» »

Ali so vas ze klicali (zdravniki klicejo po telefonu)?

Ali so vas ze klicali (zdravniki klicejo po telefonu)?

««
8 / 11
»»

solatko ::

c01-a039 - Ni junaka, ki bi znal strokovno razložit v kakšni meri in v čem, necepljeni ogrožamo kogarkoli razen morda sebe, če smo rizični? Saj je baje cepjenje prostovoljno, smo se pač odločii, da je argumentov za premalo. Nekateri so proti cepljemnjem na sploh, eni menijo, da jim zdravstveno stanje ne dopušča varne prihodnosti,.........
Če bi bilo cepljenje obvezno, potem bi bila to druga zgodba, bi šli pač požrli slino in šli nastavt ramo.
Delo krepa človeka

dsfsfawer235 ::

solatko je izjavil:

c01-a039 - Ni junaka, ki bi znal strokovno razložit v kakšni meri in v čem, necepljeni ogrožamo kogarkoli razen morda sebe, če smo rizični? Saj je baje cepjenje prostovoljno, smo se pač odločii, da je argumentov za premalo. Nekateri so proti cepljemnjem na sploh, eni menijo, da jim zdravstveno stanje ne dopušča varne prihodnosti,.........
Če bi bilo cepljenje obvezno, potem bi bila to druga zgodba, bi šli pač požrli slino in šli nastavt ramo.

Ja, ni ga junaka, ki si bo za vas vzel pol ure casa in karkoli razlagal, ker ve, da je bob ob steno.

Se zdravniki so obupali.

Ker pri vas se ne gre za argumente ampak dogmatizem - vi verjamete, da je temu tako, potem pa upogibate cel svet po vasi veri. Ko bos ti katoliku razlozil ("bog je nastavil kosti dinozavov"), da je vse v kar verjame navaden bullshit, takrat se bom spravil razlagati tebi. Do takrat sta pa zame samo dusevno moteni osebi. Oba.

(sicer si lahko vse kar te zanima najdes na internetu, samo prenehati moras spremljati far right portale)
If you don't work in a sweatshop, thank a Union.
If you do work in a sweatshop, start a Union.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Rb-star.svg

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

dsfsfawer235 je izjavil:

feryz je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

Ne bo drzalo Nodi, zaradi takih, kot si ti je Slovenija spet v k*rcu in to ze drugo zimo, ostale drzave, ki se ne drzijo tvojih nacel pa prosperirajo.

In tvoja "indija koromandija" (Romunija) je pa se bolj v k*rcu od nas.

Skratka, karkoli imas za povedati glede cepiv, tvoje ideje so precej bolj skodljive.
Non stop isto nabijanje!
A zaradi takih, kot sem jaz, popolnoma zdravih ljudi, ki več kot 30 let ne obiščejo zdravnika, je Slovenija v kurcu?
Dobro, da si povedal.

Ja Slovenija je v k*rcu, na vseh nivojih, zaradi egoisticnih gnojev, ki mislijo samo nase in delujejo kot paraziti v sirsi druzbi. Koristijo storitve druzbe, dolznosti ali vsaj sodelovanje v druzbi pa odklanjajo, zgoljufajo, se upirajo itd.

Proticepilstvo je sicer samo eden simptomov, ki pa je razgalil vrh ledene gore.

Rade volje ti povem se kdaj, ce zelis te lahko preko PM vsako jutro pozdravim in te posljem v tri pm, si bom stel v cast, da ti bom lahko povedal tisto, kar bi ti morali starsi, pa ti zaradi lastne nesposobnosti (ki je lepo vidna v tvoji vzgoji) niso.

Fuck off
https://ibb.co/ys8m3VS
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zeitgeist Nodi, zeitgeist...

Zimonem ::

Se zdravniki so obupali.

Torej? Tudi umrlo jih je precej. Da o zanašanju virusa v dsoje niti ne omenjamo. Zdravniki so res uiber rasa.

dsfsfawer235 je izjavil:

Zeitgeist Nodi, zeitgeist...

