» »

Ali so vas ze klicali (zdravniki klicejo po telefonu)?

Ali so vas ze klicali (zdravniki klicejo po telefonu)?

««
10 / 11
»»

111111111111 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Nacistov smo se tud na konc losal

Jap, ampak najprej te bodo pa cepili.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

PrihajaNodi ::

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vidim da si poskusil. Pa je delovalo? Se boš šel cepit?

To je bilo tebi namenjeno. Bom se cepil.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

To je bilo tebi namenjeno. Bom se cepil.

Daj daj. Končno te je srečala pamet.

Hvala si me preprical. Jonsona bom pocakal da pride nazaj
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

WizzardOfOZ ::

FireSnake je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

zato, da lahko SDSova vlada dobi cimvec EU pomoci in najeme kredite v nasem imenu, nato pa si iz njih tlaci zepe. Mi bomo pa se 10 let placevali za tvoje pokvarjenost.

Trdiš, da bi bilo pod levo vlado kaj drugače?
Da oni ne bi žepe filali?

Niso eni od drugih nič drugačni v tem.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

l0g1t3ch ::

Nodi
Romunija te vabi :)

FireSnack ::

Nodi je na robu z živci, ker točno ve da se bo še vsaj eno leto skrival v kleti. Vse to zaradi 15% precepljenosti in počasnega prekuževanja zaradi slabih bolnišničnih kapacitet. Romunija naenkrat ni več obljubljena dežela, ko ti pod oknom cele dneve kamioni odvažajo trupla iz bolnišnic. Šele začelo se je.
Preprodajalec NFT umetnin

FireSnack je izjavil:

Nodi je na robu z živci, ker točno ve da se bo še vsaj eno leto skrival v kleti. Vse to zaradi 15% precepljenosti in počasnega prekuževanja zaradi slabih bolnišničnih kapacitet. Romunija naenkrat ni več obljubljena dežela, ko ti pod oknom cele dneve kamioni odvažajo trupla iz bolnišnic. Šele začelo se je.

Hunger is coming…:)
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Hvala si me preprical. Jonsona bom pocakal da pride nazaj

Super. Sem vesel, da si končno poslušal razum.

FireSnack je izjavil:

Jap, še v komentarih je postal zelo pohleven in dejansko začel razmišljati o tem da bi se cepil.

Zgodovina sprememb…

sbawe64 ::

SDS-ovci imate eno skupno lastnost
Inteligenca vam je pobegnila, zato ne zaznavate sarkazma.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

D3m ::

In vice versa.
|HP EliteBook|R5 6650U|

WizzardOfOZ ::

Ni SDS-ovcem pobegnila inteligenca. Sej je nikol niso imel. V bistvu njihov veliki vodja zahteva, da so vsi člani bolj neumni od njega.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

WizzardOfOZ je izjavil:

Ni SDS-ovcem pobegnila inteligenca. Sej je nikol niso imel. V bistvu njihov veliki vodja zahteva, da so vsi člani bolj neumni od njega.

Zato se pa cepijo ker jim tako rece puklasti. Vemo pa da je klan SDS najmanj izobrazen
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

WizzardOfOZ je izjavil:

FireSnake je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

zato, da lahko SDSova vlada dobi cimvec EU pomoci in najeme kredite v nasem imenu, nato pa si iz njih tlaci zepe. Mi bomo pa se 10 let placevali za tvoje pokvarjenost.

Trdiš, da bi bilo pod levo vlado kaj drugače?
Da oni ne bi žepe filali?

Niso eni od drugih nič drugačni v tem.

Vem. Še hujši.
Me zanima kaj bo rekel avtor citata, ki sem ga citial.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

PrihajaNodi je izjavil:

Zato se pa cepijo ker jim tako rece puklasti. Vemo pa da je klan SDS najmanj izobrazen

Večje neumnosti še nisem slišal. Oba tabora imata kar nekaj izobraženih ljudi in precej ovčic, ki slepo sledijo. Pametni pa se politiki izogibamo. Vsak, ki je oster do nasprotne politične opcije, verjetno pripada ovčicam na drugi strani. Nekateri pa smo nevtralni in poskušamo čimveč narediti s tisto vlado, ki jo imamo, saj vemo da druga ne bo bistveno boljša.

