Forum » Zvok in slika » Pojma nimam
Pojma nimam

suzana6 ::
Pozdravljeni.
Potrebujem vašo pomoč, ker pojma nimam, kako se naj zadeve lotim.
Imam Telemachov paket Eon, kjer imam zakupljeni dve televiziji z Boxom, eno internetno, ter možnost na petih mobilnih napravah (telefon, tablica, računalnik...)
Ker imam porabljene samo tri, me zanima če lahko eno podarim mami, da bi lahko Eon gledala na tv? Pojma nimam, če to sploh gre in kako gre... sem vprašala v Bing Bangu, pa so mi rekli, da ni variante. Če hočeš gledat na tv, moraš dodatno naročit ali box ali kodo za internetno tv.
Se pa spomnim, da mi je nekdo rekel, da se da...
Res bi vam zelo hvaležna za pomoč in odgovore.
Lp,... Suzana
Potrebujem vašo pomoč, ker pojma nimam, kako se naj zadeve lotim.
Imam Telemachov paket Eon, kjer imam zakupljeni dve televiziji z Boxom, eno internetno, ter možnost na petih mobilnih napravah (telefon, tablica, računalnik...)
Ker imam porabljene samo tri, me zanima če lahko eno podarim mami, da bi lahko Eon gledala na tv? Pojma nimam, če to sploh gre in kako gre... sem vprašala v Bing Bangu, pa so mi rekli, da ni variante. Če hočeš gledat na tv, moraš dodatno naročit ali box ali kodo za internetno tv.
Se pa spomnim, da mi je nekdo rekel, da se da...
Res bi vam zelo hvaležna za pomoč in odgovore.
Lp,... Suzana

Nazz ::
Podariš kaj točno? Dostop do eon.tv? Lahko. Dovoliš dostop aplikaciji Eon na TV v drugem gospodinjstvu? Lahko. Podariš en Set Top Box? Lahko, ampak v primeru servisa ti ga bo morala dat nazaj.
Kaj ima Big Bang veze s Telemachom? Kot da greš v Bauhaus vprašat če ima Hofer v tem momentu sveže pečene žemlje...
Kaj ima Big Bang veze s Telemachom? Kot da greš v Bauhaus vprašat če ima Hofer v tem momentu sveže pečene žemlje...

matobeli ::
Mama bo rabila imet pametni android TV, tam bo potem aplikacija Eon TV kot na telefonu/tablici.
Če nima pametnega TVja bo rabila nen android box ki bo spremenil navaden tv v pametnega.
https://slo-tech.com/forum/t771328/konec
Če nima pametnega TVja bo rabila nen android box ki bo spremenil navaden tv v pametnega.
https://slo-tech.com/forum/t771328/konec

Ales ::
Želiš ji torej odstopiti en dostop za mobilne naprave?
Da se, s tehničnega vidika. Potrebovala bi box z navadnim Androidom (ne Android TV), na njega boste naložili EON aplikacijo (isto, kot je za Android telefone in tablice). Ta box se potem priklopi na televizijo.
Bo pa potrebovala miško za premikanje po kanalih.
Da je super uporabniško prijazno, ni, ni pa tudi ne tako slabo.
Da se, s tehničnega vidika. Potrebovala bi box z navadnim Androidom (ne Android TV), na njega boste naložili EON aplikacijo (isto, kot je za Android telefone in tablice). Ta box se potem priklopi na televizijo.
Bo pa potrebovala miško za premikanje po kanalih.
Da je super uporabniško prijazno, ni, ni pa tudi ne tako slabo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales ()

suzana6 ::
Podariš kaj točno? Dostop do eon.tv? Lahko. Dovoliš dostop aplikaciji Eon na TV v drugem gospodinjstvu? Lahko. Podariš en Set Top Box? Lahko, ampak v primeru servisa ti ga bo morala dat nazaj.
V Bing Bang sem šla vprašat za box,

matobeli ::
Potem pa najbolš da povprašaš na tistem linku ki sem ga dal kaj je trenutno aktualno za boxe kot omenja Ales.

Ales ::
Točno ta link, ki ga je malo višje že podal @matobeli, ti bo pomagal pri izbiri boxa: Android box [Poceni, brez Android TV].
Tu je še namenska tema za EON: Telemach EON.
Tu je še namenska tema za EON: Telemach EON.

RookY ::
Nimajo zaklenjen android TV. Je pa omogočena samo ena naprava na ta način. Če ta še ni aktivirana, lahko mama brez problema uporabi to možnost...če ima android tv.
Juhu juhu spet bom bruhu

ales74 ::
Smart TV je ena naprava, mobilne aplikacije pa do pet naprav, torej oboje je ločeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ales74 ()

Lightning5 ::
@suzana6 glede na to, da bo zate in za tvojo mamo, najboljša rešitev tista, ki je tudi najbolj preprosta, ti predlagam, da pri Telemachu naročiš še en EON Box in ga odneseš k mami. EON box deluje v kateremkoli omrežju samo, da je dostop do interneta.
Naslednjič te pa prosim, da za ime teme izbereš kaj bolj primernega.
Naslednjič te pa prosim, da za ime teme izbereš kaj bolj primernega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 58527 (563) | polde66 |
» | NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Konzole | 160784 (1296) | Piksi79 |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 154776 (2913) | fpbs |
» | Gledanje Eon tv na televizorju Philips 46PFL5507K/12Oddelek: Zvok in slika | 7378 (6981) | buick |