Forum » Loža » Tesla - začetek konca?
Tesla - začetek konca?
Temo vidijo: vsi
Utk ::
Lej, če bi to prišlo iznenada, bi še reku, da imaš malo prav. Ampak poglej temo o EV koliko je stara. Če smo laiki videli kam gremo, bi to ceoti morali videt še toliko prej. 8 let nazaj ste govorili, da ni nobenga problema, veliki imajo vse rešitve v predalu, samo ven jih potegnejo in je stvar rešena. Leta 2023 jamrat o tem, sori, to ne bi zameril nekemu avtomehaniku tik pred penzionom, za druge pa res ni izgovorov. Časa je bilo dost, še zmeraj ga je, ampak čas niti denar v resnici nikoli ni bil problem. Problem je samo požrešnost moneyžderjev, pa tudi delničerjev, ki ne gledajo 10 let vnaprej, ampak samo do prvega poračuna bonusov.
Avti se bojo v Evropi vseeno delali, in ljudje jih bojo delali, samo dobiček bojo pobirali Kitajci ali pa Američani. To bo izguba samo za evropske požrešneže, so what.
Avti se bojo v Evropi vseeno delali, in ljudje jih bojo delali, samo dobiček bojo pobirali Kitajci ali pa Američani. To bo izguba samo za evropske požrešneže, so what.
-puhek- ::
Lej, če bi to prišlo iznenada, bi še reku, da imaš malo prav. Ampak poglej temo o EV koliko je stara. Če smo laiki videli kam gremo, bi to ceoti morali videt še toliko prej. 8 let nazaj ste govorili, da ni nobenga problema, veliki imajo vse rešitve v predalu, samo ven jih potegnejo in je stvar rešena. Leta 2023 jamrat o tem, sori, to ne bi zameril nekemu avtomehaniku tik pred penzionom, za druge pa res ni izgovorov. Časa je bilo dost, še zmeraj ga je, ampak čas niti denar v resnici nikoli ni bil problem. Problem je samo požrešnost moneyžderjev, pa tudi delničerjev, ki ne gledajo 10 let vnaprej, ampak samo do prvega poračuna bonusov.
Očitno si tudi ti preneumen. Si del evropskih požrešnežev, čeprav indirektno. In, ko bo naša "industrija" izgubila posle za nemško industrijo avtomobilov se bo to dotaknilo tudi tvoje razvajene kvalitete življenja. Kupe propadlih podjetij, kupe brezposlenih, kupe dodatnega denarja v socilane transferje preko davkov. Ker danes ti omogočajo ravno "evropski požrešneži", da tega ni in njihovi davki. Ne na prvo žogo, na drugo, tretjo, četrto pa prav zagotovo. Si lahko, oprosti izrazu, še bolj zabit?
In s tem, ko... niti ne vem zakaj, verjetno si preprosto neumen... omogočaš ameriški industriji prevzem domače, bi verjetno bil rad njihov suženj. A ti je karkoli jasno o življenskih pogojih in pravicah delavcev v ameriških podjetjih? Dvomim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: -puhek- ()
Avti se bojo vseeno delali v Evropi. Bomo delali pač za kitajce namesto nemce. Vseeno je.
Pa tudi ne vem kaj zdaj pričakuješ od nas? Da tako kot vi še mi porinemo glavo v pesek in rečemo, da ni treba nič naredit? Proizvajalci naj začnejo delat resne električne avte, mi si pa postavimo polnilnice. Potem nam nobeni kitajci ne bi nič mogli. Ampak neeeeee. Rešitev je v dizlu. In to rabljenem. In za takimi bedaki naj bi jaz jokal? Če smo tako neumni...bomo pač revni bolj od kitajcev. Edino pošteno.