Saj je bilo podobno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

AliRes ::

PrihajaNodi je izjavil:

Fuck off

Cepivo je nekvalitetno. Zakaj misliš, da bomo potrebovali 148 boosterjev

Zimonem ::

Ampak odkrili smo tudi lasno vodico.

Misliš žegnano vodico? Bosterčki so kul, ker takrat je pa res top zaščita.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

c01-a039 - Iz informacij, ki mi jih dnevno ponujajo novece posameznih držav, sam iz dneva v dan bolj prepričan, da bo nekatere močno bolela glava in se bojo morda spomnili mojih besed, ko bojo kljub temu, da so 2x cepljeni ležali na intenzivni in govtai kisik, upam, da ne bo treba it na ventilator.
še vedno vztrajaš, da je cepivo edina rešitev, jaz pa vstrajam na tem, da se ne cepim in je eventualno prebolelost (tu igram lotto lahka ali težka oblika) veliko boljša zaščita za moje zdravje, kot cepivo. Oba imava svoje znanstvenike, katerim verjameva. FB in podobnih socialnih profilov nimam, znam pa poiskati informacije, ki jih nudijo večje znamke, kot JJ in tele naši "strokovnjaki", me pa resnično zanima, koliko veljakov se je cepilo mimo, da jih vedno bolj zaskrbljujoče stanje v državah z visoko precepljenostjo, niti malo ne vznemiri.
Verjamem, da si se že cepil in bi sedaj še nam privoščil, da bi preživljali ta strah, kaj se bo še odkrilo. Ampak ni problema, saj ste se cepili prostovoljno, nekateri zaradi zdravja, nekateri zaradi drugih vzrokov. Bravo, prav ste naredili, mi pa tudi, kot se vse bolj kaže.
Tvoji argumenti bi veljali, če bi Izrael aporočil, da je v bolnicah samo 5-10%-ov cepljenih, pa je toliko necepljenih, ker jih več nimajo.
Na netu najdem vse, tudi tisto, kar vaši zamolčijo in se sedaj polagoma vlečejo ven.
Pričakuj OPS, zajeb, znanost terja žrtve.
Delo krepa človeka

simonchelo ::

solatko je izjavil:

111111111111 - Po zadnjih dogajanjih po svetu, dvomim da bo še kakšna vlada izvajala fašistične ukrepe za dosego cepilnega cilja, se pa zna zgodit kar nekaj lockdown-ov za zajezitev širjenja, obvezna uporaba mask, razkuževanja in prepovedi stikov brez PT testov, vseh, tudi cepljenih.
Pričakujem veliko demonstacij (tudi nasilnih) po celem svetu.
Odločili ste se - manjšina zaradi strahu pred okužbo, večina pa zaradi prostega gibanja in obljub fašistov, da boste imeli enake pravice, kot pred pandemijo. To tudi upoštevate, saj se ne držite osnovnih priporočil prave stroke in zato tak dvig okužb. Necepljeni ne širimo okužb saj bi po normalni zdravi logiki pristali med prebolevniki pa nas je večina še vedno med zdravimi, kljub sredinim in petkovim protestom (v take skupine ne hodim, ker virus še vedno razsaja, jaz pa bi vsaj zaenkrat rad ostal zdrav).
Razloge sem navedel že nekajkrat, pa na kratko, zaradi pomanjkanja drugega in tretjega mnenja, ki sta pod centuro fakenews in zteorijami zarot, ki v vedno več trditvah, postajajo zarote ali potrjevanje neresničnih in lažnih dejstev, ki so jih navajali za učinek cepiv. Dovolj?
Ker si tako hudo pameten, razen copy-paste celotnih postov in tvojih eno ali dvovrstičnih odgovarjanj, mi nevedi eno pozitivno plat cepljenja, razen greenpass-a, ki pa bo v kratkem neveljaven, brez dodatnih špikov s substanco, ki dokazano ne deluje, vsaj v taki meri, kot je bila reklamirana.

simonchelo - Kako na hitro se znate zmišljevat ob vsaki novi temi. Ravno tebe je našel med 2mio in ravno tebi je priporočil reklamo, ki se nahaja skoraj na vsaki strani Siol.net, ti je priporočil tudi kakšno knjigo jajoglavega ali članstvo v SDS, ker ni videl, da si že član? Morda kak čajček ali hiter zalužek v nekaj urah po par 100€, 10k€/dnevno, ...
Janez je bolje dojemal znanje, ki ga je dobil v Kumrovcu in od Franc Popit-a, zadnjega Stalinista v Evropi.

