Forum » Mobilne tehnologije » Telemach EON
Telemach EON
Temo vidijo: vsi
DirkDiggler ::
Ima kdo mogoče 2 TV napravi preko EON TV? Je možno sploh, da imaš 2 napravi?
Drugače bi sideloadal eon tv za mobilne telefone na TV. Hvala
Drugače bi sideloadal eon tv za mobilne telefone na TV. Hvala
V-i-p ::
Jaz imam dve TV aplikaciji na voljo pri EON full in obe zasedeni, ter 5/5 mobilnih appov ;).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
V-i-p ::
Eh, to nekaj ne štima, pokliči jih še enkrat. Jaz se nisem nič pogovarjal, edino včasih je bil res samo en pametni televizor na voljo, zdaj imam pa že kakšno leto možnost dveh:
Pametni TV EON
Tu lahko upravljate svoje aktivne pametne televizorje. Vsak mesec lahko izbrišete eno od naprav in dodate novo.
Registrirani pametni televizorji 2/2
Pametni TV EON
Tu lahko upravljate svoje aktivne pametne televizorje. Vsak mesec lahko izbrišete eno od naprav in dodate novo.
Registrirani pametni televizorji 2/2
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
MrStein ::
Meni tam piše:
Nič ne piše, koliko jih lahko dodam.
Trenutno nimate registriranih pametnih televizorjev za svoj račun EON. Za dodajanje novega pametnega televizorja k svojem računu EON, kliknite na gumb >>Dodaj pametni TV<< spodaj.
Nič ne piše, koliko jih lahko dodam.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
gregyk ::
Mislim da če nimaš Eon boxa potem imaš dve licenci. Ker eno box zasede. Jaz imam dve in dve conax kartici.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregyk ()
Twixz ::
Telemach sem pisal 16 dni nazaj reklamacijo položnice ker je ne mislim plačat, ker niso priklopili optike v 86ih dneh od sklepa pogodbe! Kaj lahko zdaj tu storim? AKOS mi pride nasproti, še kake druge opcije?
rimljan ::
A se da še kaj pametnega izpogajat sploh pri Eon paketih, zaenkrat mi ponujajo samo 25% popusta za polovico leta in razsirjeno tv shemo ter Cinestar Premiere oboje za 24 mesecev, kar mi ne pomeni veliko. Pred dvema letoma sem dobil 25% popusta za eno leto...
rimljan
Djole ::
A se da še kaj pametnega izpogajat sploh pri Eon paketih, zaenkrat mi ponujajo samo 25% popusta za polovico leta in razsirjeno tv shemo ter Cinestar Premiere oboje za 24 mesecev, kar mi ne pomeni veliko. Pred dvema letoma sem dobil 25% popusta za eno leto...
Ce nisi porocen, das na zeno, ali kogarkoli drugega v bistvu, tudi ce ne zivi na tem naslovu, novo vezavo za 2 leti in imas 50%/24m, trenutno pa prekines, ce ti je potekla seveda.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 171909 (3019) | rogerg |
| » | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 69297 (5549) | Nixxon |
| » | Telemach EON TVOddelek: Omrežja in internet | 14625 (1650) | skinwalker09 |
| » | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 79793 (21678) | Ulixes |
| » | Gledanje Eon tv na televizorju Philips 46PFL5507K/12Oddelek: Zvok in slika | 8519 (8122) | buick |