» »

Pandemija presežene umrljivosti

Pandemija presežene umrljivosti

««
«
1 / 20
»»

kamiKaZaA ::

Svet je v zadnjih dveh letih zajela presežena umrljivost. Leta 2019 je umrlo 58 milijonov ljudi. Leta 2020 ob pojavu korone 63 milijonov ljudi. In leta 2021 ob odlični precepljenosti sveta "More than 5.47 billion people worldwide have received a Covid-19 vaccine, equal to about 71.3 percent of the world population." in blažjimi sevi korone je umrlo na koncu 69 milijonov ljudi. Kar je +11 milijonov več kot leta 2019. Še podatek za leta med 2000 in 2019, takrat je umiralo med 53-58 milijonov ljudi letno.

Kaj je torej vzrok za tako povečano umrljivost v letu 2021 napram letom 2000-2019?

Zakaj se svet sooča v zadnjem času s preseženo umrljivostjo pri mlajših od 50. let?

Je krivo morda cepivo? Morda long-covid? Kaj tretjega? Zakaj več ni panike in omembe v medijih, da imamo dosti višjo umrljivost kot v letu 2020?

Prosim že vnaprej, da se troli ognete te debate. Naj bo ta tema tudi odprta v letu 2023, da vidimo, če se stvar izboljšuje za leto 2022 ali pa še bomo vedno imeli preseženo umrljivost. To se mi zdi resen problem trenutno v svetu in zaskrbljujoče. Potrebno bo najti odgovore oz. vzroke za preseženo umrljivost. Vsaka debata pri iskanju vzrokov bo dobrodošla.

Prav tako povezovanja, če imajo višjo preseženo umrljivost države, ki so bolj precepljene ali manj precepljene ali pa je stanje vsepovsod isto neglede na precepljenost. Torej potrebno bo spremljati posamezne države, iskati podatke o precepljenosti in iskati vzroke za preseženo umrljivost.
  • zaklenil: bluefish ()

Kapitan Jack ::

Cepivo, zaprtja, samomori, maske, neodkrite bolezni, ki bi lahko bile odkrite etc. In ta trend se bo nadaljeval. To je to.

c3p0 ::

Bodice virusa bodo krive, tako da pecivo ne bo.

mambli ::

Isto nas je preveč. Je že prav tako.

Kapitan Jack ::

mambli je izjavil:

Isto nas je preveč. Je že prav tako.

Ja, ampak potem je treba da je umrljivost za 500% vec, da se kaj pozna konkretno.

kamiKaZaA ::

Torej posredno so vse vlade zgrešile z ukrepi. Naša recimo (SDS) je zamenjala celotno stroko in nastavila svojo "stroko", da so potem bili vsi ukrepi s strani politike lansirani in ne strokovnjakov za to. To je že prvi problem in od tu naprej bi se sedaj moralo zahtevati, da sodišča ukrepajo in da se sodi tistim, ki so odgovorni za sedanjo preseženo umrljivost. Isto bi se moralo storiti v ostalih državah, če so delale podobne stvari kot SDS fašistična sekta.

Čeprav mi Golob ni všeč, niti ga nisem volil, pa je sedaj dober vsaj v tem, da ne zganja več lockdownerske histerije in smo začeli živeti s covidom kot tudi ostalimi (na tisoče in tisoče) virusi. Še 100x rajši vidim, da Golob ali podobni njemu vodijo državo kot pa da pride še samo 1x SDS na oblast. SDS je rak rana naše države in pot, katera vodi v propad (prepad).

In sam menim, da so bili zagrešeni zločini s strani SDS s samimi ukrepi med korono in da bi jim sedaj bilo potrebno soditi na sodišču za te njihove zločine...

SambaShare ::

kamiKaZaA je izjavil:


Kaj je torej vzrok za tako povečano umrljivost v letu 2021 napram letom 2000-2019?


Zaprtje zdravstvenega sistema med covidom in njegov počasen propad zdaj.

mambli je izjavil:

Isto nas je preveč. Je že prav tako.


Predvsem si ti preveč.

kamiKaZaA je izjavil:

In sam menim, da so bili zagrešeni zločini s strani SDS s samimi ukrepi med korono in da bi jim sedaj bilo potrebno soditi na sodišču za te njihove zločine...


Ne vem kaj ti je treba lastno temo smetiti s političnimi prepričanji. Kontinentalna Evropa je imela zelo podobne ukrepe, pa ni važno katero vlado so imeli.