Pa tudi ne vem kaj zdaj pričakuješ od nas? Da tako kot vi še mi porinemo glavo v pesek in rečemo, da ni treba nič naredit? Proizvajalci naj začnejo delat resne električne avte, mi si pa postavimo polnilnice. Potem nam nobeni kitajci ne bi nič mogli. Ampak neeeeee. Rešitev je v dizlu. In to rabljenem. In za takimi bedaki naj bi jaz jokal? Če smo tako neumni...bomo pač revni bolj od kitajcev. Edino pošteno.
Avti se bojo vseeno delali v Evropi. Bomo delali pač za kitajce namesto nemce. Vseeno je.
Seveda, čisto vseeno je. Očitno so leta negativne selekcije pripeljala do popolnega slovenskega bebca. Bodi ponosen.
Očitno so desetletja nemških dizelskih hlapov pri tebi naredila svoje...sej ti pravimo, da ni to najbolj zdravo za možgane. Pa niste verjeli.
Očitno so desetletja nemških dizelskih hlapov pri tebi naredila svoje...sej ti pravimo, da ni to najbolj zdravo za možgane. Pa niste verjeli.
Prav imaš, verjetno je to to. Ali pa bi tebe morali zbasati v kakšno fojbo, kot izdajalca lastnega naroda. Bo čas pokazal. Imaš slučajno kakšnega te vrste v familji? Ker bi razjasnilo veliko, predvsem, zakaj daješ tujcem prednost pred Slovenci.
Zgodovina sprememb…
feryz ::
Najbolj žalostno pri vsem tem je, da folk dejansko ploska zmanjševanju kvalitete in standardov, ki smo jih Evropejci postavili na tem področju. Azijci se vsaj trudijo temu približati.
Američani pa ti ponudijo preplačan sekret in ljudje temu ploskajo in ga častijo. Ker je in, baje.
Američani pa ti ponudijo preplačan sekret in ljudje temu ploskajo in ga častijo. Ker je in, baje.
Najbolj žalostno pri vsem tem je, da folk dejansko ploska zmanjševanju kvalitete in standardov, ki smo jih Evropejci postavili na tem področju. Azijci se vsaj trudijo temu približati.
Seveda, če že staršem danes rojenih kretenov spiraš možgane z Hollywoodsko fikcijo, ni vrag, da se ne bi kaj prijelo. Še malo pa bojo začeli vsako jutro dvigati ameriško zastavo pred svojo hišo in izrekati zaprisego zastavi. ZDA je pač uspelo vzgojiti generacije popolnih debilov po celem svetu in to tako učinkovito, da niti ne dojamejo, da so idioti in izdajalci lastnega naroda. Zadeva bi bila smešna, če je ne bi doživljal v lastnem okolju, kjer popolni kreteni tipa Utk navijajo za to, da bojo sami še bolj v kurcu kot so že.
Komično in žalostno. Narod si bo sodbo pisal sam.
Zgodovina sprememb…
TezkoDihanje ::
Seveda, če že staršem danes rojenih kretenov spiraš možgane z Hollywoodsko fikcijo, ni vrag, da se ne bi kaj prijelo. Še malo pa bojo začeli vsako jutro dvigati ameriško zastavo pred svojo hišo in izrekati zaprisego zastavi. ZDA je pač uspelo vzgojiti generacije popolnih debilov po celem svetu in to tako učinkovito, da niti ne dojamejo, da so idioti in izdajalci lastnega naroda. Zadeva bi bila smešna, če je ne bi doživljal v lastnem okolju, kjer popolni kreteni tipa Utk navijajo za to, da bojo sami še bolj v kurcu kot so že.
Aha, si že spet nazaj. Naj mi kdo pomaga, kdo je že ta revček? V temah o Ukrajini je sral z vsaj deset nicki.
Puhek je pač nemški hlapec, ki dvomi, da lahko Slovenci preživimo brez nemškega gospodarja. No, sej on verjetno res ne more. Ostali pa lahko. In on bi nam reku izdajalci...lol.
Utk ne deluje kot, da je v kurcu. Ti delujes zagrenjeno.
