» »

Ali so vas ze klicali (zdravniki klicejo po telefonu)?

Ali so vas ze klicali (zdravniki klicejo po telefonu)?

««
9 / 11
»»

dsfsfawer235 ::

feryz je izjavil:

Aha, skeniranje in preverjanje identitete za obisk frizerja je tebi normalno.
Lepo da deliš svoje videnje normalnega z nami.

Ja, ce si to kje videl, potem je pa res konec sveta. Drama queen.

Jaz nisem. PCT ukrep je samo na papirju. Kar je razlog, da pa se bo zares zakompliciralo. Ampak saj to povrocas ti in tebi podobni, se pravi se ti verjetno zdi normalno.
If you don't work in a sweatshop, thank a Union.
If you do work in a sweatshop, start a Union.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Rb-star.svg

Zgodovina sprememb…

gozdar1 ::

feryz je izjavil:

Morda boste prihodnji teden lako obiskali sorodnike, morda boste zaprti v stanovanje. Čisto normalno, brez problema planirate svoje življenje.

gozdar1 je izjavil:

feryz je izjavil:

Morda boste prihodnji teden lako obiskali sorodnike, morda boste zaprti v stanovanje. Čisto normalno, brez problema planirate svoje življenje.

Ja, saj to si zeli. Vse dela za to, da bi imel svet, kot ga on smatra za normalnega.

simonchelo ::

feryz je izjavil:

Mene ni se noben skeniral ali preverjal identitete. Ni mi jasno kje se to počne. V petek šel v Švico. Tja čez Italijo in potem nazaj čez Nemčijo in Avstrijo. Niti eden me ni skeniral na meji, niti v hotelu niti nikjer. Pač vprašali so če mam in sem rekel ja zrihtano in to je to. Niti ni nihče vprašal cepljen testiran prebolel. Nič.
ciao

FireSnack ::

Škoda časa za take teme. Čas je denar. Nodi bo že kako, ko ga jebe.
Preprodajalec NFT umetnin

WizzardOfOZ ::

simonchelo je izjavil:

feryz je izjavil:

Mene ni se noben skeniral ali preverjal identitete. Ni mi jasno kje se to počne. V petek šel v Švico. Tja čez Italijo in potem nazaj čez Nemčijo in Avstrijo. Niti eden me ni skeniral na meji, niti v hotelu niti nikjer. Pač vprašali so če mam in sem rekel ja zrihtano in to je to. Niti ni nihče vprašal cepljen testiran prebolel. Nič.

Pri nas smo balkanci in je treba preverit, če res imaš PCT. Pač je vlada lep zgled ljudem, in če so na oblasti lopovi, lažnjivci in kreteni, se potem raja čisto nič drugače ne obnaša.
V tujini pa še vedno velja tvoja beseda. In če rečeš, da imaš PCT, se to tudi predvideva da je tako. Če te pa kasneje dobijo, da ga nisi imel, boš pa plačal. Da pa nekdo umre zaradi tebe, ker si ga okužil, ker nisi imel PCT pogoja in si bil okužen, boš pa z orenk raztegneno zadnjično odprtino prišel po 20 letih nazaj domov.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

WizzardOfOZ je izjavil:

Pri nas smo balkanci in je treba preverit, če res imaš PCT. Pač je vlada lep zgled ljudem, in če so na oblasti lopovi, lažnjivci in kreteni, se potem raja čisto nič drugače ne obnaša.

Samo ne pozabiva, da vlada pride iz nacije polne lopovov, lažnjivcev in kretenov. Saj ves, najboljse, kar lahko narod ponudi ;)

PrihajaNodi ::

Necepljeni so bioteroristi. Hahaha smrt. Noro, kdo si želi živeti v tej utopiji.

