» »

Ali so vas ze klicali (zdravniki klicejo po telefonu)?

Ali so vas ze klicali (zdravniki klicejo po telefonu)?

««
11 / 11
»
»»

FireSnack ::

feryz je izjavil:

A to na novi piše?
Sam vprašam, a je že kak nov video iz Romunije ali se še vedno en in isti rola po internetu?

Našega ste videli? Grozovito stanje v slovenskih bolnicah? K unih 12 pleše od dolgčasa?

Zaradi takih kot si ti vsak dan umre po 4-6 mladih zdravih ljudi od kovida ker se niso cepili. Bolnice pa več rakavih bolnikov ne preglejujejo.
Preprodajalec NFT umetnin

PrihajaNodi ::

FireSnack je izjavil:

feryz je izjavil:

A to na novi piše?
Sam vprašam, a je že kak nov video iz Romunije ali se še vedno en in isti rola po internetu?

Našega ste videli? Grozovito stanje v slovenskih bolnicah? K unih 12 pleše od dolgčasa?

Zaradi takih kot si ti vsak dan umre po 4-6 mladih zdravih ljudi od kovida ker se niso cepili. Bolnice pa več rakavih bolnikov ne preglejujejo.

A to je Jelko Kacin povedal kako umirajo in koliko jih umre? Njegov rdeči semafor?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

sbawe64 ::

2020 is new 1984
Corona World order

CoolBits ::

FireSnack je izjavil:

feryz je izjavil:

A to na novi piše?

Koliko jih pa umre od genske terapije?
https://www.bitchute.com/video/FiwxXPuZ...

solatko ::

;-) - Verjetno se je res kaj zakompliciralo, moja žena je od lani začetek avgusta, do junija letos, vsak 3.-ji četrtek imela terapije, v sredo sva šla dat kri, v četrtek je imela kemo, na vsako 3 pa še CT. Vmes je bila 4x po en teden na različnih oddelkih UKC Maribor, operaciji, punktiranje vode iz pljuč in ni bilo niti enega problema zaradi covid-a. Ni bila cepljena, ker sploh nihče ni omenjal tega in kolikor mi je znano, so vse testirali pred kakršnim koli posegom, zato gre verjetno red za zamik, zaradi ali bolniške onkologa,....
Mojo so stalno spremljali trije onkologi dva iz LJ in en iz MB, skupaj so se odločali za vrsto terapije, na podlagi krvnih izvidov in CT posnetkov. Jaz sem samo parkrat prišel do sprejemnega pulta, naprej nisem smel. Oddal sem jo zunaj in jo prišel, ko je poklicala, iskat in jo počakal pred vhodom.

FireSnack - Kako si lshko tako pokvarjen, a ga je on okužil ali se je sam, ker se ne držite nobenga protokola več, sploh cepljeni.
Delo krepa človeka

;-) ::

Solatko smo uredili. 5.11 je naročen sedaj...izgleda da je nekdo bral Twiiter ko sem jih zasul s sranjem. So se opravicili in prosili ce je 5.11 ok termin, ker so 3.11 že pokurili zaradi prerazporejanj.

solatko ::

;-) - V redu, vso srečo in čim daljše podaljšanje življenja. Upam, da ga ne boli preveč.
Delo krepa človeka

Hvala. Ne boli. K "sreči" je na mehurju in še je kar nekaj opcij če gre kaj narobe, zaenkrat zdravljenje poteka dobro, le s tem odlašanjem in zamudami po nepotrebnem je vedno problem.

111111111111 ::

solatko je izjavil:

111111111111 - Kako pa naj brez nje povem, da si copatek? Kolateralna škoda.

Copatek me ne moti. Kar daj si duška. Je prebrala tvoje komentarje in je rekla, da takim pacientom ona samo prikima in jim reče naj se sami odločijo, da ona svetuje cepljenje. Da so še bolj pametni od tebe, je pa marsikateri prišel nazaj z nizko setoracijo in se žele cepit, ampak je moral najprej pregurat, potem pa čez pol leta inekcija, če je bil še živ. Nobenih bedarij s prijatelji zdravniki, teorijami zarote, itd... Plain simple life.