PrihajaNodi - Od pete bo participacija 5€ deseta pa že 50€+, energija se draži in veš koliko jo porabijo za agitprop.

A pa ti dejansko verjameš temu kar pišeš? Ker me resno skrbi zate.
ciao

solatko je izjavil:

c01-a039 - Iz informacij, ki mi jih dnevno ponujajo novece posameznih držav, sam iz dneva v dan bolj prepričan, da bo nekatere močno bolela glava in se bojo morda spomnili mojih besed, ko bojo kljub temu, da so 2x cepljeni ležali na intenzivni in govtai kisik, upam, da ne bo treba it na ventilator.
še vedno vztrajaš, da je cepivo edina rešitev, jaz pa vstrajam na tem, da se ne cepim in je eventualno prebolelost (tu igram lotto lahka ali težka oblika) veliko boljša zaščita za moje zdravje, kot cepivo. Oba imava svoje znanstvenike, katerim verjameva. FB in podobnih socialnih profilov nimam, znam pa poiskati informacije, ki jih nudijo večje znamke, kot JJ in tele naši "strokovnjaki", me pa resnično zanima, koliko veljakov se je cepilo mimo, da jih vedno bolj zaskrbljujoče stanje v državah z visoko precepljenostjo, niti malo ne vznemiri.
Verjamem, da si se že cepil in bi sedaj še nam privoščil, da bi preživljali ta strah, kaj se bo še odkrilo. Ampak ni problema, saj ste se cepili prostovoljno, nekateri zaradi zdravja, nekateri zaradi drugih vzrokov. Bravo, prav ste naredili, mi pa tudi, kot se vse bolj kaže.
Tvoji argumenti bi veljali, če bi Izrael aporočil, da je v bolnicah samo 5-10%-ov cepljenih, pa je toliko necepljenih, ker jih več nimajo.
Na netu najdem vse, tudi tisto, kar vaši zamolčijo in se sedaj polagoma vlečejo ven.
Pričakuj OPS, zajeb, znanost terja žrtve.

Argument moči. Miljarde cepljenih pa še vedno ne umirajo, tudi repi jim ne rastejo;((
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

feryz ::

https://www.24ur.com/novice/korona/oseb...

Hmmm. Sredi noči uletijo dohtarji in ti, popolnoma normalnemu, povejo, da moraš na ventilator? Priznam da sem si zdravljenje drugače predstavljal.

111111111111 ::

Samael je izjavil:

@nodi #StaiAcasa!!!
No, resno, pazi nase.

To je fake news. V Romuniji je vse v redu.

solatko je izjavil:

Ker si tako hudo pameten, razen copy-paste celotnih postov in tvojih eno ali dvovrstičnih odgovarjanj, mi nevedi eno pozitivno plat cepljenja, razen greenpass-a, ki pa bo v kratkem neveljaven, brez dodatnih špikov s substanco, ki dokazano ne deluje, vsaj v taki meri, kot je bila reklamirana.

Si kar sam napisal. Substanca ne deluje v taki meri kot je bila reklamirana. Ampak deluje. Več vrstičnic za tvoje idiotizme ne rabim, ker jih vlečeš iz riti in sklepaš kot otrok v prvem razredu. Kar ne vidim ne obstaja.

PrihajaNodi je izjavil:

Poživitveni odmerki so se začeli! Boste šlo v Italijo po njih?

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Lahko samo ploskamo.

Nodi čimprej se cepi, da boš v Romuniji lahko šel po kruh.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

https://www.google.com/amp/s/amp.abc.ne...

Ce kateri opici ni jasno da bodo pozivitveni odmerki stalnica med 3 in 6 mesecev...

