoja pravica, da jo lahko izobesiš.

In sicer ne na vse državne praznike oz. dela proste dni, ampak jih je šest naštetih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CiClon ()

Treba je poudariti, da zastav ne izobešamo ob dveh državnih praznikih, in sicer 1. in 2. januarja ter 1. novembra, in prav tako ne ob drugih dela prostih dnevih, ki ne štejejo kot državni prazniki: velikonočna nedelja in velikonočni ponedeljek, binkoštna nedelja, na dan 15. avgusta - Marijino vnebovzetje, na dan 31. oktobra - dan reformacije in na dan 25. decembra - božič.

Se pravi, ga lahko prijavim najmanj takrat. Ampak se vedno imam v spominu, da je izven praznika treba zastavo sneti.

(ja razumem, da kreteni, ki mislijo, da so drzavljani ZDA, tega ne razumejo, ampak zakon RS Slovenije, je pa zakon)

Naredite mi uslugo in vsi, ki nimate blage veze o tem spizdite. Kamorkoli.

Iscem mnenje nekoga, ki ve nekaj o tem.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: MIHAc27 ()

Bellator ::

CiClon je izjavil:

Bellator je izjavil:

Kje si pa to pobral haha seveda ni obvezno, ampak je na tiste dneve tvoja pravica, da jo lahko izobesiš.

In sicer ne na vse državne praznike oz. dela proste dni, ampak jih je šest naštetih.

Res je, napačne informacije sem imel, to namreč velja samo za določene ustanove. Je pa to manj smešno kot prijava zaradi izobešene zastave :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

Se razume, da ni fora zastava iz moje strani, je pa iz njegove. SDSovski fasisti radi izobesajo zastavo, da dajejo vtis, da so domoljubni. Ceprav gre samo za poceni PR.

https://pisrs.si/pregledPredpisa?id=ZAK...

Grba, zastave oziroma slovenske narodne zastave ni dovoljeno uporabljati, če so poškodovani ali po zunanjosti neprimerni za uporabo.

Abslesana je, ok, razlog za prijavo.

12. clen:

Zastava je stalno izobešena:
1. na poslopjih, v katerih je sedež predsednika republike, sedež državnega zbora, sedež državnega sveta in sedež vlade;
2. na območju mejnih prehodov;
3. na poslopju predstavništva Republike Slovenije v tujini in na prevoznih sredstvih, ki jih vodja predstavništva uporablja pri opravljanju uradne dolžnosti, v skladu z mednarodnimi predpisi in običaji države, v kateri je predstavništvo, oziroma v skladu s pravili in prakso mednarodne organizacije, pri kateri je predstavništvo;
4. na ladjah in na drugih plovilih; z zastavo so označena tudi letala in druga javna prevozna sredstva, ob pogojih in na način, ki jih določajo predpisi.

Ne, je samo en SDSovski fasist. Krsi izobesenost zastave za svoje fasisticne cilje. Pa slisal sem od lokalcev, da caka njegovo fasado stilisticna preobrazba, s sprayi, upam, da fase kaksen kljukast kriz.

Samo zato, ker si ga fasist zasluzi. Zlorablja slovenske insigije za propagiranje lastne stranke. Ce to ni razlog za kazen, ne vem kaj je.

13. clen:

13. člen
Zastava se izobesi:
1. ob praznikih Republike Slovenije, in sicer:
- na dan 8. februarja, Prešernov dan, slovenski kulturni praznik,
- na dan 27. aprila, dan upora proti okupatorju,
- na dan 1. in 2. maja, praznik dela,
- na dan 25. junija, dan državnosti,
- na dan 26. decembra, dan samostojnosti.
Zastava se v primerih iz te točke izobesi na poslopjih, v katerih so uradni prostori državnih organov, organov lokalnih skupnosti, lahko pa tudi na drugih javnih objektih, na stanovanjskih hišah ter na drugih primernih krajih; zastava je izobešena ves čas praznikov;
2. ob uradnem slovesu od predsednika republike, predsednika državnega zbora oziroma predsednika državnega sveta kadar odhaja iz Republike Slovenije na obisk v tujo državo, in ob njegovem sprejemu, ko se vrne v Republiko Slovenijo;
3. ob uradnem prihodu voditelja tuje države ali pooblaščenega predstavnika mednarodne organizacije v Republiko Slovenijo oziroma, ob slovesu pri njegovem odhodu iz Republike Slovenije;
4. na dan žalovanja, ki ga določi Vlada Republike Slovenije, in to spuščeno na pol droga;
5. v drugih primerih ob pogojih in na način, ki jih določi zakon.
V primerih iz 1., 4. in 5. točke prejšnjega odstavka tega člena, je poleg zastave lahko izobešena tudi slovenska narodna zastava; na območjih, kjer živita italijanska in madžarska narodna skupnost, je izobešena tudi zastava narodne skupnosti.