Zgodovina sprememb…

phantom ::

Pomojem je kombinacija vzrokov. Ljudje so se bali iti k zdravniku ali je bil nedostopen, zdaj se za to plačuje davek. Drugo je lahko posledica poslabšanja duševnega zdravja med lockdowni, tretje pa long covid. V domovih za ostale sestre pravijo, da so prebolevniki še mesece po preboleni koroni cepali veliko bolj od neprebolelih.

Kar se tiče cepiv, ne vidim neke korelacije med precepljenostjo in presežno smrtnostjo. Tudi slabše precepljene države so jo imele:
https://ourworldindata.org/explorers/co.....latest&facet=none&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=Excess+mortality+%28%25%29&Interval=Weekly&Relative+to+Population=true&Color+by+test+positivity=false&country=USA~GBR~CAN~DEU~ITA~IND~BGR~SVN~AUS~NZL~ROU~HUN

Se pa seveda da, ob ustreznem cherry-pickanju najti točke, kjer ima kakšna država bistveno nižjo presežno smrtnost od druge. Npr. slabo precepljena Bolgarija ima na momente precej nižjo od zelo precepljene Portugalske (kar je nekdo na tem forumu že navajal kot primer). Potem pa lahko privlečeš še zelo precepljeno NZ, ki ima večino časa negativno presežno smrtnost, pa ta primer pade v vodo :D

@Kapitan Jack
Pa ti resno misliš, da smo se lockdownov rešili, ker SDS ni več na oblasti? Ne pozabi, da jih je ukinil Janša :D In ti resno misliš, da bi bila Slovenija otoček brez lockdownov in mask, če bi bil med epidemijo na oblasti Golob? Če še nisi opazil, mi večinoma samo posnemamo okoliške države v naših politikah, ne glede na to, kdo je na oblasti. In glede na naše ukrepe smo bili svetilnik svobode napram Italiji (zaprti so bili v stanovanja, ne le v občine, v 2022 so morali nositi FFP2 maske, ne raznih cunjic, obvezno cepljenje za zdravstvene delavce, pa maske so bile leta 2021 obvezne na prostem do maja!). Razlika bi bila kvečjemu, da ukrepov (mogoče) ne bi izvedli tako šalabajzersko.
~
~
:wq

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: phantom ()

FoxKnox ::

Zaradi ene bolezni in nesmiselnih pretiranih ukrepov, so mnoge bolezni ostale neodkrite in so napredovale do neozdravljivih stadijev. Kot vzrok presežne umrljivosti se išče alibije v kovidu, kot generatorju vzročnih bolezni, ki so do tega pripeljali, zatiska pa se oči pred resnico, da je največ teh presežnih smrti posledica prioritetnega zdravljenja kovida, testiranja in cepljenja, pri čemer so bile ostale bolezni suspendirane za skoraj tri leta.Verjetno obstaja statistika 2019 - 2023 o novoodkritih boleznih srca in ožilja, karcinomih, krvnih boleznih....Sem prepričan, da zelo odstopa od večletnega povprečja.

aiko ::

Ne vem kje ti živiš, ampak kar pišeš za Italijo je bedarija. Nikjer nisi rabil maske v 2022, ajde morda v bolnišnici.

phantom ::

aiko je izjavil:

Ne vem kje ti živiš, ampak kar pišeš za Italijo je bedarija. Nikjer nisi rabil maske v 2022, ajde morda v bolnišnici.

V začetku januarja smo rabili maske FFP2 povsod.

Obvezne so bile do maja: https://www.wantedinrome.com/news/where...
V šolah so bile obvezne do začetka tega šolskega leta: https://www.thelocal.it/20220823/explai...
Pa do oktobra so bile obvezne v javnem prevozu: https://www.reuters.com/world/europe/it...

Kdo zdaj bedarije piše?
~
~
:wq

Dimnik ::

Kamukaza, temo o kovidu si uspel zapret, kar je edina pozitivna stvar, ta bo pa kmalu na vrsti....3,2,1

kamiKaZaA ::

Troli že udarjajo z vsemi topovi v temi "opozori moderatorja":

Dimnik je izjavil:

Kdo drug, kot kamikaza, tema za izbris

Pandemija presežene umrljivosti


https://slo-tech.com/forum/t498146/p779...

Ne prenesejo, da se gremo v tej temi konstruktivne debate in se že poziva po izbrisu te teme. :8)

Če se jim želja ne uresniči bo naslednji ukrep, da bodo prileteli sem z večimi računi in posrali (potrolali) to temo do te mere, da se jo bo zaklenilo. Videno že 100x. In so kar uspešni pri tem, da se teme zaklenejo namesto, da se njim onemogoči komentiranje.