Še kak teden v Romuniji, pa te bodo cepili v prvi špecariji v katero boš zavil po salamo. :D

solatko je izjavil:

Važno, da ste v enem letu vsi pridobili doktorat iz imunologije in veste zakaj je cepljenje totalno bedno.

dsfsfawer235 je izjavil:

Se zdravniki so obupali.

Jap. V začetku cepljenja je žena zapravil po 10-15 minut za prepričevanje, sedaj je fertik v 2 minutah. nekako: Cepljenje priporočamo, vi se pa sami odločite kaj boste. Ne ne zanima me zakaj se boste ali ne boste cepili. Nasvidenje.

Zgodovina sprememb…

solatko je izjavil:

še vedno vztrajaš, da je cepivo edina rešitev, jaz pa vstrajam na tem, da se ne cepim in je eventualno prebolelost (tu igram lotto lahka ali težka oblika) veliko boljša zaščita za moje zdravje, kot cepivo. Oba imava svoje znanstvenike, katerim verjameva.

2x cepljeni s pridruženimi bolezni. To si pa nekako pozabil napisat. A ne?

Nihče ne trdi, da je cepivo boljše od prebolelosti. Trdim, da ti da cepivo boljše možnosti pri okužbi s COVID-om. Dejsnko z okužbo več tvegaš kot s cepivom. To je zame dovolj, da sem se šel cepit. Statistika tu že vedno kaže v prid cepivu.

Tvegam okuzbo. Je naravna
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Telbanc ::

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/...

""Ne želim se cijepiti", rekao je Becali navodno za Bekali Gazetu Sporturilor. "Ja sam čovjek i ne želim postati "trans osoba"."

LOL. To je še men smešno.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

PrihajaNodi je izjavil:

Pojdi v Romunsko bolnico. Okužba zagotovljena, postelja pač ne. Ali ne boš tvegal sedaj in boš raje strahopetno počakal v kleti, da se bo potem lahko našel kak ventilator zate.

http://www.news.cn/english/2021-10/21/c...

Evo samo bolni pardon pospikani bodo lahko okol hodil. Lmao
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Gagatronix ::

Vazno da sta Nodi (iz kleti v Romuniji) in solatko (iz doma upokojencev) najbolj pametna ...

Gagatronix je izjavil:

Vazno da sta Nodi (iz kleti v Romuniji) in solatko (iz doma upokojencev) najbolj pametna ...

Čakam vaš četrt bosterček
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Telbanc ::

PrihajaNodi je izjavil:

Gagatronix je izjavil:

Čakam vaš četrt bosterček

V Italiji bo z januarjem drugo leto. Tretji, v Izraelu se obeta 4....

Me zanima kako bojo pri nas plasirali novico, da so "obveznice korona cepljenja neveljavne". LOL. Če še niste opazli se bližamo točki D, 150 oseb na intenzivni. Ko je bil napovedan "Avstrijski scenarij" menda opustitev hitrih testov, in namesto teh uveljavitev dragih PCR samoplačniških testov.

Morda zato štajerci tako "hitijo z prekuževanjem".
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

FireSnack ::

Boosterji zate ne spremenijo položaja. V kleti boš tako dolgo dokler ne boš imel PC pogoja.
Preprodajalec NFT umetnin

Torej do leta 2025 ti pa bos v novi normali s bio certifikatom
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Čez čas vas bo samo še 2-3% v kleti čakalo na boljše čase. Ostalo bo prešpikano in verjemi da vi niste del načrta za ohranjanje vrste na zemlji.

LeQuack ::

FDA Committee has approved the Pfizer vaccine Emergency Use Authorization for kids aged 5-11.

In making this decision, the FDA conceded it does not know the long-term risks to these kids.
FDA Voting Member: "We're never gonna learn about how safe the vaccine is until we start giving it."

https://twitter.com/Techno_Fog/status/1...
Quack !

FireSnack je izjavil:

Čez čas vas bo samo še 2-3% v kleti čakalo na boljše čase. Ostalo bo prešpikano in verjemi da vi niste del načrta za ohranjanje vrste na zemlji.

