» »

Telemach EON

Telemach EON

Temo vidijo: vsi
««
57 / 57
»
»»

mrDenis ::

Mene pa zanima, kako do nanižje ponudbe na Telemachu. Kolega je dobil 50% ceneje na dve leti za EON Light, meni pa največ, kar ponujajo je 30% ceneje na dve leti. Od česa je to odvisno?

Twixz ::

mrDenis je izjavil:

Mene pa zanima, kako do nanižje ponudbe na Telemachu. Kolega je dobil 50% ceneje na dve leti za EON Light, meni pa največ, kar ponujajo je 30% ceneje na dve leti. Od česa je to odvisno?

Od tega a si nov naročnik ali ne je odvisno...

katimm ::

Nekaj je odvisno tudi od posrednikov je vredno se dat vec povprasevanj trenutno sem dobil eon light razsirjeno shemo in cinestar za 20€ za 2 leti. Prejsna najnizja je bila 23€... je pa to seveda na coax kablu...

mrDenis ::

katimm je izjavil:

Nekaj je odvisno tudi od posrednikov je vredno se dat vec povprasevanj trenutno sem dobil eon light razsirjeno shemo in cinestar za 20€ za 2 leti. Prejsna najnizja je bila 23€... je pa to seveda na coax kablu...

Kje si pa dobil to ponudbo oz. preko koga?

Twixz je izjavil:

mrDenis je izjavil:

Od tega a si nov naročnik ali ne je odvisno...

Kolega je tudi stari naročnik in je le ponovno vezal za dve leti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mrDenis ()

DePalmo ::

Jaz sem stari naročnik mobilne telefonije, pa ne dobim nobenega popusta za to. So me že večkrat klicali s smešnimi ponudbami ala. tri mesece 50% pa vezava za dve leti. Sem jim vedno rekel da se naj bolje potrudijo in se niso.

Sem pa nedavno imel tukaj preprodajalca za EON. Ponujal neko "dobro" ponudbo za mislim da 35 ali 45e na mesec, ampak ker me zanima samo internet in se pač nisem dal, mi je zrihtal dobro ponudbo za 25e na mesec EON full ter 5G internet. Sicer imam omejitev 2TB na mesec, tako da malce pazim na podatke. Za naslednje dve leti bo vredu, nato bomo pa vidli kaj in kako.

Sklepam da kakor naletiš. Ali pa kako se obnašaš, nekateri zavohajo da se za več iztržit iz tebe in ne popustijo. Meni je bilo pa vseeno, itak sem imel 4G in Kodi, pa sem bil zadovoljen.

aborko ::

So kot branjevke, jst vez nimam, sem pa slučajno okusil pri A1 in Telemchu, kaj se da dobiti. In je bilo praktično zastonj. Dejansko. In mi je logično, da tko pač za vse ne more biti. Eni morejo biti nategnjeni, da lahko imajo drugi skoraj zastonj.

azadkhantori ::

HappyMod APK Download is a free, community-driven mod APK store where users share modified versions of popular Android games and apps. Unlock unlimited coins, gems, removed ads, premium features, and unlocked levels—all at no cost. Browse popular mods for games like Minecraft, PUBG Mobile, Stumble Guys, and Spotify.

HD Streamz APP is a free live TV streaming app offering thousands of channels from across the globe. Watch news, sports, movies, entertainment, and kids' programming from countries including the USA, UK, India, Pakistan, and many more. The app provides multiple stream links for each channel to ensure reliable HD playback with minimal buffering.

Insta Pro APP is an advanced Instagram mod that unlocks premium features for a better social media experience. Download photos, videos, stories, and IGTV content directly to your device with one tap. Zoom in on profile pictures, copy bios and comments, view full-size images, and track unfollowers effortlessly. Enjoy an ad-free interface with dark mode, customizable themes, and multiple language options.

Sportzfy APK 2026 is a free live sports streaming app that delivers non-stop action to your Android device. Watch cricket, football, tennis, kabaddi, basketball, and more in HD quality without any subscription fees. The app covers major events like IPL, FIFA World Cup, Premier League, Wimbledon, and NBA playoffs.

PikaShow APK is the premium unlocked version of the popular streaming app, offering unlimited access to movies, TV shows, live sports, and channels--all for free. Enjoy Bollywood, Hollywood, Punjabi, and dubbed regional content in HD quality without any ads interrupting your viewing.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fujtajksel ()

MrStein ::

Še komu nagajal youtube včeraj (na EON box-au)?

Za vsak video napiše, da ni na voljo oziroma neka napaka.

Mislim, da tudi Google movies ni kazal napovednikov.

Obrnete je sicer bil. Modra lučka svetila. Speedtest deloval.

Medtem na PC brez težav.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
««
57 / 57
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Omrežja in internet
33379808 (4057) strom_15
»

Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19779954 (3664) Pat_MaGroin
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

353184945 (16055) rogerg
»

Telemach EON TV

Oddelek: Omrežja in internet
3416073 (3098) skinwalker09
»

Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32991405 (9934) Ulixes

Več podobnih tem