NE! Cepili ste ker sta Janša in Beovička tako rekla. Ne zanikajte, kako so vam oprali možgane. SDS press
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

NE! Cepili ste ker sta Janša in Beovička tako rekla. Ne zanikajte, kako so vam oprali možgane. SDS press

CEpil sem se, ker mi je žena tako rekla. :D

solatko ::

111111111111 - Komunizem je čisto v redu filozofija, ni pa v redu, ko to izvajo ljudje tipa Stalin, Janša, Popit,....
Krščanka vera je čisto v redu, dokler je niso ugabile institucija tipa RKC. Tudi hipijevska gibanja v 60-ih so bila odlična, dokler niso nekateri ratal večji hipiji od drugih,.............. Katere karte uporbljaš ali imaš stekleno kroglo, spucaj jo, ker nič kar si napovedal, se ne dogaja. Ravnokar ga dobivate in zgleda, da ne deluje niti v tej smeri ali pač, kdo bi vedu. Se imaš za pametnega, o.k., cepivo deluje, vsaj nekaj. Copatek, ti dovoli kdaj izpod mize? Dobro, da ni rekla - skoči, fifi iz 10.-ga štuka.;(

feryz - Nova normalnost, ki jo je vpeljal Twitko!

Gagatronix - Jaz pa sam v dvosobnem stanovanju, ker mi je na žalost rak odnesel ženo junija. Sem še toliko pri sebi, da kakšnih 20 let ne bom še rabil DSO-ja. Pa tudi sicer bi raje šel na evtanazijo, kot, da se prepustim dragi hiralnici, kjer še plenic nimajo časa zamenjat, kje, da bi normalno hranili tiste, ki ne morejo sami jest.
Če bi imel takega sina, bi si tudi jaz želel it gnojit ciprese.
Delo krepa človeka

feryz ::

A veste kaj je lahko slabše od cepca?
Sds cepec.
Slabše pa potem res ne more biti.

feryz - Je lahko - SDS cepec, ki se ima za pametnega in to dopoveduje vsem ostalim.
Delo krepa človeka

Sds ki se cepi po narocilu puklastega
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

solatko je izjavil:

111111111111 - Komunizem je čisto v redu filozofija, ni pa v redu, ko to izvajo ljudje tipa Stalin, Janša, Popit,....
Krščanka vera je čisto v redu, dokler je niso ugabile institucija tipa RKC. Tudi hipijevska gibanja v 60-ih so bila odlična, dokler niso nekateri ratal večji hipiji od drugih,.............. Katere karte uporbljaš ali imaš stekleno kroglo, spucaj jo, ker nič kar si napovedal, se ne dogaja. Ravnokar ga dobivate in zgleda, da ne deluje niti v tej smeri ali pač, kdo bi vedu. Se imaš za pametnega, o.k., cepivo deluje, vsaj nekaj. Copatek, ti dovoli kdaj izpod mize? Dobro, da ni rekla - skoči, fifi iz 10.-ga štuka.;(

Pač zaupam strokovnosti svoje žene. TAko kot ona meni zaupa glede računalništva in gradnje hiše. Za razliko od tebe ji po 10 letih študija ne bom modroval, kak google znalec sem. Z žalitvami pri meni ne boš daleč prišel, saj nismo v osnovni šoli.

solatko je izjavil:

feryz - Je lahko - SDS cepec, ki se ima za pametnega in to dopoveduje vsem ostalim.

Opisuješ sebe?