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA ::

phantom je izjavil:

Pomojem je kombinacija vzrokov. Ljudje so se bali iti k zdravniku ali je bil nedostopen, zdaj se za to plačuje davek. Drugo je lahko posledica poslabšanja duševnega zdravja med lockdowni, tretje pa long covid.
...
Kar se tiče cepiv, ne vidim neke korelacije med precepljenostjo in presežno smrtnostjo. Tudi slabše precepljene države so jo imele:
...
@Kapitan Jack
Pa ti resno misliš, da smo se lockdownov rešili, ker SDS ni več na oblasti? Ne pozabi, da jih je ukinil Janša :D In ti resno misliš, da bi bila Slovenija otoček brez lockdownov in mask, če bi bil med epidemijo na oblasti Golob?...

Se strinjam s tistim prvim delom. Vse je možno oz. je lahko vsega po malem. Tukaj res ni vse črno ali belo, je tudi vmes sivo.

Za SDS pa ni pisal @Kapitan Jack, ampak jaz. Seveda se strinjam, da se ukrepom ne bi mogli izogniti, razen, če bi slučajno bili na oblasti nekoruptivni politiki, kar pa Golob ni. Sam pa menim, da če bi bil Golob na oblasti ne bi imeli marsikaterega neumnega ukrepa kot je prepovedan prehod med občinami ali pa obvezne maske med tekom in obiska gozda. To si lahko samo SDS sekta izmisli.

Cupakabra123 ::

Ko mi folk rece, da je ze tretjic fasal covid me ne preseneca zakaj je taka umrljivost. Ljudje ne pazijo na svoje zdravje. Jaz sem 3x cepljen, nosil sem maske, se drzal razdalje, in nisem se imel covida.

T440 ::

Predvsem od korone dalje umira zdrava pamet, razum in logika. Obstoj raznih kamikazaa accountov je dokaz tega.
preprosto ne morejo biti troli, ker noben trol ni tako vztrajen, pač pa gre za trupla z dostopom do tipkovnice in brez živih možganskih celic.

sparklyslo ::

KamiKaZa:
Prosim že vnaprej, da se troli ognete te debate


A sebe po nekem čudežu ne šteješ vmes? ti je maska zameglila razum?

-Wall ::



Kar pocne kamiKaZaA in vsi anticepilci (ne, med njih ne spadajo tisti, ki se bojijo igle), je, da vztrajno trdijo kako sladoled povzroca soncne opekline.

In bolj kot se jim smejis, bolj trmasto vztrajajo.

"Correlation is not causation"

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: dexterboy ()

Baja ::

1.) boomerji umirajo, jebat ga.
2.) na svetu nas je vedno več, kar pomeni, da jih tudi več umre

Utk ::

Kar pocne kamiKaZaA in vsi anticepilci (ne, med njih ne spadajo tisti, ki se bojijo igle), je, da vztrajno trdijo kako sladoled povzroca soncne opekline.

Ni res. Pravimo, da če boš ljudem poleti namesto sence dal sladoled, da bojo dobili sončne opekline (beri, rešuje se pravilen problem na napačen način).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

-Wall ::

Utk je izjavil:

Kar pocne kamiKaZaA in vsi anticepilci (ne, med njih ne spadajo tisti, ki se bojijo igle), je, da vztrajno trdijo kako sladoled povzroca soncne opekline.

Ni res. Pravimo, da če boš ljudem poleti namesto sence dal sladoled, da bojo dobili sončne opekline (beri, rešuje se pravilen problem na napačen način).


Pravzaprav, pravite, da ce bos dal ljudem cepivo, bojo magnetni, vsi bojo pomrli, odzivali se bojo na 5g in bluetooth,... skratka stanje je dejansko se hujse.

Ampak najboljsa fora pa je, da po tem, ko ste 2 leti srali klamfe in nabijali neumnost, zdaj, ko ze vsi vidijo, da so bile neumnosti, se vedno lazete in nakladate.

Soncne opekline od sladoleda pa so teorije OP trola, ki najde, da ljudje umirajo (ne me jebat, nekaj novega!) in zadevo gladko pripise cepivom. Moras biti malo nor :))

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: dexterboy ()

Utk ::

Pravzaprav, pravite, da ce bos dal ljudem cepivo, bojo magnetni, vsi bojo pomrli, odzivali se bojo na 5g in bluetooth,... skratka stanje je dejansko se hujse.