Halo, kako bi se pa ti počutil, ko bi spoznal, da živiš skupaj s popolnimi idoti, ki si delajo škodo in se zraven počutijo "ful face" (ker so brali na socialnih omrežjih - ameriških se razume), ker bojo lahko maksimalno zajebali same sebe in mene zraven. In so hkrati prezabiti, da bi sploh dojeli, da si delajo škodo?
No daj razloži mi, bi te bila sama sreča? Si mogoče še bolj resen mentalen bolnik, kot samo idiot?
Saj boš dojel, čez 20 let. Samo takrat bo prepozno, da bi popravil sranje, ki ga danes delaš.
Zgodovina sprememb…
Mr.B ::
TezkoDihanje je izjavil:
Aha, si že spet nazaj. Naj mi kdo pomaga, kdo je že ta revček? V temah o Ukrajini je sral z vsaj deset nicki.
Ja revček, te dni se dogaja EV sejem. Kitaki so rekli evropejcem, naj zalno delat resne EV ali pa se spokaj s trga.
Sedaj pa pojdi svojega bavarca malo peljat okoli, da se boš občutil svobodo teh lepih starih časov, ko so evropejci še delali kvalitetne avte.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
TezkoDihanje ::
Mr. B(utthurtež) takoj pride, ko kaj napišem.
Kitajci pa EV ahaha, največja šala tega sveta. Zraven pa en kup novih elektrarn na premog.
Kitajci pa EV ahaha, največja šala tega sveta. Zraven pa en kup novih elektrarn na premog.
TezkoDihanje je izjavil:
In fotopanelov, brez katerih EU kmalu ne bo več zmogla proizvajati eletrike. In jih bo morala čez 25 let menjati, hkrati pa bo celotna proizvodnja na kitajskem. Fafali ga bomo nasledniku Xi-ja in ga prosili za milost. In to samo zaradi nekaj kratkoglednih "drkađij", ki bi rade bile moderne in v toku zadnjih modnih trendov tik-toka.
Zgodovina sprememb…
TezkoDihanje je izjavil:
Ja, ta fenomen sem tudi opazil, ko navijači nizke samozavesti vezane na nek (tm) nimajo več argumentov se zanesejo na ad hominem.
TezkoDihanje je izjavil:
Samo to je izdavil bavarc ne kitajc Sedaj se pa zamisli.
Ps: če bi spremljal dogajanje se je kitaj pritožil zaradi sladoleda. Naj ti sede, ko se tako blamiraš.
Dajmo drugače, dojel sem, da se pogovarjam s popolnimi debili, ki jim ni nič jasno. Dajte na plan svoj najboljši argument, v čem vaše podpiranje ameriške industrije in uničevanje lastne, delanje odvisnosti od kitajski industrije, koristi vam. Ja, saj razumem, da postavljate fotopanele ali preprodajate robo iz aliexpresa in vam kratkoročno koristi. Ampak mene zanima, kaj imate od tega dolgoročno, se pravi dlje od koničke vašega nosu. Dajmo quislingi, zagotovo najdete kakšen izgovor, ki bo držal vodo. Saj ne bo tako težko, mar ne? Zagotovo vam je jasno kaj počnete? Saj niste samo popolni idioti, ki jim ni jasno kaj počnejo, hkrati pa to na polno zagovarjajo zaradi prekratkega penisa?
Zgodovina sprememb…
Desetemu novoregistriranemu niku ne mislim več nič odgovarjat. Itak boš izbrisan in mi s tabo. Zakaj se bi trudil. Jebi se.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Curve Ball ::
Verjetno je vse skupaj zelo prozaično, imo imata kow in utk skupaj ene 5k v Tesla delnicah zato tako besno Tesla marketing nažigata...
kow ::
Imam vec. Ampak to ni bistveno. Ne bi pisal v tej temi, ampak pac poznam podjetje. In OP je pac siril nesmisle in sem odgovarjal. Pri Puhku pa gre za mazohizem - rad ga malo trolam, da se razburja.
