Forum » Igre » Gunbound
Gunbound
root987 ::
Mhm. :) No ja, saj verjento lahko vseen skup igramo. A je morda že kak slo server?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Mavrik ::
Naslednji teden me ne bo, potem pa bom že toliko natreniran da se vam pridružim
The truth is rarely pure and never simple.
Mene tut ne - šola v naravi. Potem se bo pa tudi našlo že več časa da se malo posvetim tudi igri. :)
--- George Orwell
--- George Orwell
Mavrik ::
Ali pridrućenje guildu kaj stane?
root987: Upam da vas ne vlečej na Peco kot nas
root987: Upam da vas ne vlečej na Peco kot nas
The truth is rarely pure and never simple.
Nep, v Bohinj pojdemo mi. Da kravice in kozice pasemo, prav res.
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
gumby ::
konec brezplačne zabave...
še enkrat se je pokazalo, da je denar sveta vladar - začeli so zaračunavati (med drugim) kupovanje avatarjev, in to za čisto pravi denar. dražje (beri 100.000+ gold) stvari so še vedno zastonj, ampak je to imho samo vprašanje časa
bom pač začel varčevati za golden armor
aja.. dobra novica je, da nas je že 5
še enkrat se je pokazalo, da je denar sveta vladar - začeli so zaračunavati (med drugim) kupovanje avatarjev, in to za čisto pravi denar. dražje (beri 100.000+ gold) stvari so še vedno zastonj, ampak je to imho samo vprašanje časa
bom pač začel varčevati za golden armor
aja.. dobra novica je, da nas je že 5
Hm? In verjetno je potrebna kreditna kartica?
--- George Orwell
--- George Orwell
Tr0n ::
Saj to je bilo jasno ze od zacetka. Do sedaj je bilo free, ker je bila zadeva v beta fazi :).
Bah, če bo resnično treba plačevati, bom nehal igrati. Ne rečem, da za igro plačaš ko jo kupiš, a da bi potem še vse dodatke moral plačati, to pa ne.
--- George Orwell
--- George Orwell
a se komu kaj sanja, za kaj je tale puzzle?
btw... imam že battle axe. sedaj vas je lahko uradno strah
btw... imam že battle axe. sedaj vas je lahko uradno strah
Freelancer ::
Zakon zadevca tale Gunbound. Upam, da nebo kaj kmalu treba placevat, da se jo lahko prej navelicam
Imam se eno vprasanje glede avatarjev... A tist cash se da dobit sam tko da placujes? Ker to je dost bedno - stvari, ki so gold only je ful malo, pa se to rabis enih 100k. Js mam zdej sele 8k zlata
Imam se eno vprasanje glede avatarjev... A tist cash se da dobit sam tko da placujes? Ker to je dost bedno - stvari, ki so gold only je ful malo, pa se to rabis enih 100k. Js mam zdej sele 8k zlata
ja, plačat je treba... včasih je bilo vse zastonj, sedaj pa samo še stvari, ki stanejo 100k+ gold. totalno ne-fer do novih igralcev, če mene vprašaš - če so že uvedli plačevanje, bi morali resetirati vse statistike, ali pa vsaj pobrati vse avatarje...
sedaj ti ostane plačevanje za avatarje, ali pa dooooolgo varčevanje za tiste "hude" stvari. jaz sem šel tole drugo varianto: prišparal sem za pet-01, sedaj me čaka naslednjih 400-500 zmag za golden armor, 300-400 za chief hair in nekje 300 za robot-x... do konca naslednjega leta bo mogoče
sedaj ti ostane plačevanje za avatarje, ali pa dooooolgo varčevanje za tiste "hude" stvari. jaz sem šel tole drugo varianto: prišparal sem za pet-01, sedaj me čaka naslednjih 400-500 zmag za golden armor, 300-400 za chief hair in nekje 300 za robot-x... do konca naslednjega leta bo mogoče
sori za dezinformacijo, ampak avatarje ni treba placat... lahko jih kupite za gold ALI kes... malo sem zamesal stvari
sicer mi pa po nekaj mesecih pavze prav pase malo nabijanja
dodali so milion novih avatarjev in en nov bot, ki res seka. pridte pogledat :)
sicer mi pa po nekaj mesecih pavze prav pase malo nabijanja
dodali so milion novih avatarjev in en nov bot, ki res seka. pridte pogledat :)
mikimisek ::
Pozdravljeni
Vidim da je tema stara vendar vseeno ali se kdo igra to?
Jaz sem kar dober tako da ce so interisenti lahko kaj igramo ce seveda niste ze vse prerasli.
LP Marko
Vidim da je tema stara vendar vseeno ali se kdo igra to?
Jaz sem kar dober tako da ce so interisenti lahko kaj igramo ce seveda niste ze vse prerasli.
LP Marko
Good Guy ::
kako pa to pizdarijo špilaš omg kr neki
kje so smerne tipke s kterim naštimaš kot? moč....
kje so smerne tipke s kterim naštimaš kot? moč....
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
mikimisek ::
Rovtar upam da si do sedaj ze ugotovil kako se igra. Igra ni zahtevna za igrat vendar je zahtevna da znas dobro igrat.
Grumby malo potreniraj pa se kaj dobimo ce bos kaj igral.
Grumby malo potreniraj pa se kaj dobimo ce bos kaj igral.
he he igrca trga .. ful u izi za špilat in hkrati ful težko... vsaka figura ma svoje načline shootov....
z markom ownava vse po spusku na serverju upa kdo :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Guild Wars 2 (strani: 1 2 3 4 … 40 41 42 43 )Oddelek: Igre | 240254 (19159) | mi345 |
» | World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 61485 (14515) | kr?en |
» | Neverwinter MMOOddelek: Igre | 1804 (1413) | Mani |
» | Guild Wars (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 35526 (14555) | stražar |
» | Guild Wars FactionsOddelek: Igre | 2502 (1367) | stražar |