Ne, to ste si vi izmislili. Pa še kaj drugega.

Ampak najboljsa fora pa je, da po tem, ko ste 2 leti srali klamfe in nabijali neumnost, zdaj, ko ze vsi vidijo, da so bile neumnosti, se vedno lazete in nakladate.

Lažemo, da smo še zmeraj živi? Ker morali bi že zdavnaj pocrkat.

Soncne opekline od sladoleda pa so teorije OP trola, ki najde, da ljudje umirajo (ne me jebat, nekaj novega!) in zadevo gladko pripise cepivom. Moras biti malo nor

Nisem opazil, da bi to naredu, ampak za nepismenega idiota kot si ti, me ne čudi, da misli, da je to "prebral".

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

-Wall ::

"Pade asteroid, pol clovestva mrtvega, nova ledena doba - CEPIVO jih je!" :))

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: dexterboy ()

TheBlueOne ::

Utk je izjavil:


Lažemo, da smo še zmeraj živi? Ker morali bi že zdavnaj pocrkat.


V bistvu je vse slo bolj kot ne po predvidevanjih in glede na znanje iz osnovne sole.

Virus na zacetku agresiven, kar je kazala zasedenost bolnisnic, sedaj dosti bolj blag, kar se kaze v taistem razmerju trenutno.

Utk ::

Normalno. Ampak na začetku so to trdili samo "zanikovalci znanosti".

TheBlueOne ::

Utk je izjavil:

Normalno. Ampak na začetku so to trdili samo "zanikovalci znanosti".


? Ne? Vecina je protestirala ukrepom, ko je kazalo, da bi znale bolnice iti cez kriticne stevilke. Potem so trdili, da so stevilke o okuzbah fake, stevilke o zasedenosti fake.

Iz tega je sledilo, da je vse skupaj zarota.

Potem se je predvidevalo, da je cepljenje od sredstva za ubijanje, do sredstva za sledenje in kako se nikoli nic ne bo koncalo.

Pac skoraj vse kar sem zasledil s strani anticepilcev je bila neumnost, kar se tudi potrjuje.

DarwiN ::

kamiKaZaA je izjavil:

Svet je v zadnjih dveh letih zajela presežena umrljivost. Leta 2019 je umrlo 58 milijonov ljudi. Leta 2020 ob pojavu korone 63 milijonov ljudi. In leta 2021 ob odlični precepljenosti sveta "More than 5.47 billion people worldwide have received a Covid-19 vaccine, equal to about 71.3 percent of the world population." in blažjimi sevi korone je umrlo na koncu 69 milijonov ljudi.

Pri antivaxerjih tvojega kalibra se lahko človek 100% zanese, da bodo že prvi stavki polni laži, dezinformacij oz. zavajanja. Vedno ista zgodba.. Zdržim do prvega, mogoče drugega stavka, in mi že takoj BS detektor raznese.

Prvo zavajanje: pišeš, da je bilo v letu 2021 cepljenih 5.5MM ljudi... V resnici gre za svež podatek o precepljenosti od začetka pandemije do "danes", torej vključno z letom 2022.
Drugo zavajanje: blažje seve si pripisal letu 2021.. V resnici so se pojavili okrog januarja 2022 oziroma so takrat eksplodirali.

Skratka, kamikaza, a.k.a fake news trumptard. Nadaljnje branje je seveda odveč. Takšnega človeka lahk daš samo na ignore.

Sicer pa ni neke uganke tule. Stvari so precej bolj kompleksne kot si desničarski simpletoni predstavljate.. 2020 se je zadeva prav začela širit šele sredi marca, tko da imaš že v štartu ~8.5 mesecev proti 12 mesecem pandemije, ko primerjaš leti 2020 in 2021.. Tako okužb kot smrti je bilo več leta 2021. Tudi cepiva so bila v začetku marsikomu nedostopna. Potem so tu posredne smrti zaradi pandemije in ukrepov proti njej.. In se nabere.

In BTW, WHO in razne študije predvidevajo, da so cepiva v enem letu rešila ~20 milijonov ljudi.. Gre za educated guess in nikoli ne bomo vedeli, koliko milijonov so v resnici rešila. Ampak tega podatka pa ti tvoji fake news mediji niso postregli, kaj? Pa seveda niti ne boš verjel, ker se informacija ne sklada s tvojimi zblojenimi pogledi.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Utk ::

TheBlueOne je izjavil:

Utk je izjavil:

Normalno. Ampak na začetku so to trdili samo "zanikovalci znanosti".