Curve Ball je izjavil:
Verjetno je vse skupaj zelo prozaično, imo imata kow in utk skupaj ene 5k v Tesla delnicah zato tako besno Tesla marketing nažigata...
To bi bilo nekaj, kar bi ju celo osmislilu, izpadla bi pizde ampak po drugi strani bi vsaj imela smiselen razlog za sabotiranje lastnega naroda. Na nivoju domobrancev. Zdaj samo izpadeta kretena.
Imam vec. Ampak to ni bistveno. Ne bi pisal v tej temi, ampak pac poznam podjetje. In OP je pac siril nesmisle in sem odgovarjal. Pri Puhku pa gre za mazohizem - rad ga malo trolam, da se razburja.
To ni argument ampak izogibanju argumentu. Moja hipoteza še kar drži. Izdajalec lastnega naroda in lastne industrije, kjer bi za lasten delničarski zaslužek prodal mater. Se ne čudim, takih moralnih pizd imamo po 1991 polno državo. In sorry, to, da nimaš razloga, da sabotiraš gospodarstvo lastne države in EU, ne pomeni, da si karkoli posebnega. Si samo vase zagledan nemarnež.
Zgodovina sprememb…
Daj ti raje napisi kako bo Tesla propadla. To je namrec debata v tej temi. Aja, ne mores.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Tesla lahko zivi tudi samo od ameriskega trga. Tvoj argument je debilen. Ponovno si potrdil, da si retard.
Tesla lahko zivi tudi samo od ameriskega trga. Tvoj argument je debilen. Ponovno si potrdil, da si retard.
Ne, retard si ti. Ameriški trg ima nekaj od Tesle. Ti, v EU, pa imaš samo škodo. In navijaš za to, da te američani čimbolj globoko penetrirajo v rit. Naj uganem, dedek je bil domobranec. Sieg Heil tudi tebi.
Zgodovina sprememb…
kopriwa ::
500 mio trg ni izbral tesle za najbolj prodajan avto zarad mene. Res pa sem to napovedal 5 let nazaj, ko ste vi se smejali, kako bo bmw, vw in ne vem kdo vse povozil teslo. Če bi takrat se tega resno lotili, ne bi bili danes tu kjer smo. Da se ne bojo resno lotili dokler ne bo prepozno, smo pa tudi napovedali. Ampak ni tako zato, ker smo tako napovedali, ampak ker so ljudje takšni kot so.
Jaz nimam nobene tesline delnice niti nikoli nisem imel niti nimam namena imet.
Ne, retard si ti. Ameriški trg ima nekaj od Tesle. Ti, v EU, pa imaš samo škodo. In navijaš za to, da te američani čimbolj globoko penetrirajo v rit. Naj uganem, dedek je bil domobranec. Sieg Heil tudi tebi.
Si kdaj razmislil o nadaljevanju predpisane terapije?
Sem, pa sem ugotovil, da za kretene, ki se ne zavedajo niti na katerem delu zemeljske oble so, kaj šele v kateri državi, nobena terapija ne pomaga.
500 mio trg ni izbral tesle za najbolj prodajan avto zarad mene. Res pa sem to napovedal 5 let nazaj, ko ste vi se smejali, kako bo bmw, vw in ne vem kdo vse povozil teslo. Če bi takrat se tega resno lotili, ne bi bili danes tu kjer smo. Da se ne bojo resno lotili dokler ne bo prepozno, smo pa tudi napovedali. Ampak ni tako zato, ker smo tako napovedali, ampak ker so ljudje takšni kot so.
Ti bi moral zaradi lastnih koristi izbrati karkoli razen Tesle. Pa si se odločil, da boš zajebal sebe in še vse svoje državljane, zato ker imaš homoerotična nagnjenja do Muska. Si sramota Sloveniji in EU.