Vlada, država za malega človeka ni nikoli skrbela, sedaj pa jih skrbi za celotno svetovno populacijo. Ne lakota, ne pomankanje, virus, ki je tako nevaren da je potrebno podkupovanje ljudi in odvzemanje pravic tistim, ki se nočejo podrediti. Da ne omenjamo podkupljenih igralcev aka Zlatko Mahic lol - borec, ki je premagal korono.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

.

Zgodovina sprememb…

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ali pa podkupljeni romunski cigan, ki pomaga sirit virus, podaljsuje epidemijo v Sloveniju, zato, da lahko SDSova vlada dobi cimvec EU pomoci in najeme kredite v nasem imenu, nato pa si iz njih tlaci zepe.

dsfsfawer235 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Necepljeni so bioteroristi. Hahaha smrt. Noro, kdo si želi živeti v tej utopiji.

Vlada, država za malega človeka ni nikoli skrbela, sedaj pa jih skrbi za celotno svetovno populacijo. Ne lakota, ne pomankanje, virus, ki je tako nevaren da je potrebno podkupovanje ljudi in odvzemanje pravic tistim, ki se nočejo podrediti. Da ne omenjamo podkupljenih igralcev aka Zlatko Mahic lol - borec, ki je premagal korono.

Ali pa podkupljeni romunski cigan, ki pomaga sirit virus.

Drži, sem bioteririst, skrij se, ker te lahko ubijem in boš šel na ventilatorje. Potem boš pa lahko šel igrat v okornove filme.

dsfsfawer235 je izjavil:

Ali pa podkupljeni niger, ki pomaga sirit virus, podaljsuje epidemijo v Sloveniju, zato, da lahko SDSova vlada dobi cimvec EU pomoci in najeme kredite v nasem imenu, nato pa si iz njih tlaci zepe.

:))

ahahaha...

Fixed. Grem v apartheid.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ali pa podkupljeni romunski cigan, ki pomaga sirit virus.

Drži, sem bioteririst, skrij se, ker te lahko ubijem in boš šel na ventilatorje. Potem boš pa lahko šel igrat v okornove filme.

Ah ne, si samo SDSov podprepnik, ki pomaga sirit virus, podaljsuje epidemijo v Sloveniju, zato, da lahko SDSova vlada dobi cimvec EU pomoci in najeme kredite v nasem imenu, nato pa si iz njih tlaci zepe. Mi bomo pa se 10 let placevali za tvoje pokvarjenost.

Če bi bil imel virus bi dobil karto, moram nejprej virus fasat. Dozice pa lahko ti dobiš. Btw tako je, ti in tvoji potomci boste plačevali pa se špikali;((in prav je tako
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

:)) :)) :)) Nodiju se je dokoncno odrolalo, FireSnack prav imas.

Mi je pa zanimivo, da kljukec se nima PNG.

WizzardOfOZ ::

dsfsfawer235 je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Samo ne pozabiva, da vlada pride iz nacije polne lopovov, lažnjivcev in kretenov. Saj ves, najboljse, kar lahko narod ponudi ;)

Res je, vidimo kakšni ste volili to vlado.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

dsfsfawer235 je izjavil:

Kar smej se. Jaz bi se jokal v primeru da bi videl-vedel čez kaj bodo tvoji potomci morali iti. Ne samo da se boste špikali, meso bo tako drago da boste riti nastavljali za vse da ne boste lačni.

SPET JE KORONA DOBILA NOV ZAGON TUDI V DRUGIH DRŽAVAH
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

;-) ::

simonchelo je izjavil:

;-) je izjavil:

Če bi bil v svetu res problem s tole korono in nebi bila samo na TV in papirju, bi folk letel po cepivo, tako pa po skoraj dveh letih še vedno skoraj nihče skoraj nikogar ne pozna da bi sploh fasal virus, ki bi bil hujši od gripice, redkokdo pa sploh koga pozna ki bi umrl direktno od tega virusa, ampak večina samo, da so umrli z virusom.