Zgodovina sprememb…

Pač zaupam strokovnosti svoje žene.

pa žena ve kako se dela z dozo pred cepljenjem? Ti je povedala da ČE se pretrese enkrat se jo mora odvreči in zakaj? Hja babe, še tolk pametnga desca so na led speljale. Sam se je zihr cepla da lahko na bezen hod ti si pa zraven še SDS sektaš in ma tako ženo pa še puklastega za komando.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

111111111111 - Kje vidiš kakšno žaljivko, Slovenci smo znani, da uživamo bit copata, če kaj dobimo nazaj zaradi tega, jaz sem bil 50 let, z veseljem copatek, ampak odločitev mi pa ni usiljevala, tudi pri stvareh, ki jih je bolje poznala od mene, mi je pa pokazala, kje lahko dobim drugo mnenje, če slučajno dvomim. Sem dobil toliko dobrega, da me še sedaj drži pokonci, kljub prehitri izgubi. Tudi jaz zaupam znanosti, trije zdravniki v ožji žlahti pa so se vsi trije strinjali, da se je dobro pozanimati tudi na cenzurirani strani, oni so se kljub prebolevnosti v prvem valu, cepili zaradi fašistov, saj jim njihovo znanje, mimo plačane stroke pove, da je naravna imunost najmočnejša. Sicer pa znanosti kar zaupam, ampak ne samo tistim, ki tulijo v isti rog, pogledam, če je lahko tudi drugače in ravno znanost me je prepričala, dnevne informacije pa to potrjujejo, da sem se odločil prav, zananost, ne FB doktorji. Tudi masko nosim, tudi razkužujem se, umivam roke z milom in vročo vodo, držim distanco, nimam fizičnih stikov, ker tako trdi ZNANOST.
V življenju še nisem videl politika, ki bi bil vreden mojega glasu, razen Zoran Jankoviča in Zmaga Jelinčiča, dokler je še veliko sexal in je bil normalen, sedaj pa tudi njemu ne.
Delo krepa človeka

Gagatronix ::

Toliko nakladanja pa tako malo povedanega... :))

;-) ::

Baje se gre shandlat, če se cepiš ti prišparajo vialo regenerona v kolikor si hospitaliziran v izbrani bolnišnici. Meni se zdi deal dober

solatko je izjavil:

111111111111 - Kje vidiš kakšno žaljivko, Slovenci smo znani, da uživamo bit copata, če kaj dobimo nazaj zaradi tega, jaz sem bil 50 let, z veseljem copatek, ampak odločitev mi pa ni usiljevala, tudi pri stvareh, ki jih je bolje poznala od mene, mi je pa pokazala, kje lahko dobim drugo mnenje, če slučajno dvomim. Sem dobil toliko dobrega, da me še sedaj drži pokonci, kljub prehitri izgubi. Tudi jaz zaupam znanosti, trije zdravniki v ožji žlahti pa so se vsi trije strinjali, da se je dobro pozanimati tudi na cenzurirani strani, oni so se kljub prebolevnosti v prvem valu, cepili zaradi fašistov, saj jim njihovo znanje, mimo plačane stroke pove, da je naravna imunost najmočnejša. Sicer pa znanosti kar zaupam, ampak ne samo tistim, ki tulijo v isti rog, pogledam, če je lahko tudi drugače in ravno znanost me je prepričala, dnevne informacije pa to potrjujejo, da sem se odločil prav, zananost, ne FB doktorji. Tudi masko nosim, tudi razkužujem se, umivam roke z milom in vročo vodo, držim distanco, nimam fizičnih stikov, ker tako trdi ZNANOST.
V življenju še nisem videl politika, ki bi bil vreden mojega glasu, razen Zoran Jankoviča in Zmaga Jelinčiča, dokler je še veliko sexal in je bil normalen, sedaj pa tudi njemu ne.

Torej je v tvoji glavi popolnoma normalno, da me imenuješ fifi? To je ljubkovalno? Ni bilo mišljeno kot žaljivka.

Kje pa piše da mi je vsiljevala odločitev? Očitno si kreten, ja in mišljeno je kot žaljivka. Lepo sem napisal, da ji zaupam ker je iz stroke. Tvoji trije dohtarji so pametni, ampak so se cepili samo zaradi fašistov? Ampak če so se cepili cepljenje pač ni tako smrtno nevarno kot bi ga rad ti prikazal.

Aja tvoja ti je pokazala, kje je še drugo mnenje in v isti sapi trdiš, da si se lahko sam odločal. :D

PrihajaNodi je izjavil:

Pač zaupam strokovnosti svoje žene.

pa žena ve kako se dela z dozo pred cepljenjem? Ti je povedala da ČE se pretrese enkrat se jo mora odvreči in zakaj? Hja babe, še tolk pametnga desca so na led speljale. Sam se je zihr cepla da lahko na bezen hod ti si pa zraven še SDS sektaš in ma tako ženo pa še puklastega za komando.