Ne rabiš opravičevati, ne se niti trudit. Nihče pri pravi pameti, ne bo izbral podjetje zaradi katerega ima primarno stroške, napram podjetju, od katerega ima konkretne davke. Moraš biti prav specialen idiot, da pri sebi to opravicujes.
Zgodovina sprememb…
Malo me precenjuješ. Nimam jaz tolk moči kot ceo vwja ali bmwja, oni bi lahko kaj spremenili, pa niso, jaz tu nič ne pomenim.
Če se hočeš pizdit na koga, se daj na njih.
Če se hočeš pizdit na koga, se daj na njih.
Zgodovina sprememb…
Malo me precenjuješ. Nimam jaz tolk moči kot ceo vwja ali bmwja, oni bi lahko kaj spremenili, pa niso, jaz tu nič ne pomenim.
Ne se podcenjevati, si glas popolnih kretenov in pripadnikov idiokracije, ki bojo na koncu pripeljali do tega, da bo intelekt zamrl. In malo po malo, popolni idioti rinete naprej v smeri svojega lastnega propada.
Zgodovina sprememb…
Mi smo kupili kar nekaj avto iz Novega mesta, verjetno več kot ti novih nemških dizlov. Pa še kakega bom z veseljem, če bo na elektriko. Ampak ne twingota, takega avta ne rabim.
Zgodovina sprememb…
Mi smo kupili kar nekaj avto iz Novega mesta, verjetno več kot ti novih nemških dizlov. Pa še kakega bom z veseljem, če bo na elektriko.
Torej jasno in glasno povej, da Tesla sucks, da so nemarne pizde ameriskega gospodarstva in da je treba podpreti domačo industrijo Novega mesta, ne pa nekega goljufa Muska. Ker vsak dodaten avto, ki bo prodan iz Revoza, bo tvoj davek - davek avtomobila + celotna proizvodna veriga/2.000.000 v tvoj žep (oz. tvoja davna olajšava). Od vsakega avtomobila tipa Tesla pa bo profit v ameriski žep brez praktično kakršnihkoli pozitivnih vpivov nate. Kaj ti mislis, da se je "Kupujmo slovensko" porodila po nakljucju?
Zgodovina sprememb…
Mi smo to govorili, da se bi ljudje malo premaknili v glavi. Če bi danes velika večina videla, da je EV prava stvar, bi proizvajalci jih morali delat. Tako ste pa ovce nasedle moneyžderom, da je dizel prihodnost, ker je bilo to boljše za njihove letne bonuse. Njim vseeno ne bo nič manjkalo, tudi če vse propade. Ovce boste najebale. Ker ste neumne.
Dajmo drugače, dojel sem, da se pogovarjam s popolnimi debili, ki jim ni nič jasno. Dajte na plan svoj najboljši argument, v čem vaše podpiranje ameriške industrije in uničevanje lastne, delanje odvisnosti od kitajski industrije, koristi vam. Ja, saj razumem, da postavljate fotopanele ali preprodajate robo iz aliexpresa in vam kratkoročno koristi. Ampak mene zanima, kaj imate od tega dolgoročno, se pravi dlje od koničke vašega nosu. Dajmo quislingi, zagotovo najdete kakšen izgovor, ki bo držal vodo. Saj ne bo tako težko, mar ne? Zagotovo vam je jasno kaj počnete? Saj niste samo popolni idioti, ki jim ni jasno kaj počnejo, hkrati pa to na polno zagovarjajo zaradi prekratkega penisa?
Dejmo tako reči...
Kupil bi ameriko, če bi bilo ameriško in ne samo nalepka. Pa pustimo da je minimalna plača v ameriki še vedno 7,25 $ in to od leta 2009. Tako da ni razloga da Američani nebi bili konkurenčni.