Ergo, za vse ostalo je kazen. Bom prijavil.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

lynxslo5 ::

Slovenske zastave recimo na slovenskih šolah visijo non stop, ne samo za praznike. To je na twitterju blazno zmotilo slovenofobnega novinarja RTV Vaseva.

Mogoče pa je OP novinar RTV Vasev?

Hec je izjavil:

Ergo, za vse ostalo je kazen. Bom prijavil.

Njabolje, da prijaviš še 60.000 Slovencev, ki so v Planico prinesli slovenske zastave.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lynxslo5 ()

mancslo ::

No s prijavo ne bo nič, je pa to običajna sds provokacija. Res slovencelni tapravi (izdajalci, gasterbajterji...).

Grimnir3 ::

Hec je izjavil:

Namrec, v blizini imam enega amerikariziranega SDSovca, ki ima dve izobeseni ves cas.

Ga lahko prijavim?

Jaz imam eno manjšo ves čas na zgornjem balkonu.

Zakaj je ne bi imel?

lynxslo5 ::

"Slovenske identitete, naj si še tako domišljamo, da je, v Evropi in svetu ni, vsaj ne kot del nečesa avtonomnega in do kraja razpoznavnega. Je predvsem identiteta Jugoslavije ali celo Balkana," Milan Kučan v Ljubljani, 8. 2. 1989.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Veliki_Blek ::

mancslo je izjavil:

No s prijavo ne bo nič, je pa to običajna sds provokacija. Res slovencelni tapravi (izdajalci, gasterbajterji...).

Zakaj pa bi bli izobešanje slovenske zastave provokacija?

Drugače pa vem za vsaj dve ogromni zastavi velikosti nekaj metrov na deset metrskem drogu ki plapolajo vse dni.

Če bi bilo to kaznivo bi se kak Ringo debil že pritožil.

Veliki_Blek je izjavil:

mancslo je izjavil:

Srbski priseljenec je.
Pa ga moti, ko dnevno vidi da ni doma :D

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Vanich ()

lynxslo5 je izjavil:

"Slovenske identitete, naj si še tako domišljamo, da je, v Evropi in svetu ni, vsaj ne kot del nečesa avtonomnega in do kraja razpoznavnega. Je predvsem identiteta Jugoslavije ali celo Balkana," Milan Kučan v Ljubljani, 8. 2. 1989.

In Slovenci so ga v obdobju največjega osamosvojitvenega zanosa dvakrat z veliko večino izvolili pa čeprav "samostojna slovenija ni bila njegova intimna opcija" :)) razumi, kdor more

Jure14 ::

Ringo ima problem predvsem sam s sabo.

l0g1t3ch ::

https://www.heraldica-slovenica.si/deja...

Tu si lahko ogledate največje zastave :)

Zimonem ::

Ma dejte mi Persen al pa ritalin.
Al pa windowse.
Kje bi ta človek šele porekel , ko moja soseda skoraj redno izobrša spodnice pred hišo.

link_up ::

windows 2x.
In and Out

fikus_ ::

Zimonem je izjavil:

Ma dejte mi Persen al pa ritalin.
Al pa windowse.
Kje bi ta človek šele porekel , ko moja soseda skoraj redno izobrša spodnice pred hišo.

Kaj od tega?

Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Ales ::

CiClon je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

In Slovenci so ga v obdobju največjega osamosvojitvenega zanosa dvakrat z veliko večino izvolili pa čeprav "samostojna slovenija ni bila njegova intimna opcija" :)) razumi, kdor more

Problem je, ker ste nepismeni. Ne razumete povedanega in mislite, da šinfa Slovenijo in Slovence, pa nas ne. Govori o tem, da je naša narodna zavest v Evropi in svetu neprepoznana, ker smo jo v predhodnem obdobju izražali skozi Jugoslovanske težnje in ne samostojno. Opozarja na to, da si moramo zdaj mesto v svetu izboriti na novo.

Koliko nam je to uspelo, naj vsak sam presodi. Dovolj časa je že minilo, da se lahko naredi groba ocena stanja. Sam nisem preveč impresioniran... no, smo pa po drugi strani dovolj tiho, da nas veliki pustijo pri miru, kar je tudi nek dosežek.

Kakorkoli, lahko si o politični usmeritvi Kučana mislite(mo), kar si hočemo, ampak on je eden inteligentnejših ljudi, kar jih Slovenija kdajkoli v svoji zgodovini imela v državnem aparatu. Če njega ne bi bilo, bi se marsikaj končalo čisto drugače v '90.

Kar je dejansko tragično pa je to, da nič kaj ne kaže, da bi te dni kdo vsaj podobnih kapacitet bil kje v naboru kandidatov za katero koli funkcijo, kaj šele predsedniško.

Tole danes je vse podpovprečno. Politiki taki in drugačni, državnika pa niti enega. Pogled jim več ali manj seže do kakega večjega zaslužka, do meja občin, redko do državnih, čez pa nič. O kakem vsaj srednjeročnem razmišljanju pa sploh ni govora.

No, imamo žal enega zdavnaj preživetega, ki si še kar domišlja, da je "državnik", četudi nikoli ni bil. ;((

Pokaži mi državo, ki se osamosvoji, velik osamosvojitveni zanos, plebiscit 90%+, "tisočletni sen" itd in ta isti folk v teh letih (mislim namreč 1990 in 1992) z veliko večino izvoli nekoga, ki izjavlja, da samostojna Slovenija nikoli ni bila njegova intimna opcija :D tega ne vidiš nikjer na sveti. Predstavljaj si, da bi na Hrvaškem Tuđmana takrat premagal en komunistični aparatčik, ki bi malo mencal pa Jugoslavija pa Hrvaška lmao tega filma si niti zamislit ne moreš.

Ampak ok, to je samo ena od nejasnosti obdobja, kjer so v cel kup podobnih državah (tudi pri nas) do takrat vodilni politiki in aparatčiki enopartijskega nedemokratičnega režima, se v par letih prelevili v demokrate in borce za človekove pravice ter drugim začeli pridigati o tem kako nedemokratični so :)) in kakšna grožnja demokraciji so hahaha. Volilci so pa to tragikomedijo še (nekje bolj, nekje manj) nagradili z glasovi :)

Zdej bo spet nekdo uletel z Janšo in važno, da Janša ni bil! Kot da je to poanta.

Zimonem ::

Eh kakšen tisočletni sen. Banane iz kgm pa Milka so nas prignale da samostojnosti.

Ales ::

CiClon je izjavil:

Pokaži mi državo, ki se osamosvoji, velik osamosvojitveni zanos, plebiscit 90%+, "tisočletni sen" itd in ta isti folk v teh letih (mislim namreč 1990 in 1992) z veliko večino izvoli nekoga, ki izjavlja, da samostojna Slovenija nikoli ni bila njegova intimna opcija :D tega ne vidiš nikjer na sveti.

In vendar je Slovenija z relativno malo pretresi prišla do samostojnosti, v primerjavi z preostankom jugoslovanskih republik. Mogoče smo pa le bili pametnejši, kot drugi, ne obratno. Žal se to redko vidi v svetu, to pa drži.

Kar se tiče te "intimne" opcije, še marsikdo drug meni, da bi Slovenija daleč bolje prišla skozi, če bi v EU vstopili kot Jugoslavija, v kolikor se nacionalistični razpad sistema ne bi zgodil. Kučan je dobro vedel, kaj govori, le veliko ljudi ni sposobnih tega razumeti. Človek ni razmišljal 5 minut vnaprej in z očmi do žive meje.