Tako je pač treba tole cepivo prodajati na primitivne načine, ker ga niti zastonj nihče noče, pa to je narobe svet :))

Davor Tavčar. Moj sosed... Njega najbolj poznam pa se ene par k so fejst nastradal. Privat ti lahko še njihova imena napišem. Davor se je izpostavil pa ima tudi zaradi tega težave. Govorijo da je plačan in mu grozijo da naj neha lagat. Hvala bogu je optimist pa se ne sekira preveč.

V bistvu je plačan, tako pravi erar. Sem ga malce bral, v bistvu je tahujše težave dobil po prejemu cepiva kar pa ne piše v istem prispevku.

widj3098dj32 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Most people have chosen Johnson & Johnson serum, which is given in a single dose.

In ta stavek pove vse, zakaj se cepijo.

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

111111111111 ::

gozdar1 je izjavil:

Anti komunizem naprimer.

Seveda. Vprašaj solatkota, komunizem je zakon.

Invictus je izjavil:

Potem so bili kmečki upori butasti?

Francoska revolucija butasta?

Kje pa ima ta kmečki in francoska besedico anti?

PrihajaNodi je izjavil:

Tako je. Preselimo se v Romunijo. Tam je svoboda in tudi živeti nam ne bo treba.

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj pa jokcaš. Okorn se je še sam cepil, pa je bil skeptik, ko je slišal, kaj virus naredi s tabo.

Ti bi se moral iti testirat za protitelesa, ker te tak razmetava, da si korono ziher že imel.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

Kar smej se. Jaz bi se jokal v primeru da bi videl-vedel čez kaj bodo tvoji potomci morali iti. Ne samo da se boste špikali, meso bo tako drago da boste riti nastavljali za vse da ne boste lačni.

Mi vsaj imamo potomce ti pa še partnerke ne moreš najti, čeprav si jo želiš, pa se očitno nobena ne zagreje za to antivaxersko sranje tvoje. :D

Sem postkovid bolnik ker imam vse kar oni nastevajo, samo da kovida nisem imel

https://www.zurnal24.si/slovenija/vcasi...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

dsfsfawer235 je izjavil:

zato, da lahko SDSova vlada dobi cimvec EU pomoci in najeme kredite v nasem imenu, nato pa si iz njih tlaci zepe. Mi bomo pa se 10 let placevali za tvoje pokvarjenost.

Trdiš, da bi bilo pod levo vlado kaj drugače?
Da oni ne bi žepe filali?

Ali je preprosto to, da bi bil pomirjen, ker bi kradli tvoji.
Daj se malo razpisati.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

111111111111 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

Mi vsaj imamo potomce ti pa še partnerke ne moreš najti, čeprav si jo želiš, pa se očitno nobena ne zagreje za to antivaxersko sranje tvoje. :D

Hvala bogu da nimam nic. Veselo spikanje. Nimas pojma kako lahko je življenje ko se ti fučka.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

zato, da lahko SDSova vlada dobi cimvec EU pomoci in najeme kredite v nasem imenu, nato pa si iz njih tlaci zepe. Mi bomo pa se 10 let placevali za tvoje pokvarjenost.

Daj se malo razpisati.

Nismo pod levo vlado in lahko opisujem samo to kar se dogaja.

Ali bi se, ce bi se, morda se bo, whatever... , dogajalo enako ali ne, nima nobene veze.

Dejstvo je, da se ZDAJ to ze dogaja in antivaxerji z dikcijo SDSovih trolov iz prejsnjih obdobij omogocajo, da se lahko epidemija cim dlje vlece, kar seveda zahteva vec EU pomoci in vec zadolzevanja, vladi pa dostop do poplave denarja.

Kar zdajsnji vladi (ne neki tvoji domisljiski konstrukt), omogoca, da veselo zadolzuje drzavo in polni zepe sebi in "zasluznim", njihove (ja od SDSove vlade, razen ce vidis kje se kaksno) grehe pa bomo placevali se leta. In to samo zato, ker se nekaj kekcev ne more iti cepit.