Mi smo to govorili, da se bi ljudje malo premaknili v glavi. Če bi danes velika večina videla, da je EV prava stvar, bi proizvajalci jih morali delat. Tako ste pa ovce nasedle moneyžderom, da je dizel prihodnost, ker je bilo to boljše za njihove letne bonuse. Njim vseeno ne bo nič manjkalo, tudi če vse propade. Ovce boste najebale. Ker ste neumne.
Pozabi na EV bebček. Razmišljaj samo v eno smer, kako si boš koristil in z zagovarjanjem česarkoli ameriškega si samo škodiš, kar američani razumejo (produced in USA), ti in ostali tule pa ste za to preneumni.
Če še zmeraj verjameš, da je prihodnost v dizlu, kje je potem problem. Dizla nihče drug kot Evropa ne bo delal, to je ziher.
Kupil bi ameriko, če bi bilo ameriško in ne samo nalepka. Pa pustimo da je minimalna plača v ameriki še vedno 7,25 $ in to od leta 2009. Tako da ni razloga da Američani nebi bili konkurenčni.
V zvez s tem bi lahko govoril mesece, ampak tule gre za večji in bolj obsežen problem, razni idioti se počutijo več vredni ker navijajo za ameriške korporacije, ki škodijo EU. Tako neumen pač ne bi smel biti 2023 nihče. To mentaliteto je treba izkoreniniti, ne samo, da so škodljivi EU, škodljivi so tudi Sloveniji. Dejansko izdajalci lastnega naroda.
Če še zmeraj verjameš, da je prihodnost v dizlu, kje je potem problem. Dizla nihče drug kot Evropa ne bo delal, to je ziher.
Oh, še en kreten. To nima nobene veze z dizlom. Ima samo vezo, ali boš ti živel bolje ali slabše, če boš podpiral ameriške izdelke. In očitno so te američani prepričali, da si boš raje zaril dildo do grla v anus, kot pa pomagal lastni industriji, od katere imaš osebno več. Američani pač niso tako zabiti in podpirajo svojo industrijo, izdajalci kot si ti pa raje delajo reklamo njihovi industriji.
Zgodovina sprememb…
Za isti denar bi jaz raje kupil enak vw kot teslo. Ampak trenutno za ta denar je tesla boljša, toliko boljša da se to ne da spregledat.
Raje tudi kupim gorenje od candy, ampak vse ima svojo mejo.
Raje tudi kupim gorenje od candy, ampak vse ima svojo mejo.
Za isti denar bi jaz raje kupil enak vw kot teslo. Ampak trenutno za ta denar je tesla boljša, toliko boljša da se to ne da spregledat.
Seveda, ko pa odšteješ škodo svojemu lastnemu gospodarstvu, ki si mu jo naredil z nakupu tesle, svojim zvišanim davkom itd., pa ugotoviš, da si kreten. Seveda tega ne zmoreš in raje pametuješ kakšen car si, da škodiš lastni industriji, na račun katere plačuješ nižje davke.
Klasične zabloda njeizobraženih kretenov, ki se učijo od hollywooda.
Zgodovina sprememb…
V zvez s tem bi lahko govoril mesece, ampak tule gre za večji in bolj obsežen problem, razni idioti se počutijo več vredni ker navijajo za ameriške korporacije, ki škodijo EU. Tako neumen pač ne bi smel biti 2023 nihče. To mentaliteto je treba izkoreniniti, ne samo, da so škodljivi EU, škodljivi so tudi Sloveniji. Dejansko izdajalci lastnega naroda.
Jp,
Počakaj na UDT.
Potem bodo pa "vpiši frazo" sicer rekli sedaj lahko najdem boljšo službo in podobno, samo zaradi avtomatizacije pač je ne bodo dobili.
Dejansko se bo vpeljal Fevdalizem. Verjetno en top milijarder porabi na dan, za lastni image več kot so leten plačane kampanje na socialnih medijih.
Jp,
Počakaj na UDT.
Potem bodo pa "vpiši frazo" sicer rekli sedaj lahko najdem boljšo službo in podobno, samo zaradi avtomatizacije pač je ne bodo dobili.