? Ne? Vecina je protestirala ukrepom, ko je kazalo, da bi znale bolnice iti cez kriticne stevilke. Potem so trdili, da so stevilke o okuzbah fake, stevilke o zasedenosti fake.

Iz tega je sledilo, da je vse skupaj zarota.

Potem se je predvidevalo, da je cepljenje od sredstva za ubijanje, do sredstva za sledenje in kako se nikoli nic ne bo koncalo.

Pac skoraj vse kar sem zasledil s strani anticepilcev je bila neumnost, kar se tudi potrjuje.

Se pač motiš, ni prvič. "Anticepilci" smo rekli, da se je brez veze cepit vsepovprek, ker cepivo ni niti preizkušeno, niti s tem dokazano učinkovito, konec korone pa bo, ko bomo več ali manj svi preboleli. Kar se je tudi izkazalo za res. Vse drugo ste si izmislili vi. Da je bila propaganda za cepljenje močna in v veliki meri fake, je pa tudi res.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

Osprey ::

Cupakabra123 je izjavil:

Ko mi folk rece, da je ze tretjic fasal covid me ne preseneca zakaj je taka umrljivost. Ljudje ne pazijo na svoje zdravje. Jaz sem 3x cepljen, nosil sem maske, se drzal razdalje, in nisem se imel covida.


Lepo ti je, gotovo nimaš otrok, ker ti prinesejo covid domov iz šole, ne glede koliko se sam paziš. Se tudi pazim, pa sem ga zaradi tega prebolel že 2x.

kamiKaZaA ::

TheBlueOne je izjavil:

Utk je izjavil:


Lažemo, da smo še zmeraj živi? Ker morali bi že zdavnaj pocrkat.


V bistvu je vse slo bolj kot ne po predvidevanjih in glede na znanje iz osnovne sole.

Virus na zacetku agresiven, kar je kazala zasedenost bolnisnic, sedaj dosti bolj blag, kar se kaze v taistem razmerju trenutno.

Zakaj še vedno imamo preseženo umrljivost? Zakaj ni umrljivost vsaj primerljiva s tisto iz let 2015-2019 ali pa vsaj z letom 2020? Zakaj še vedno tolčemo rekorde?

TheBlueOne ::

Utk je izjavil:


Se pač motiš, ni prvič. "Anticepilci" smo rekli, da se je brez veze cepit vsepovprek, ker cepivo ni niti preizkušeno, niti s tem dokazano učinkovito, konec korone pa bo, ko bomo več ali manj svi preboleli. Kar se je tudi izkazalo za res. Vse drugo ste si izmislili vi. Da je bila propaganda za cepljenje močna in v veliki meri fake, je pa tudi res.


Ce bi povedali samo to ne bi bilo niti 5% tako zanimivo slediti, kot je bilo.

Drugace je bilo preizkuseno, kako ucinkovito je bilo pa je vprasanje. Menda podatki kazejo, da je bilo ucinkovito v smislu blazenja takrat, ko je bilo kriticno obdobje.

kamiKaZaA je izjavil:


Zakaj še vedno imamo preseženo umrljivost? Zakaj ni umrljivost vsaj primerljiva s tisto iz let 2015-2019 ali pa vsaj z letom 2020? Zakaj še vedno tolčemo rekorde?


Zakaj naj bi bil odgovor cepivo? Morda pa samo Matilda pocasi nacenja najbolj stevilcno generacijo? Ves zakaj se jim rece boomerji?

Zgodovina sprememb…

3p ::

kamiKaZaA je izjavil:

Zakaj se svet sooča v zadnjem času s preseženo umrljivostjo pri mlajših od 50. let?


1) Prva resna epidemija po daljšem času in njene posledice.
2) Dajanje prednosti dobičku pred zdravjem (in dobrobitjo) ljudi. Boljši zdravstveni sistem bi stal (pre)več. Preventiva bi bila predraga.
3) Doktorati, ki jih ljudje nabirajo na internetih, in zanašanje na "svojo zdravo glavo". (Dokler jih ti doktorati ne ugriznejo v rit. Potem so krivi vsi drugi.)
4) Preveč zijanja v ekrane in sedenja na riti.
...

codeMonkey ::

Drugi val, ki je bil vecji, je bil konec leta 2020 in marsikje v zacetku 2021. Delta varianta je precej sekala v 2021. Ljudje so bili siti ukrepov po enem letu. Ne vem zakaj bi clovek pricakoval nizje stevilke v tem casu.