To, da se tebi zdi cool, da se krade, samo, da niso levi kaze samo na nizko intelektualno razvitost.

Zgodovina sprememb…

Szlavik: Morda bomo znova uvedli ukrepe
S slabšanjem epidemičnih razmer se spopadajo tudi na Madžarskem in Češkem. Na Madžarskem je bilo v torek 3125 potrjenih okužb, kar je največ od aprila in skoraj še enkrat več v primerjavi s prejšnjo sredo.

Oblasti so znova pozvale državljane k cepljenju. Izmed desetih milijonov ljudi je polno cepljenih več kot 5,7 milijona. 1,1 milijona državljanov je že dobilo tretji odmerek. Glavni epidemiolog v državi Janos Szlavik je opozoril, da bo treba ob slabšanju razmer neizogibno znova uvesti nekatere omejitvene ukrepe. Trenutno življenje na Madžarskem poteka običajno. Nošenje mask je na pirmer obvezno le v zdravstvenih ustanovah, ne pa v vseh zaprtih prostorih.

dsfsfawer235 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

Daj se malo razpisati.

Nismo pod levo vlado in lahko opisujem samo to kar se dogaja.

Ali bi se, ce bi se, morda se bo, whatever... , dogajalo enako ali ne, nima nobene veze.

Dejstvo je, da se ZDAJ to ze dogaja in antivaxerji z dikcijo SDSovih trolov iz prejsnjih obdobij omogocajo, da se lahko epidemija cim dlje vlece, kar seveda zahteva vec EU pomoci in vec zadolzevanja, vladi pa dostop do poplave denarja.

Kar zdajsnji vladi (ne neki tvoji domisljiski konstrukt), omogoca, da veselo zadolzuje drzavo in polni zepe sebi in "zasluznim", njihove (ja od SDSove vlade, razen ce vidis kje se kaksno) grehe pa bomo placevali se leta. In to samo zato, ker se nekaj kekcev ne more iti cepit.

To, da se tebi zdi cool, da se krade, samo, da niso levi kaze samo na nizko intelektualno razvitost.

Tvojih blodenj je skoda brat
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Tvojih blodenj je skoda brat

Pa ne, da znas brati? Si pa napreden, pa ze kar v prvem rezredu OS. Aja razumem, tolikokrat si ponavljal.

Zgodovina sprememb…

Mah blodnje spet. Sds in trije marsovcki
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Mah blodnje spet. Sds in trije marsovcki

Evo Nodi, lahko se preseliš v Trebnje. Tam te ne bo nobne zdravnik gnjavil da se cepi. :D
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...

PrihajaNodi je izjavil:

Szlavik: Morda bomo znova uvedli ukrepe
S slabšanjem epidemičnih razmer se spopadajo tudi na Madžarskem in Češkem. Na Madžarskem je bilo v torek 3125 potrjenih okužb, kar je največ od aprila in skoraj še enkrat več v primerjavi s prejšnjo sredo.

Oblasti so znova pozvale državljane k cepljenju. Izmed desetih milijonov ljudi je polno cepljenih več kot 5,7 milijona. 1,1 milijona državljanov je že dobilo tretji odmerek. Glavni epidemiolog v državi Janos Szlavik je opozoril, da bo treba ob slabšanju razmer neizogibno znova uvesti nekatere omejitvene ukrepe. Trenutno življenje na Madžarskem poteka običajno. Nošenje mask je na pirmer obvezno le v zdravstvenih ustanovah, ne pa v vseh zaprtih prostorih.

Nodi spet vse ve, kaj se kje dogaja in kaj se da in kaj ne.