;-) je izjavil:

Dedek (ki ima raka in se zdravi s kemoterapijo), dobi danes klic če ve kdaj je naročen na kemo. Pove da ja 3.11 je njegov datum ob 4 uri. Vprašajo če je cepljen. Pove da ni, da bo izpolnjeval PCT.

Na hitro je prišlo nekaj vmes, tisti dan baje ne delajo...nov datum je po 15.11. Kliče kolega ki ga je spoznal na kemoterapiji, polno cepljen. Klica še ni dobil, tako da se vendarle tisti dan nekaj dogaja tam.

Po 15.11 evo dam jajca vstran če bo program delal, vrjetno bo ukinjen ker ni nujen za kemo po operacijah.

Zakaj za vraga se pa ni cepil? A ste si sploh prebrali kakšno sranje je v kemo terapiji? Cepiva so mačji kašelj proti kemo. A mu je kdo zatežil, da naj se cepi?

FireSnack je izjavil:

To je zato, ker je rak globalna zarota in se ga da pozdraviti s čajčkom in kokakolo.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

Likalnik je izjavil:

uglavnem to te res razpizdi...mah jaz če bi bil na njegovem mestu bi šel na ta datum (3.11) kar tja...pa se naredil francoza...

Tako ja. Naj malo tvega s korono, ki jo bo lahko fasal ob trenutnem stanju. Fak, kako ste eni za luno. Zakaj pa naj sploh še hodi na kemoterapije, veš koliko zasluži zlobna farmacija od kemoterapije. A veš?

;-) je izjavil:

Nima razloga da bi se. So odgovorni, dva okuzena v isti hisi oba od zunaj nista prenašala okužbe na sostanovalce.

Kaj ste zmešani?

;-) je izjavil:

Hvala. Ne boli. K "sreči" je na mehurju in še je kar nekaj opcij če gre kaj narobe, zaenkrat zdravljenje poteka dobro, le s tem odlašanjem in zamudami po nepotrebnem je vedno problem.

Cepit se naj gre čimprej.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Primerjava raka s prehladom.
Vakser je sinonim za inteligentnost.
Saj to že vemo, ne rabiš vedno znova dokazovati.

Ne razumem zakaj bi se cepil. Na kaki podlagi to priporočaš.

feryz je izjavil:

Primerjava raka s prehladom.
Vakser je sinonim za inteligentnost.
Saj to že vemo, ne rabiš vedno znova dokazovati.

Aha, v raka pa sedaj verjamemo in zaupamo farmaciji. Zanimivo. Zakaj pa tega ne zdravite z akupunkturo.

;-) je izjavil:

Ne razumem zakaj bi se cepil. Na kaki podlagi to priporočaš.

Ogromno je okuženih, korno lahko prinese kdo od domačih ali jo dobi v bolnici. Ni več poletje. Če ima možnost za blažji potek zakaj je pa ne bi izkoristil? Po kemo je imunski sistem oslabljen, morda je sedaj že prepozno za cepljenje. Pozanimajte se pri njegovem zdravniku, če bi bilo smiselno.

Doma pa čimbolj omejite obiske oz. jih dajte na nulo. Samo moje mnenje, jaz bi vztrajal da se cepi, res pa je da smo pri nas vsi za cepljenje, tako da ni bilo treba nikogar prepričevati.

Zgodovina sprememb…

Fafangel se ne strinja ravno s tabo med kemo...vseeno pusti cifro v zs še tebe pokliče jutri za nasvet, mogoče demantiraš MR.F

Bolj natančno preberi moj post, potem pa uporabljaj ironijo.
««
11 / 11
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
1124115145 (93342) dsfsfawer235

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

758111875 (89313) AliRes

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36464838 (53143) D3m

PCT - ponarejanje ter preverjanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36949362 (39198) PersonaRuda

Več podobnih tem