TheBlueOne ::

Ce so mozne teorije zarot, morda kuscaji pojedo vec? Morda Soros cisti necepljene, ker so uporniki? Morda je vec eksperimentov s strani nezemljanov? Vse enako podprto z dokazi kot kaj okoli cepiv.

kamiKaZaA ::

TheBlueOne je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:


Zakaj še vedno imamo preseženo umrljivost? Zakaj ni umrljivost vsaj primerljiva s tisto iz let 2015-2019 ali pa vsaj z letom 2020? Zakaj še vedno tolčemo rekorde?


Zakaj naj bi bil odgovor cepivo? Morda pa samo Matilda pocasi nacenja najbolj stevilcno generacijo? Ves zakaj se jim rece boomerji?

Od kdaj se mlajšim od 50 let reče boomer? Drugače pa ravno ti povzročajo preseženo umrljivost po svetu. Kaj bi bil lahko po tvoje torej vzrok, da umirajo (preseženo) 20., 30. in 40. letni ljudje?

TheBlueOne ::

kamiKaZaA je izjavil:


Od kdaj se mlajšim od 50 let reče boomer? Drugače pa ravno ti povzročajo preseženo umrljivost po svetu. Kaj bi bil lahko po tvoje torej vzrok, da umirajo (preseženo) 20., 30. in 40. letni ljudje?


Jaz bi stavil na zivljenjski stil, ce je tako. Od cesa pa vecinoma umirajo? Ce je zarota je verjetno presezek v recimo raku ali infarktu?

kamiKaZaA ::

TheBlueOne je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:


Od kdaj se mlajšim od 50 let reče boomer? Drugače pa ravno ti povzročajo preseženo umrljivost po svetu. Kaj bi bil lahko po tvoje torej vzrok, da umirajo (preseženo) 20., 30. in 40. letni ljudje?


Jaz bi stavil na zivljenjski stil, ce je tako. Od cesa pa vecinoma umirajo? Ce je zarota je verjetno presezek v recimo raku ali infarktu?

Ni še uradnega podatka za ves presežek. Pri mlajših od 50 let se največkrat omenja v mediji srčni infarkt. Predvsem mlad, športen tip, cepljen in zaključek srčni infarkt. To omenjajo mediji in si nisem sam izmislil.

TheBlueOne ::

kamiKaZaA je izjavil:


Ni še uradnega podatka za ves presežek. Pri mlajših od 50 let se največkrat omenja v mediji srčni infarkt. Predvsem mlad, športen tip, cepljen in zaključek srčni infarkt. To omenjajo mediji in si nisem sam izmislil.


Kateri mediji? Bi bil zelo presenecen, ce je presezek vecinoma tale korelacija:

Predvsem mlad, športen tip, cepljen in zaključek srčni infarkt


To bi bilo zelo zelo dosti takih, ker praviloma redko umirajo. Daj pokazi od kje ti to, da pogledamo od kod jim podatki.

3p ::

kamiKaZaA je izjavil:

Predvsem mlad, športen tip, cepljen in zaključek srčni infarkt. To omenjajo mediji in si nisem sam izmislil.


Daj vir, da ti ne bomo verjeli na besedo.

FoxKnox ::

Da ne bo presenečenje ko bo srčni infarkt uradno potrjen , kot vzrok presežne smrtnosti pri ljudeh 50 -.
Bil je zdrav, redno se je rekreiral, nikoli bolan, nikoli pri zdravniku pa ga je kap. Znano ? NIKOLI PRI ZDRAVNIKU ! Ki bi odkril povišan krvni tlak, preveč slabega holesterola v krvi, povišan sladkor v krvi, prekomerna teža, slaba prehrana .... Referenčna ambulanta, kamor te osebni zdravnik pošlje po 40. letu in kjer take stvari preiščejo. Ne , to je bilo redko v teh letih. Kovid in testiranje 24\7 za dober denar. Način prehranjevanja in ritem življenja prinašajo te posledice na dolgi rok, niso samo tri leta, ampak, če se tega ne zaveš, je lahko tudi prepozno in postaneš del statistike.
PS. Vir je okolica. Real life.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FoxKnox ()

kamiKaZaA ::

TheBlueOne je izjavil:


To bi bilo zelo zelo dosti takih, ker praviloma redko umirajo. Daj pokazi od kje ti to, da pogledamo od kod jim podatki.


3p je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Predvsem mlad, športen tip, cepljen in zaključek srčni infarkt. To omenjajo mediji in si nisem sam izmislil.