Dejansko se bo vpeljal Fevdalizem. Verjetno en top milijarder porabi na dan, za lastni image več kot so leten plačane kampanje na socialnih medijih.
UTD bo povročil samo inflacijo, rešil ne bo nič. Konceptualno je zgrešen, denar je zamenjava za opravljeno delo (vsaj v teoriji), če ga vsi dobijo v obliki "nisem naredil nič zanj", zniža vrenost denarja. Ko ga dobijo vsi, cene poskočijo, da to kompenzirajo. Skratka - ne bo delovalo.
Tako logiko smo imeli v Jugoslaviji. Ni delovalo. Kupujmo domače lahko deluje za isti denar za isto kvaliteto, par procentov gor dol. Da bom plačal 30% več za vw ali pa dobil 30% slabši avto pa ne pride v poštev. Niti to ne koristi nikomur, samo potuha. Naj raje naredijo konkreten avto.
Bmw ix1 recimo. Vzeli so veliko 85 kwh baterijo, odvzeli četrt modulov in dobili 65 kwh baterijo. V čem je problem? V tem, da se niso potrudili prevezat baterije in ima zdaj ta baterija za 1/4 nižjo napetost, posledično se na 50 kw polnilnicah polni s 35 kw namesto s 50, kar je počasneje od 10 let starega leafa. Če prideš na 150 kw polnilnico se še zmeraj polni tolk počasneje, ampak tam je to še nekak znosno.
In za tak avto naj bi jaz plačal davek na domače, premium in ne vem kaj. No faking way. Malo bolj se bo treba potrudit.
Bmw ix1 recimo. Vzeli so veliko 85 kwh baterijo, odvzeli četrt modulov in dobili 65 kwh baterijo. V čem je problem? V tem, da se niso potrudili prevezat baterije in ima zdaj ta baterija za 1/4 nižjo napetost, posledično se na 50 kw polnilnicah polni s 35 kw namesto s 50, kar je počasneje od 10 let starega leafa. Če prideš na 150 kw polnilnico se še zmeraj polni tolk počasneje, ampak tam je to še nekak znosno.
In za tak avto naj bi jaz plačal davek na domače, premium in ne vem kaj. No faking way. Malo bolj se bo treba potrudit.
Tako logiko smo imeli v Jugoslaviji. Ni delovalo. Kupujmo domače lahko deluje za isti denar za isto kvaliteto, par procentov gor dol. Da bom plačal 30% več za vw ali pa dobil 30% slabši avto pa ne pride v poštev. Niti to ne koristi nikomur, samo potuha. Naj raje naredijo konkreten avto.
Ne bullshitiraj in ne dviguj megle. Čisto preprosto. Boš imel ti in vsi državljani EU več, če ljudje kupujejo BMW ali Tesla. Sva končala, vse jasno?
Zgodovina sprememb…
Več bom imel če kupim teslo, do naslednjič se pa bmw malo bolj potrudi naredit konkurenčen avto.
Če je to zate megla, moraš bit precej zabit, ker res ni tako komplicirano.
Če je to zate megla, moraš bit precej zabit, ker res ni tako komplicirano.
Zgodovina sprememb…
Več bom imel če kupim teslo, do naslednjič se pa bmw malo bolj potrudi naredit konkurenčen avto.
To ni bilo vprašanje, kar že dokazuje, da razumeš, da imam prav in kako imam prav. Preseli se v ZDA pa te bojo veseli, v EU pa si parazit.
In ja, ni preveč zakomplicirano, mogoče si idiot, ki mu nič ni jasno.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tesla vpoklicala pol milijona vozil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15348 (10852) | Mr.B |
» | Tesla rekordno zaradi bitcoina in okoljskih kuponovOddelek: Novice / Rezultati | 15919 (9452) | nekikr |
» | Tesla lani dobavila pol milijona električnih vozil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Rezultati | 37765 (32987) | kow |