Sploh ne dvomim Nodi, da veš ti več od zdravnikov. Je treba tresti vse doze od vseh cepiv ali samo tiste, ki si si ga ti zamislil? Hvala da meniš da sem pameten. Ne vem od kje vpletaš SDS. Če se ne cepiš zaradi politike, si še bolj prismojen (po faci) kot sem si mislil. Kapiraš šalo? :D

Zgodovina sprememb…

111111111111 - Seveda, z nobeno besedo te niem mislil žalit, ker enostavno nimam te navade, tudi ko kakšnemu žaljivemu napišem podobno kot on meni, mu samo nastavim ogledalo. Pari, ki živimo tako, da sve poteka skupno, smo moški pač copatke, ker nismi deci, ki bi na kavču čakali, da boljša polovica opravi vse sama, potem dobi pe še klofuto za hvala. Dobro, si pač človek, ki ne trpi zbadljivk na svoj račun, če prav, ti sam, včasih kar precej žališ drugo stran, tudi v zadnjem postu. Ne zamerim, ker sem dobrovoljček, z visokim pragom tolerance.
Moje tri zdravnike so prisilili, da se cepijo, če hočejo še naprej opravljat svoje delo, niso stali zraven s pištolo, dovolj je besedna prisila nadrejenih. Vsi trije ne podpirajo teh cepiv, enostavno zato, ker o njih ni popolnih podatkov za in proti. Jaz tudi zaupam stroki in moja zdravnica, na moje poglede, ni imela negativnih pripomb in podpira to, da si svojega telesa samo ti lastnik in sam odločaš o njem. Lahko odkloniš tudi življensko pomembno operacijo, na stroki je samo doktrina, da ti v najvišji meri olajšajo trpljenje.
Tudi jaz zaupam stroki, na vseh področjih, ampak hočem brez cenzure slišat tudi drugo stran, stroka enostavno ne more bit enostranska, je bilo preveč zajebov v zgodovini, potem pa OPS, zajeb, za orpavičilo in stvari so potekale v enaki maniri, pri drugem problemu enako.
Sicer pa, bodi srečen v družini, saj šele takrat, ko tako srečo izgubiš, v popolnosti veš, kaj si imel.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

solatko je izjavil:

111111111111 - Seveda, z nobeno besedo te niem mislil žalit, ker enostavno nimam te navade, tudi ko kakšnemu žaljivemu napišem podobno kot on meni, mu samo nastavim ogledalo. Pari, ki živimo tako, da sve poteka skupno, smo moški pač copatke, ker nismi deci, ki bi na kavču čakali, da boljša polovica opravi vse sama, potem dobi pe še klofuto za hvala. Dobro, si pač človek, ki ne trpi zbadljivk na svoj račun, če prav, ti sam, včasih kar precej žališ drugo stran, tudi v zadnjem postu. Ne zamerim, ker sem dobrovoljček, z visokim pragom tolerance.
Moje tri zdravnike so prisilili, da se cepijo, če hočejo še naprej opravljat svoje delo, niso stali zraven s pištolo, dovolj je besedna prisila nadrejenih. Vsi trije ne podpirajo teh cepiv, enostavno zato, ker o njih ni popolnih podatkov za in proti. Jaz tudi zaupam stroki in moja zdravnica, na moje poglede, ni imela negativnih pripomb in podpira to, da si svojega telesa samo ti lastnik in sam odločaš o njem. Lahko odkloniš tudi življensko pomembno operacijo, na stroki je samo doktrina, da ti v najvišji meri olajšajo trpljenje.
Tudi jaz zaupam stroki, na vseh področjih, ampak hočem brez cenzure slišat tudi drugo stran, stroka enostavno ne more bit enostranska, je bilo preveč zajebov v zgodovini, potem pa OPS, zajeb, za orpavičilo in stvari so potekale v enaki maniri, pri drugem problemu enako.
Sicer pa, bodi srečen v družini, saj šele takrat, ko tako srečo izgubiš, v popolnosti veš, kaj si imel.