Daj vir, da ti ne bomo verjeli na besedo.


Da ne bom sedaj lepil na tisoče člankov je v tem članku lepo zajeto, da je v letu 2021 prepogost pojav srčnih zastojev mlajših od 40. let.

Ali športniki res niso umirali, ko še ni bilo cepiva za covid-19?
https://siol.net/digisvet/novice/ali-sp...

-Wall ::

kamiKaZaA je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:


To bi bilo zelo zelo dosti takih, ker praviloma redko umirajo. Daj pokazi od kje ti to, da pogledamo od kod jim podatki.


3p je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Predvsem mlad, športen tip, cepljen in zaključek srčni infarkt. To omenjajo mediji in si nisem sam izmislil.


Daj vir, da ti ne bomo verjeli na besedo.


Da ne bom sedaj lepil na tisoče člankov je v tem članku lepo zajeto, da je v letu 2021 prepogost pojav srčnih zastojev mlajših od 40. let.

Ali športniki res niso umirali, ko še ni bilo cepiva za covid-19?
https://siol.net/digisvet/novice/ali-sp...


Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: dexterboy ()

solatko ::

-Wall - Trol, avtor teorije o sladoledu si ti, sedaj pa jo podtikaš drugim, klasični desničar z IQ ugasnjene žarnice. V letih 2020-2021 je po "uradnih" podatkih, večina urmlih zaradi covid-a, tudi tisti, ki so umrli samo s covid-om, vse za potrebe experimentalnega cepiva. Razne magnetke, 5G,.... ste v teme o covidu prinesli troli, ki ste se tekli cepit zaradi greenpass-a, zato vas nihče ne jemlje resno, tako kot covid strokovnjakov ne, vključno s teorije okuženega netopirčka.

Cupakabra123 - Čudno, sem necepljen in covid-a nisem staknil do septembra letos, ko sem se okužil na praznovanju 70. letnice kolega z 40. večinoma cepljenih udeležencev, tretjina celo iz A. Dva dni malo utrujenosti, test pozitiven, pri necepljeni prijateljici negativen, kljub enakim simptomom. Vsi cepljeni so imeli težji potek od naju.

DarwiN - Večina smrti je bilo v prvem in drugem valu, ko cepiva še ni bilo in je pobralo vse, ki so imeli cel kup pridruženih bolezni in 70+ let, je pa to služilo za opomin vsem, do dojenčkov. V resnici bi bilo mrtvih ravno toliko kot jih je bilo, če niti eden nebi bil cepljen, saj cepiva dokazano niso preprečevala nič, se je pa drastično povečala umrljivost cepljenih, do takrat pretežno zdravih ljudi, zaradi težav s srcem in strdki. Seveda se počne vse, da se to dovje cepljenje in kardiološkimi težavami nebi slučajno povezalo. Verjetno bo čas pokazal svoje. Pravijo, da popolnega zločina ni, verjetno tudi tako množičnega ne in pričakujem ukrepanje dolgih rok pravosodja vseh držav.

TheBlueOne - Neumnost so bile predvsem trditve "strokovnjakov" o čudežnem delovanju cepiv, dokler se ni pokazalo, da je vse fake, vključno z nevarnostjo bolezni z 0,1 smrtnosti med okuženimi, smrtnost med 65+let pa je vila 0,4% višja, kot od vsakoletne gripe. Ventilatorji, oziroma nestrokovno ravnanje z njimi pa je k tej smrtnosti dodala velik procent. Do konca delte, se je cepilo z sevom za alfa wuhan. Obdukcij umrlih se ni delalo in avtomatično je bil za vse smrti kriv virus, tudi pri tistih, ki so se cepili po navodilih "strokovnjakov".

FoxKnox - Pri redno rekreiranih, aktivnih ljudeh, boš težko našel preseženo težo.
Delo krepa človeka

-Wall ::

solatko je izjavil:

-Wall - Trol, avtor teorije o sladoledu si ti, sedaj pa jo podtikaš drugim, klasični desničar z IQ ugasnjene žarnice. V letih 2020-2021 je po "uradnih" podatkih, večina urmlih zaradi covid-a, tudi tisti, ki so umrli samo s covid-om, vse za potrebe experimentalnega cepiva. Razne magnetke, 5G,.... ste v teme o covidu prinesli troli, ki ste se tekli cepit zaradi greenpass-a, zato vas nihče ne jemlje resno, tako kot covid strokovnjakov ne, vključno s teorije okuženega netopirčka.