Kar priča o njegovi sposobnosti presoje situacije je, da je pravočasno speljal odcepitev tako, kot jo je, četudi si je morda ni želel. Je pa presodil, da v dani situaciji drugače ne bo šlo in popolnoma prav je imel.

Predstavljaj si, da bi na Hrvaškem Tuđmana takrat premagal en komunistični aparatčik, ki bi malo mencal pa Jugoslavija pa Hrvaška lmao tega filma si niti zamislit ne moreš.

Misliš na tistega zblojenega vojnega zločinca, ki je celo življenje čakal na tako vojno in ga je na koncu smrt obvarovala pred Hagom? Poglej si malo na pol prazno Hrvaško, kako jim gre zdaj in kaj se je njihovim prebivalcem v '90 vse zgodilo pod "vodstvom" tistega idiota, v konfrontaciji z drugimi idioti. Bi si moral to kdo želeti?

Stotisoči, če ne milijoni, bi si z veseljem predstavljali koga drugega na Hrvaškem, kot pa Tuđmana, če že vprašaš.

Ja, na žalost je bil Kučan le eden, večina drugih politikov na teh prostorih pa ni premogla kaj dosti razuma, kaj šele širine. Tragično je, da so tudi te druge dejansko volili, to pa vsekakor drži.

Veliki_Blek je izjavil:

mancslo je izjavil:

Ker z njo kazejo, kako so domoljubi, kljub temu, da z vsemi svojimi dejanji delujejo ravno nasprotno.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Miki N ::

Začnite trenirati za čase, ko kifeljci ne bodo prišli več niti za resne stvari - OP zberi pogum in stopi do janšouca sam. Sam si.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Legon ::

Hec je izjavil:

Treba je poudariti, da zastav ne izobešamo ob dveh državnih praznikih, in sicer 1. in 2. januarja ter 1. novembra, in prav tako ne ob drugih dela prostih dnevih, ki ne štejejo kot državni prazniki: velikonočna nedelja in velikonočni ponedeljek, binkoštna nedelja, na dan 15. avgusta - Marijino vnebovzetje, na dan 31. oktobra - dan reformacije in na dan 25. decembra - božič.

Se pravi, ga lahko prijavim najmanj takrat. Ampak se vedno imam v spominu, da je izven praznika treba zastavo sneti.

(ja razumem, da kreteni, ki mislijo, da so drzavljani ZDA, tega ne razumejo, ampak zakon RS Slovenije, je pa zakon)

Naredite mi uslugo in vsi, ki nimate blage veze o tem spizdite. Kamorkoli.

Iscem mnenje nekoga, ki ve nekaj o tem.

Strokovno mnenje: spet lazes, kot pes pes tece.

Slovensko zastavo v Sloveniji lahko fizicna oseba izobesi kadarkoli ji pase.

Zdaj pa veselo trosi lazi dalje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

kamiKaZaA ::

@Ring0Ruin - je iz Polja, kjer se zdravi. In takšne vse moti. Bolj je bil znan pod trol vzdevkom @one-half, kjer je vsepovprek žalil. No, pa saj zdaj tudi. In nima njegov sosed izobešene zastave, ampak on iz zaprtega oddelka gleda skozi okno eno hišo, kjer vidi izobešeno zastavo in njemu SDS skače iz paštete ven, ko je zajtrk. Toliko samo. Ne se preveč ukvarjati s tem trolom. Čez mesec dni bo spet pisal iz novega računa.

AndrejS ::

@Ring0Ruin jaz imam tudi izobešeno SLO zastavo - me boš prijavil ?

Vanich ::

Kaj je potem šele tole? Bodite pozorni in prijavljajte vse te črnordeče cunje, kjerkoli jih boste videli, 28.11. pa še posebej. Navkljub temu, da se Pirc-Musar in Fajonka zelo rada slikata zraven njih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

kriptobog ::

Ce se malo zapeljes po drzavi, vidis da velikokrat slovenska zastava plapola tudi na drogu pred vecimi firmami. Pri nas ima en privatnik pred firmo stalno izobesene zastave: slovensko, obcinsko in od lokalnega gasilskega drustva.
Tast je imel pred hiso izobeseno celo zivljenje. Zakaj bi to bil prekrsek? Saj smo v Sloveniji.