Ja ne, večino goved hočjo obdržat ki je pošpikana. Pa to sploh ni pomembno, pomembne so jim cifre.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

simonchelo - Kolikor je trenutno znano, so v Izraelu ugotovili, da je cepivo proti sevu delta+ nemočno. To je ena od teorij zarote (cepiva ne bojo učinkovita, v kolikor bo virus mutiral, je opozarjal ifektolog iz Harvarda, pred skoraj enim letom, pa je bil proglašen za teoretika zarot.
V postu vidiš, da se malo igram z bodočnostjo ali pa odkrivam nekatere sestavke iz fadenews, ki so bili ojavjeni izven znanstvenih revij, saj, če prav so jih pisali ugledni znanstveniki, niso smela bit objavljena. Sedak se veliko tega kaže kot news, brez fake bo pa žurka in se malo igram z poznavanjem slovenske politike, obnašanjem na suho nategnjenih slovenceljev, zgodovino,...
Zakaj bi karkoli verjel, če nimam relevantnih podatkov, pač moji zaključki in teoria zarote. Te moti, ne jemlji preveč resno, resno je samo to, da opažam pravilno odločitev glede cepljenja. Upam, da je cepjenim prebolevnikom ostalo dovolj protiteles, kljub cepljenju, da bojo morebitno okužbo preboleli vsaj tako dobro, kot prvo, nekateri pa tudi drugo. Med njimi je namreč moj sin, katerga so fašisti prisilili, da se je šel cepit.

PrihajaNodi - Moč argumentov - v Izraelu umirajo cepljeni rizični, ker cepivo proti sevu delta+ ne deluje. Miljarda cepljenih je v enaki nevarnosti, kot necepljeni, baje, da so preboleli na boljšem.

feryz - In predlaga cepljenje s cepivom, ki ne deluje na zadnji sev. On ima dovolj protiteles za celo familijo.

111111111111 - Ker si prepričan, da deluje, si prberi novice iz Izraela, kako učinkovit je proti delta+ sevu 0. Kaj pa zaj?
Ne, nismo postali doktorji, to je lahko samo naš Twitko v tako kratkem času in takoj je podelil častne doktorate vsem sledilcem. To kar se dogaja danes v Izraelu, je bila teorija zarote, eno leto nazaj in brisana z vseh večjih portalov. Opozarjal je svetovno priznani infektoloog iz Harvarda.
Fakenews vedno bolj postajajo news in teorije zarote, nič več teorije temveč dejstva.
Doktor znanosti priporoča cepljenje s cepivom za alfa sev, ki proti delta+ ni učinkovit, bravo, kriv boš za smrt vsakega, ki te bo ubogal, gospod doktor. Tvoja trditev je laž ali zavajanje zaradi nepopolnih informacij. Si na čisto istem, kot jaz, morda na boljšem, če ti cepivo ni zjebalo imunskega sistema, kar se bo pa videlo v kratkem. Upaj, da ga ni, kre tisto te bo rešilo, cepivo ne. Najprej so cepili starčke s pridruženimi boleznimi in po zagotovilih, naj bi jih zaščitilo ob okužbi, v Izraelu pa so na ventilatorjih cepljeni pri katerih cepivo na prvi ali drugi sev, nedeluje. Kako bo v Belgiji, kjer je precepljenost med najvišjmi, bomo pa videli.

Gagatronix - V domu upokojencev je tvoj oče in premišlje kakšno govno je naredu.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