Ko smo ze pri magnetkih, kje je tisti tvoj znanec, ki ga dobro poznas in je po cepljenju postal magneten? A ves, ko si videl na lastne oci, pa smo se ti vsi, normalni vsaj, smejali tam nekje lanskega decembra?

Mimogrede, ce se nekdo smeji vasim bullshitizmom, se ne pomeni, da je desnicar. Saj ves, "correlation is not causation", kar vam ze ves cas dopovedujem, kar razlaga slikica s sladoledom, pa ste ocitno preneumni, da bi jo razumeli.

Na, se enkrat, mogoce zdaj postekas:

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: dexterboy ()

l0g1t3ch ::

Magneten ?

To pa je kar fascinatno.

FrRoSt ::

T440 je izjavil:

Predvsem od korone dalje umira zdrava pamet, razum in logika. Obstoj raznih kamikazaa accountov je dokaz tega.
preprosto ne morejo biti troli, ker noben trol ni tako vztrajen, pač pa gre za trupla z dostopom do tipkovnice in brez živih možganskih celic.


:)):)):))

Zdrava pamet je umirala že mnogo prej! :) Pri pri koroni je prišla nekoliko bolj na plano. ;)

Pripravite in soočite z realnostjo novega sveta. Sveta Zombijev!! 8-)

 svet, v katerega gremo. :P

svet, v katerega gremo. :P

Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

-Wall ::

FrRoSt je izjavil:

T440 je izjavil:

Predvsem od korone dalje umira zdrava pamet, razum in logika. Obstoj raznih kamikazaa accountov je dokaz tega.
preprosto ne morejo biti troli, ker noben trol ni tako vztrajen, pač pa gre za trupla z dostopom do tipkovnice in brez živih možganskih celic.


:)):)):))

Zdrava pamet je umirala že mnogo prej! :) Pri pri koroni je prišla nekoliko bolj na plano. ;)

Pripravite in soočite z realnostjo novega sveta. Sveta Zombijev!! 8-)

 svet, v katerega gremo. :P

svet, v katerega gremo. :P



Naaah, dejansko je se huje, priporocam dokumentarec na to temo: https://www.imdb.com/title/tt0387808

Oz. edini film, ki je bil najprej posnet kot komedija in nato postal dokumentarec.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: dexterboy ()

kamiKaZaA ::

Invazija trolov v vsem svojem sijaju. Morda celo ene in iste osebe z večimi računi. Namesto, da bi se jih odstranilo se bo na koncu zaradi njih spet še ena tema zaklenila. :|

3p ::

Preden vam mentalno zdravje še dodatno načnejo teorije zarot. Odkod vam podatki o presežni umrljivosti, ki se je ne da razložiti z epidemijo?

Če gledate sledilnikove podatke o presežni smrtnosti v skupini do 50 let, mi deluje, da ima sledilnik, enostavno, napako v podatkih za 2015-2019.

Primer: april 2021, 78 umrlih, +47,2%.

To pomeni, da imajo, recimo za ta mesec, osnovo od 2015-2019 53 umrlih v mesecu. In podobno gre v ostalih mesecih.

Podatki so na voljo tukajle: https://pxweb.stat.si/SiStatData/pxweb/...

(Celo z vzroki se lahko igrate).

Skratka, v letih 2015-2019 je v povprečnem letu umrlo okoli 808 oseb starih do 49 let, oziroma 67 v povprečnem mesecu.

Bilo bi dobro ekipo sledilnika pocukati za rokav za podrobnejšo razlago.

kamiKaZaA ::

3p je izjavil:

Preden vam mentalno zdravje še dodatno načnejo teorije zarot. Odkod vam podatki o presežni umrljivosti, ki se je ne da razložiti z epidemijo?

Če gledate sledilnikove podatke o presežni smrtnosti v skupini do 50 let, mi deluje, da ima sledilnik, enostavno, napako v podatkih za 2015-2019.

Za leto 2021 smo imeli +11 milijonov več umrlih kot leta 2019. Išče se odgovor zakaj tako veliko odstopanje? Sicer je že bilo par dobrih odgovorov, ampak naj se debata dalje nadaljuje s čim manj vmešavanji trolov, kateri so se močno mobilizirali za to temo.
««
«
1 / 20
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Loža
1252204894 (78992) BigWhale

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Problemi človeštva
75897891 (75329) AliRes

Kako do visoke precepljenosti? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60477196 (58698) BigWhale

Več podobnih tem