Zgodovina sprememb…

vedno beremo to da so "koristi večje kot tveganja"... že to pomeni,d a tveganja pač obstajajo.

sedaj pa glede koristi: kako je možno da je za vse starostne skupine enako razmerje kroisti in tveganj?

koliko otrok pa resno zboli za korono?

vemo da Moderna povzroča vnetje srčne mišice pri tistih mlajših od 30 let, moških (to so naknadno priznali). Glede na to, da je enako mRNA cepivo, potem lahko enako predvidevamo pri Pfezerju (enako kot strdki AZ, ko je "strokovna skupina" rekla, da bi ljudstvo z dedukcijo moralo vedeti da enako velja za drugo vektorsko cepivo, Janssen).

pa poglejmo verjetnosti: smrti zaradi korone pri otrocih praktično ni. hospitalizacije so v rangu okoli 1:1.milijon.

za 20 letnika je verjetnost za smrt: 1:1 milijon, za hospitalizacijo manj kot 1:100.000.

za 30 letnika je verjetnost za smrt: 1:100.000+ ter za hospitalizacijo 6:100.000

verjetnosti za stranske učinke očitno niso enake za 20 letnike in za 30 letnike. torej predvideam da niti niso enake za otroke.

kako torej iamjo te skupine enako razmerej koristi in tveganj? in pomembneje, zakaj je za tako male verjetnosti potrebno sploh jemati cepiva (ne za lastno zaščito).

kdor vsaj približno razume verjetnost, ve, da so to ekstremno male varjetnosti. enako kot so pri stranskih učinkih cepiv, verjetnosti resnih stranskih učinkov so male, ampak nihče ne pove, da so komplikacije pri mladih tudi ekstremno male.

Dober komentar
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

vedno beremo to da so "koristi večje kot tveganja"... že to pomeni,d a tveganja pač obstajajo.

sedaj pa glede koristi: kako je možno da je za vse starostne skupine enako razmerje kroisti in tveganj?

koliko otrok pa resno zboli za korono?

vemo da Moderna povzroča vnetje srčne mišice pri tistih mlajših od 30 let, moških (to so naknadno priznali). Glede na to, da je enako mRNA cepivo, potem lahko enako predvidevamo pri Pfezerju (enako kot strdki AZ, ko je "strokovna skupina" rekla, da bi ljudstvo z dedukcijo moralo vedeti da enako velja za drugo vektorsko cepivo, Janssen).

pa poglejmo verjetnosti: smrti zaradi korone pri otrocih praktično ni. hospitalizacije so v rangu okoli 1:1.milijon.

za 20 letnika je verjetnost za smrt: 1:1 milijon, za hospitalizacijo manj kot 1:100.000.

za 30 letnika je verjetnost za smrt: 1:100.000+ ter za hospitalizacijo 6:100.000

verjetnosti za stranske učinke očitno niso enake za 20 letnike in za 30 letnike. torej predvideam da niti niso enake za otroke.

kako torej iamjo te skupine enako razmerej koristi in tveganj? in pomembneje, zakaj je za tako male verjetnosti potrebno sploh jemati cepiva (ne za lastno zaščito).

kdor vsaj približno razume verjetnost, ve, da so to ekstremno male varjetnosti. enako kot so pri stranskih učinkih cepiv, verjetnosti resnih stranskih učinkov so male, ampak nihče ne pove, da so komplikacije pri mladih tudi ekstremno male.

Dober komentar

Noben komentar ni dober, ko ima za cilj opravicevanje zakaj se ne cepit, vse ostalo pa nastane s tem ciljem v mislih. Ker ne gre za komentar ampak kup izgovorov.

Ko pa das k vsemu skupaj, da si vzames 15 minut casa, fases tisto mini iglico pod kozo in imas potem mir z vsem skupaj, potem izpadejo pa te izgovori celo kretenski.

Zgodovina sprememb…

Nebuluze spet. Moja doze bodo za tvoje frocovje
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

feryz ::

dsfsfawer235 je izjavil:

feryz je izjavil:

Ja, ce si to kje videl, potem je pa res konec sveta. Drama queen.