111111111111 - Ker si prepričan, da deluje, si prberi novice iz Izraela, kako učinkovit je proti delta+ sevu 0. Kaj pa zaj?
Ne, nismo postali doktorji, to je lahko samo naš Twitko v tako kratkem času in takoj je podelil častne doktorate vsem sledilcem. To kar se dogaja danes v Izraelu, je bila teorija zarote, eno leto nazaj in brisana z vseh večjih portalov. Opozarjal je svetovno priznani infektoloog iz Harvarda.
Fakenews vedno bolj postajajo news in teorije zarote, nič več teorije temveč dejstva.
Doktor znanosti priporoča cepljenje s cepivom za alfa sev, ki proti delta+ ni učinkovit, bravo, kriv boš za smrt vsakega, ki te bo ubogal, gospod doktor. Tvoja trditev je laž ali zavajanje zaradi nepopolnih informacij. Si na čisto istem, kot jaz, morda na boljšem, če ti cepivo ni zjebalo imunskega sistema, kar se bo pa videlo v kratkem. Upaj, da ga ni, kre tisto te bo rešilo, cepivo ne. Najprej so cepili starčke s pridruženimi boleznimi in po zagotovilih, naj bi jih zaščitilo ob okužbi, v Izraelu pa so na ventilatorjih cepljeni pri katerih cepivo na prvi ali drugi sev, nedeluje. Kako bo v Belgiji, kjer je precepljenost med najvišjmi, bomo pa videli.

Priznani infektolog iz Oxforda, je opozarjal, da bo jesenski val hud, če se države ne bodo cepile. Vidiš kako je imel prav.

Si res butast ali se samo delaš? Daj kakšne dokaze za svoje trditve, do takrat si pa samo vaški norček, ki ve da nekaj ve. Znalcev na tvojem nivoju pa ima žena vsak dan v ordinaciji veliko, ker oni že vedo da je cepivo zanič, ker je kolega Čeferin ob pivu povedal, da je priznani infektolog iz Harvarda njemu povedal, ko sta skupaj sedela pri Janši.

Vesel bi bil tudi kake raziskave na temo delta seva in cepiv.

jotunn ::

PrihajaNodi je izjavil:

S cim le ti tvegas okuzbo? Kolikor vem si tako presran da po hrano v trgovino posiljas mamo in vsem tezis da bodo pomrli. Pri tebi je naravno zgolj neumnost, pa se to je taksna, da meji ze na nadnaravno.

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

4 dozica na poti
https://www.dailymail.co.uk/news/articl...

Ti pa zamujaš s prvo.

Ha, pa sem se vedno ziv. Ze eno leto mi obljubljas da bom na ventilatorjih
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Živ si še. Ampak strah te pa razžira postopoma ko ti pod oknom kamioni odvažajo trupla generirana zaradi virusa katerega obstoj zanikaš. Mora bit kar naporno, ane?

:)):))

Hvala za tole, si mi polepšal dan
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

FireSnack je izjavil:

Ja ne, večino goved hočjo obdržat ki je pošpikana. Pa to sploh ni pomembno, pomembne so jim cifre.

Cifre? Se pravi, imamo teorijo zarote, kjer bi radi depopularizirali svet in so tega (kdo so oni ne vem) sposobni, spravili pa so se to narediti tako, da pobijejo vecino znanstvenikov, zdravnikov, uciteljev,... pustijo pa najvecje tezake, egoiste, laznjivce, goljufe,...?

Dobro so si to zastavili :))

PrihajaNodi je izjavil:

Ha, pa sem se vedno ziv. Ze eno leto mi obljubljas da bom na ventilatorjih

Za razliko od tebe jaz nikomur ne privoščim da pristane na ventilatorjih. Spravil sem te do tega da si prosil naj zaprejo temo, ker nisi mogel več slediti. :)

Medtem ko si ti spljuval mojo ženo in ji priželel smrti, pokopal moje otroke, itd... Skrata šel si na tako nizek nivo, da to tebe sploh nimam nobenega spoštovanja, ampak samo še usmiljenje do ubogega slovensko/romunskega tepčka. Zdiš se mi tak Romunski Tantadruj. :D

;-) ::

Če bi bil v svetu res problem s tole korono in nebi bila samo na TV in papirju, bi folk letel po cepivo, tako pa po skoraj dveh letih še vedno skoraj nihče skoraj nikogar ne pozna da bi sploh fasal virus, ki bi bil hujši od gripice, redkokdo pa sploh koga pozna ki bi umrl direktno od tega virusa, ampak večina samo, da so umrli z virusom.