Furbo ::

kriptobog je izjavil:

Ce se malo zapeljes po drzavi, vidis da velikokrat slovenska zastava plapola tudi na drogu pred vecimi firmami. Pri nas ima en privatnik pred firmo stalno izobesene zastave: slovensko, obcinsko in od lokalnega gasilskega drustva.
Tast je imel pred hiso izobeseno celo zivljenje. Zakaj bi to bil prekrsek? Saj smo v Sloveniji.

Ni prekršek.

Verjetno je OP uvozil tisto norost iz ZDA, kjer so levi norčki triggered, ko vidijo USA zastavo. Palestinska npr. je pa super.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Furbo ()

Machete ::

Jaz imam stalno slovensko zastavo na enem od objektov, pa sem mrznik sds. Rusko sem pa stran fuknil, ker imam v pisarni mnogo zastav, kjer je kdo bil. V bistvu leži pod njimi, ni šla stran, kar jo še bolj degradira. Palestinske pa nimam.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

fur80 ::

Hec je izjavil:

Veliki_Blek je izjavil:

mancslo je izjavil:

Ker z njo kazejo, kako so domoljubi, kljub temu, da z vsemi svojimi dejanji delujejo ravno nasprotno.

Tega imaš polno od verskih fanatikov, ki so najbolj bogaboječi, kradejo pa ko srake.

Drugače pa obesi večjo zastavo, lepšo, na bolj vidnem mestu! :D boš večji domoljub in večji frajer na vasi! Reči, da so tvoji že od Maistra naprej za Slovenijo, na roki si tetoviraj Knežji kamen in povej, da je tvoj pra pra pra... ded bil karantanski vitez. In si zmagal, če nimaš priimka na ič še toliko boljše. Reči, da je Janša Albanec in da je to to, da nisi za SDS. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

dronyx ::

Hec je izjavil:

Jaz bi kupil slovensko zastavo samo za na proteste, če jih bo kdaj kdo uspel organizirati. Ko bo 100.000 ljudi korakalo po Slovenski cesti v Ljubljani, pa morda kupim zastavo. Se zdi predsednici države to kaj zaskrbljujoče? Seveda ne! ROFL. :)):)):))

Machete je izjavil:

Jaz imam stalno slovensko zastavo na enem od objektov, pa sem mrznik sds. Rusko sem pa stran fuknil, ker imam v pisarni mnogo zastav, kjer je kdo bil. V bistvu leži pod njimi, ni šla stran, kar jo še bolj degradira. Palestinske pa nimam.

Rusko zastavo so naši fantje naštimal za predpražnik v pisarni.

bm1973 ::

Primitivci...

V bistvu teptajo slovensko zastavo...

bm1973 je izjavil:

Primitivci...

Ruska zastava je slovenska ? Se ti vidi da si debil.

fur80 je izjavil:

Hec je izjavil:

Veliki_Blek je izjavil:

mancslo je izjavil:

Tega imaš polno od verskih fanatikov, ki so najbolj bogaboječi, kradejo pa ko srake.

Drugače pa obesi večjo zastavo, lepšo, na bolj vidnem mestu! :D boš večji domoljub in večji frajer na vasi!

Bi me bilo sram, zastave pred hise (razen ob praznikih) obesajo samo ta najbolj zagovedni SDSovci in NSijevci. In, ko bi bilo to vsaj v vasi, tam se razumes, v mestu pa res kvari ugled cele soseske.

fur80 je izjavil:

Reči, da so tvoji že od Maistra naprej za Slovenijo, na roki si tetoviraj Knežji kamen in povej, da je tvoj pra pra pra... ded bil karantanski vitez. In si zmagal, če nimaš priimka na ič še toliko boljše.

Ja, to trdijo SDSovski fasiti. Meni je jasno, da je slo cez Slovenijo kar nekaj vojske (od rimljanov, turkov, germanov,...), da je sanjati o nekem narodu popolnoma zgresena ideja.

