Forum » Pomoč in nasveti » EON BOX - Streamanje
EON BOX - Streamanje
alboss ::
Pozdravljeni vsi!
Obračam se na vas, ker menim, da se bo našla rešitev za mojo željo.
Namreč imam doma telemachov eon box, in me zanima kako lahko preko njega streamam filme, ki so na mojem PC-ju?
Skušal sem z VLC-ovim "pretekanjem", ampak mi nekak ni uspelo niti na Eonu (VLC apk) niti na telefonu (VLC apk). VLC sem spustil skozi požarni zid (WIN 11), ampak kljub temu stream ne dela.
Skušal sem tudi s KODI-jem, (iz rač. na tv) ampak tudi tam brez uspeha.
Ma kdo kakšno rešitev/idejo?
Mogoče preko FTP?
Povezava preko HDMI kabla, žal ni mogoča zaradi razdalje.
Hvala za odgovore!
Lp
Obračam se na vas, ker menim, da se bo našla rešitev za mojo željo.
Namreč imam doma telemachov eon box, in me zanima kako lahko preko njega streamam filme, ki so na mojem PC-ju?
Skušal sem z VLC-ovim "pretekanjem", ampak mi nekak ni uspelo niti na Eonu (VLC apk) niti na telefonu (VLC apk). VLC sem spustil skozi požarni zid (WIN 11), ampak kljub temu stream ne dela.
Skušal sem tudi s KODI-jem, (iz rač. na tv) ampak tudi tam brez uspeha.
Ma kdo kakšno rešitev/idejo?
Mogoče preko FTP?
Povezava preko HDMI kabla, žal ni mogoča zaradi razdalje.
Hvala za odgovore!
Lp
Daniel ::
Odprti samba share na računalniku in Kodi na EON boxu. Sicer nisem preverjal kako točno to nastaviti na Windows ampak jaz že leta s Kodijem gledam vsebine, ki so na mrežnem disku.
beta1 ::
Program Mezzmo Media Server za PC in VLC for android za EON BOX. Najboljsa kombinacija.
Mezzmo, ce se poglobis v nastavitve podpira cisto vse, defaultno tudi dela BP.
Mezzmo, ce se poglobis v nastavitve podpira cisto vse, defaultno tudi dela BP.
Huawei LTE CPE master.
Alexisss ::
CX File Explorer APK simplifies file management on Android devices with its intuitive interface and powerful features. From browsing files to organizing folders and accessing cloud storage, it offers a seamless experience for users to efficiently manage their digital content.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Thunder wave ()
msemmacole ::
After spending some time with the apk orion stars, I can confidently say it's a solid option for anyone who enjoys a mix of slots, fish games, and skill-based games. Installing the app was straightforward, and it ran smoothly on my device without any lag or crashes, which is always a plus.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Stari89 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 54755 (584) | polde66 |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 148839 (2196) | Oldi |
» | Eon box in Netflix (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 31588 (4953) | FenellaAsh |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 66386 (8271) | Ulixes |