Tako je pač treba tole cepivo prodajati na primitivne načine, ker ga niti zastonj nihče noče, pa to je narobe svet :))

gozdar1 ::

dsfsfawer235 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

FireSnack je izjavil:

Cifre? Se pravi, imamo teorijo zarote, kjer bi radi depopularizirali svet in so tega (kdo so oni ne vem) sposobni, spravili pa so se to narediti tako, da pobijejo vecino znanstvenikov, zdravnikov, uciteljev,... pustijo pa najvecje tezake, egoiste, laznjivce, goljufe,...?

No ja, evropejci smo z "ukrepi" stopili še korak bliže propadu, ker naša prihodnost je nekako odvisna od maldih in tem smo pokazali da niso pomembni.

gozdar1 je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

FireSnack je izjavil:

No ja, evropejci smo z "ukrepi" stopili še korak bliže propadu, ker naša prihodnost je nekako odvisna od maldih in tem smo pokazali da niso pomembni.

Mislim, da smo v osnovi zahebali tule, antivax je samo posledica:

dsfsfawer235 je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

FireSnack je izjavil:

Mislim, da smo v osnovi zahebali tule, antivax je samo posledica:

Mislim, da za to ni potrebno poznavanje ploščine likov. Antivaks je posledica "ukrepov", skupaj s človeško naravo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

Invictus ::

gozdar1 je izjavil:

Antivaks je posledica "ukrepov", skupaj s človeško naravo.

Katerekoli anti-(dodaj karkoli) je samo upor butastim ukrepom vodilnih...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Invictus je izjavil:

Ne bo držalo. Karkoli je anti je samo butast upor.

111111111111 je izjavil:

Invictus je izjavil:

Anti komunizem naprimer.

Invictus ::

111111111111 je izjavil:

Invictus je izjavil:

Potem so bili kmečki upori butasti?

Francoska revolucija butasta?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

gozdar1 je izjavil:

Mislim, da za to ni potrebno poznavanje ploščine likov. Antivaks je posledica "ukrepov", skupaj s človeško naravo.

Ne ampak posledica neizobrazenosti, nerazgledanosti in upadanja intelekta - ergo, solskega sistema. Ce mozgana ne treniras, potem scasoma zakrni, potem si se pa res prisiljen zanasati na "vire iz FB".

Zgodovina sprememb…

dsfsfawer235 je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Ne ampak posledica neizobrazenosti, nerazgledanosti in upadanja intelekta - ergo, solskega sistema. Ce mozgana ne treniras, potem scasoma zakrni, potem si se pa res prisiljen zanasati na "vire iz FB".

Drugače še vedno čakamo tisto vračanje v normalo.

gozdar1 je izjavil:

dsfsfawer235 je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Drugače še vedno čakamo tisto vračanje v normalo.

Ne vem, meni se zdi vse normalno, ok, masko nosim sem in tja sicer pa nic novega?

feryz ::

Aha, skeniranje in preverjanje identitete za obisk frizerja je tebi normalno.
Lepo da deliš svoje videnje normalnega z nami.

simonchelo ::

;-) je izjavil:

Če bi bil v svetu res problem s tole korono in nebi bila samo na TV in papirju, bi folk letel po cepivo, tako pa po skoraj dveh letih še vedno skoraj nihče skoraj nikogar ne pozna da bi sploh fasal virus, ki bi bil hujši od gripice, redkokdo pa sploh koga pozna ki bi umrl direktno od tega virusa, ampak večina samo, da so umrli z virusom.

Tako je pač treba tole cepivo prodajati na primitivne načine, ker ga niti zastonj nihče noče, pa to je narobe svet :))

Davor Tavčar. Moj sosed... Njega najbolj poznam pa se ene par k so fejst nastradal. Privat ti lahko še njihova imena napišem. Davor se je izpostavil pa ima tudi zaradi tega težave. Govorijo da je plačan in mu grozijo da naj neha lagat. Hvala bogu je optimist pa se ne sekira preveč.
ciao
««
8 / 11
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
1124115155 (93352) dsfsfawer235

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

758111884 (89322) AliRes

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36464841 (53146) D3m

PCT - ponarejanje ter preverjanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36949366 (39202) PersonaRuda

Več podobnih tem