Ni vprašanje kaj si mislil, ampak kaj si pisal. Mene zbadaj kolikor želiš, mojo ženo pa izloči iz teh svojih komentarjev.

Unchancy ::

fordin je izjavil:

Zarad novih dodatkov za spodbujanje precepljenosti bodo verjetno zdravniki zacel klicat po telefonu. Ali vas je ze poklical/a in kako to zgleda v praksi? Po telefonu, kako vas poskusa prepricat?

Zaposlenim v timih družinske medicine za spodbujanje precepljenosti do 30 odstotkov dodatka od osnovne bruto plače.
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

"Do nagrajevanja bodo upravičeni zdravstveni delavci v timih družinske medicine, ki bodo vsaj dve uri tedensko opravljali posebej določene naloge. Med njimi je opredeljena tudi udeležba v oddajah lokalnih medijev.

Vec cepljenih, visja bo nagrada. (24ur iz video prispevka spodaj Svet na Kanalu A)
Do nagrad upraviceni, ce najmanj 2 uri na teden opravljajo
- klicanje pacientov
- pisanje clankov za lokalni casopis
- predavanja za drustva
- razdeljevanje promocijskega materiala
- promocija cepljenja vrat do vrat

https://www.24ur.com/novice/korona/nagr...

Vas je ze klical? Kako vas je nagovoril, kako vas je poskusil prepricat? ali morda ponujajo kaksne ugodnosti?

Ja kar non stop klicarijo dohtarji, kaj si pa mislil? Ne rešiš se jih s telefona.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

111111111111 - Kako pa naj brez nje povem, da si copatek? Kolateralna škoda.

Unchancy - Potem moram pa mojo jaz poklicat, zgleda, da me ignorira, kar pa ni v redu.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

Tako, kot eni tu predalčkate (mene največrat k Pleškotu).
V vaših trditvah je huda luknja!
Jaz nisem cepljen (in, kakor zgleda, ne bom, ker "logistika" nekaj šepa).

Za koga sem potem jaz? mesečevega? Fajonko? popravcarja Cerpentinška?

Zdaj ste me pa res stisnili v kot, ker (po vaše, seveda) pojma nimam kam spadam :(

Antivakser si
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Dedek (ki ima raka in se zdravi s kemoterapijo), dobi danes klic če ve kdaj je naročen na kemo. Pove da ja 3.11 je njegov datum ob 4 uri. Vprašajo če je cepljen. Pove da ni, da bo izpolnjeval PCT.

Na hitro je prišlo nekaj vmes, tisti dan baje ne delajo...nov datum je po 15.11. Kliče kolega ki ga je spoznal na kemoterapiji, polno cepljen. Klica še ni dobil, tako da se vendarle tisti dan nekaj dogaja tam.

Po 15.11 evo dam jajca vstran če bo program delal, vrjetno bo ukinjen ker ni nujen za kemo po operacijah.

PrihajaNodi je izjavil:

Antivakser si

Ni res.
Jaz nikogar ne prepričujem za/proti.
Iz tega naslova ta labela meni ne dopritiče.

Ampak, je pa fina naslednja stvar!
Ko mi bo kdo naslednjič rekel, da sem za jajota ne bom rekel:
"Jajota si zarini tja, kamor ne posije sonce!"
ampak
"Jaz nisem cepljen!"

Noro dobro, pravzaprav! :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

;-) je izjavil:

Dedek (ki ima raka in se zdravi s kemoterapijo), dobi danes klic če ve kdaj je naročen na kemo. Pove da ja 3.11 je njegov datum ob 4 uri. Vprašajo če je cepljen. Pove da ni, da bo izpolnjeval PCT.

Na hitro je prišlo nekaj vmes, tisti dan baje ne delajo...nov datum je po 15.11. Kliče kolega ki ga je spoznal na kemoterapiji, polno cepljen. Klica še ni dobil, tako da se vendarle tisti dan nekaj dogaja tam.

Po 15.11 evo dam jajca vstran če bo program delal, vrjetno bo ukinjen ker ni nujen za kemo po operacijah.