Jansa ima pa zelo ocitno izrazeno narodnost, ja. Na kilometer se mu vidi. Zato pa je tako smesno, da ga volijo nacionalisti. "një mbretëri një princ" (mislim, da se mi je ravnokar posvetilo, zakaj ga v Mladini klicejo Princ Teme :))

kamiKaZaA je izjavil:

@Ring0Ruin - je iz Polja, kjer se zdravi. In takšne vse moti. Bolj je bil znan pod trol vzdevkom @one-half, kjer je vsepovprek žalil. No, pa saj zdaj tudi. In nima njegov sosed izobešene zastave, ampak on iz zaprtega oddelka gleda skozi okno eno hišo, kjer vidi izobešeno zastavo in njemu SDS skače iz paštete ven, ko je zajtrk. Toliko samo. Ne se preveč ukvarjati s tem trolom. Čez mesec dni bo spet pisal iz novega računa.

O, fasisticni zalezovalec, wanna bi detektiv :)). So ti spet dali prost dan v Mariborski psihiatriji?

(ostali, ce bi tudi sami radi bili onehalf mu samo povejte, da je idiot, se mu boste takoj prikazali, on pa bo se cel teden ponoci mocil posteljo od strahu)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hec ()

Grimnir3 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Primitivci...

Ja če je "ruska" brez grba je potem enaka slovenski narodni zastavi.

Ki je tudi tako določena v zakonu. Btw državna zastava Slo je sestavljena iz slovenske narodne zastave in grba.

CiClon je izjavil:

Grimnir3 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Primitivci...

Ki je tudi tako določena v zakonu. Btw državna zastava Slo je sestavljena iz slovenske narodne zastave in grba.

Dajte si malo prebrati, kaj barve pomenijo in zakaj imajo to kombinacijo vsi slovani radi.

Pazi foro, usedite se, da ne boste padli. Niste anglosaxonci. Ste slovani, vec imate skupnega z rusi kot z americani.

Se dihate izdajalci? Na vasem mestu bi sel kupiti mocno vrv in poiskal trdno vejo ter se odresil muk lastnega DNK.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hec ()

Meizu ::

Hec je izjavil:

Ga lahko prijavim?

Zastavo imaš lahko izobešeno kadarkoli. Kaj pa je narobe s tem če nekdo izobesi slovensko zastavo? Pa pustmo stat to da jo je obesil SDSovec, gre vendar za državni simbol.

Hec je izjavil:

CiClon je izjavil:

Grimnir3 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Primitivci...

Dajte si malo prebrati, kaj barve pomenijo in zakaj imajo to kombinacijo vsi slovani radi.

Pazi foro, usedite se, da ne boste padli. Niste anglosaxonci. Ste slovani, vec imate skupnega z rusi kot z americani.

Se dihate izdajalci? Na vasem mestu bi sel kupiti mocno vrv in poiskal trdno vejo ter se odresil muk lastnega DNK.

Rusi so potomci mongolskih hor, pomešanih z travmatiziranimi slovani, ki so jih le te terorizirale. Zmaličeni kot orki v LOTR, ki so bili groteskna verzija vilinov. Če že omenjaš slovane, so to Ukrajinci, ki so obstajali že davno prej predej je bilo kaj v moskovskem močirju.

P.S. Anglosaksonci so harali po britaniji kakih 1000 let nazaj, preden so prišli normani.
Danes se na njih obešate samo še zblojenci.

Samael ::

Ena tistih tem, ki je že v osnovi zastavljena tako, da ne bo nihče dejansko debatiral, bo pa vsak priložil svojo naključno misel, ki sama po sebi nima povezave z ničemer relevantnim.
Samael != Samuel

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wiki - Slovenci, ZASTAVA

Oddelek: Loža
292462 (690) Bezukhoff

Ste izobesili zastavo? (strani: 1 2 3 )

1026934 (4122) Scaramouche3
»

slovenska zastava

488317 (4147) Tic
»

Obešate Slovensko zastavo ob praznikih? (strani: 1 2 )

596566 (5754) Damjan Jagar

Več podobnih tem