Jaz nisem. PCT ukrep je samo na papirju. Kar je razlog, da pa se bo zares zakompliciralo. Ampak saj to povrocas ti in tebi podobni, se pravi se ti verjetno zdi normalno.
Lepo da podpirate kršenje zakonov.
Res nihče več ne vpraša, kar pa ne pomeni, da mu ne bi bilo treba.
Mogoče je pa množično kršenje zakonov nova normalnost.

LeQuack ::

Hočeš rečt odloke, ker to niso zakoni?
Quack !

feryz ::

Ok, janezovo sranje. Saj se razumemo.

PrihajaNodi je izjavil:

Brez skrbi Nodi. Naslednje leto ob tem času boš lepo cepljen in trdil, da si bil vedno za.

Gagatronix ::

solatko je izjavil:

Gagatronix - V domu upokojencev je tvoj oče in premišlje kakšno govno je naredu.

Sorry, solatkozaver, za 35 let si sfalil, moj foter je ze davno dva metra spodaj gnojilo za narcise.

gozdar1 ::

Torej ravno pravi čas za naslednji 14 dnevni lockdown, ki se bo končal maja.

111111111111 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Brez skrbi Nodi. Naslednje leto ob tem času boš lepo cepljen in trdil, da si bil vedno za.

Naslednje leto boš ti na 6 dozi, froci pa ne dveh.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Ti pa na eni. Cepiva za neumnost pa še ni, tako da za to se ti pa ne bo treba cepit.

Bockajmo se vsi

https://ibb.co/3SBXCy0

111111111111 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ti pa na eni. Cepiva za neumnost pa še ni, tako da za to se ti pa ne bo treba cepit.

Jst bom ze pod zemljo ko/ce do tega pride
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

DOBRA NOVICA IZ ROMUNIJE. ZAVRGLI SO BIONACISTIČNI CERTIFIKAT ZA ZAPOSLENE!

The COVID certificate for employees was rejected by the Senate. PSD and AUR voted against. Skidding of Diana Sosoacă

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Bockajmo se vsi

https://ibb.co/3SBXCy0

Saj veš da ti facebook servira iste norce kot si sam. Mar ne?

PrihajaNodi je izjavil:

Jst bom ze pod zemljo ko/ce do tega pride

Nič bat, te bomo cepili še za časa življenja, da boš dobil najmanj 3-4 doze preden greš. Takrat pa obljubim da bomo rekli, da nisi umrl zaradi cepiv. :D

PrihajaNodi je izjavil:

The COVID certificate for employees was rejected by the Senate. PSD and AUR voted against. Skidding of Diana Sosoacă

Če prav razumem niso zavrgli ampak pozicija ni imela dovolj glasov, da bi zakon postal takoj veljaven, tako da mora odločat še eno telo. Brez skrbi to bo sprejeto in ti boš kmalu vključen zraven. :D TAkrat se boš moral pa cepit, če boš hotel it po kruh.

Saj veš da ti facebook servira iste norce kot si sam. Mar ne?

Isto kot tebi rtv igralni kader v bolnicah, ki poka po šivih.

MRTVI, POVSOD MRTVI IN TRUPLA

Nič bat, te bomo cepili še za časa življenja, da boš dobil najmanj 3-4 doze preden greš. Takrat pa obljubim da bomo rekli, da nisi umrl zaradi cepiv. :D

Ne bo šlo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

FireSnake ::

PrihajaNodi je izjavil:

To je pomembno, zakaj že?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

PrihajaNodi je izjavil:

Ne bo šlo.

Sploh te ne bomo vprašali.

FireSnake je izjavil:

To je pomembno, zakaj že?

Zato da dokaže da Romuni obvladajo.

Zgodovina sprememb…

Sploh te ne bomo vprašali.

Nacistov smo se tud na konc losal
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
««
9 / 11
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
1124115153 (93350) dsfsfawer235

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

758111884 (89322) AliRes

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36464841 (53146) D3m

PCT - ponarejanje ter preverjanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36949365 (39201) PersonaRuda

Več podobnih tem