Kako bi ti rešil to situacijo? Končal z vsemi ukrepi in pustil da se ljudje med sabo mešajo brez omejitev? Se pravi ignoriral možnost, da pride v bolnišnici nekdo s covidom v stik z nekom, ki ima raka in je nezaščiten? Resno vprašam.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Unchancy ()

Likalnik ::

;-) je izjavil:

Prokleti cigani...na koncu bodo pa res imeli prednost cepljeni...deda bi moral rečt, da je cepljen....pa naj se oni jebejo....če bi mu pa kdo v ambulanti kaj rekel glede tega pa lepo samo zanika...pa je to to.

uglavnem to te res razpizdi...mah jaz če bi bil na njegovem mestu bi šel na ta datum (3.11) kar tja...pa se naredil francoza...

sbawe64 ::

Unchancy je izjavil:

;-) je izjavil:

15.11 mu bodo prestavili enkrat v 2022.

Kako bi ti rešil to situacijo? Končal z vsemi ukrepi in pustil da se ljudje med sabo mešajo brez omejitev? Se pravi ignoriral možnost, da pride v bolnišnici nekdo s covidom v stik z nekom, ki ima raka in je nezaščiten? Resno vprašam.

Kemo je nujen poseg.Vse ostalo je gaslighting !

The Lancet o ptcju
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatsk...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

sbawe64 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

;-) je izjavil:

15.11 mu bodo prestavili enkrat v 2022.

Kemo je nujen poseg.Vse ostalo je gaslighting !

The Lancet o ptcju
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatsk...

Jaz nisem vprašal ali je kemo nujen poseg.
Imamo spet porast okužb, dokaj zanesljivo se lahko napove filanje postelj v bolnišnicah, ali bi ti poslal bolnika z rakom nekam, kjer je precej velika možnost, da se okuži še s covidom? Koliko se takšnemu rakavemu bolniku zmanjša možnost preživetja?
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

Po operativnega prestavljajo ko se ukinjajo programi, smo ze doziveli...za tri mesece.

Ker je imel operiran mehur in imel drenazo se mu cevke niso odstranili, smo potem privat placali ker je bilo preko vseh mej zdravega razuma.

koyotee ::

In zakaj se ni cepil, če to priporočajo za rakave bolnike?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Nima razloga da bi se. So odgovorni, dva okuzena v isti hisi oba od zunaj nista prenašala okužbe na sostanovalce.

jabe ::

;-) je izjavil:

Nima razloga da bi se.

To je pa že skoraj tako, kot na protestih, ki pljuvajo po stroki, kličejo zdravnika. Ali pa una s čikom v roki, da otrokom maske škodujejo...

Mislim, da je razlog ravnokar našel.

jabe je izjavil:

;-) je izjavil:

Nima razloga da bi se.

To je pa že skoraj tako, kot na protestih, ki pljuvajo po stroki, kličejo zdravnika. Ali pa una s čikom v roki, da otrokom maske škodujejo...

Mislim, da je razlog ravnokar našel.

Točno to, zdaj bi mu prišlo cepljenje prav - tako formalno kot tudi dejansko.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

Ej, Britanci pravijo, da so raziskali in da tretja doza 95,6 procentno varuje pred virusom.
Tokrat pa res, majke jim!
Prej so se malo hecali, zdaj se pa ne več. Baje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

:Dstroka pravi, znanost loool
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

FireSnack ::

V Romuniji ne moreš več do zdravnika če te infarkt. Pri infarktu je tako smrtnost iz 20% poskočila na 95%. Katastrofa. Zaradi Nodija in podobnih ki širijo lažne novice po spletu.
Preprodajalec NFT umetnin

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnack ()

A to na novi piše?
Sam vprašam, a je že kak nov video iz Romunije ali se še vedno en in isti rola po internetu?

Našega ste videli? Grozovito stanje v slovenskih bolnicah? K unih 12 pleše od dolgčasa?
««
10 / 11
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
1124115152 (93349) dsfsfawer235

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

758111881 (89319) AliRes

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36464841 (53146) D3m

PCT - ponarejanje ter preverjanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36949364 (39200) PersonaRuda

Več podobnih tem