Forum » Loža » Kje kupiti tuje delnice
Kje kupiti tuje delnice
kronos_10_ ::
Pozdravljeni,
rad bi kupil nekatere delnice na daljši rok, katerih v Sloveniji ni. Sam se registriral na plus500, ampak tu ne moreš kupiti delnic. Lahko zgolj trguješ tako imenovani Cfd.
Zanima me katera stran to omogoča? Etoro sem pokusil preko angleške strani, ampak gesla mi nikoli ne sprejme. Vpišem ga po pravilih vendar ne sprejme. Napiše, da je geslo napačno. To govorim za registracijo.
Lp.
rad bi kupil nekatere delnice na daljši rok, katerih v Sloveniji ni. Sam se registriral na plus500, ampak tu ne moreš kupiti delnic. Lahko zgolj trguješ tako imenovani Cfd.
Zanima me katera stran to omogoča? Etoro sem pokusil preko angleške strani, ampak gesla mi nikoli ne sprejme. Vpišem ga po pravilih vendar ne sprejme. Napiše, da je geslo napačno. To govorim za registracijo.
Lp.
pikachu004 ::
Interactive Brokers ali Captrader. Odvisno od načina trgovanja/investiranja. Poglej cenike.
styrian ::
Če nimaš časa 10 ur na teden porabiti za analizo trga in podjetij, se raje ne ukvarjaj s tem.
Trg na daljši rok nagradi samo tistega, ki prinese kakšno novo informacijo, ne pa gamblerjev.
Trg na daljši rok nagradi samo tistega, ki prinese kakšno novo informacijo, ne pa gamblerjev.
blackbfm ::
Če nimaš časa 10 ur na teden porabiti za analizo trga in podjetij, se raje ne ukvarjaj s tem.
Taksne dnevne/tedenske analize te kvecjem speljejo v past buy high/sell low
Ce op zeli kupovat na daljsi rok, potem tedenski premiki res ne igrajo nobene vloge
gslo ::
odpreš revolut račun v 10 minutah in lahko gor kupuješ večino popularnih tujih delnic. works like a charm.
m0LN4r ::
Etoro,
Kje pa je kak seznam, da vidim kje je kaka delnica? Rad bi kupil hyundai, fujitsu pa take kitajce, korejce.
Kje pa je kak seznam, da vidim kje je kaka delnica? Rad bi kupil hyundai, fujitsu pa take kitajce, korejce.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
gruntfürmich ::
največja bedarija kar jih kdo zmore napisati.
bolje sam zagoniti denar za tuje delnice kot kupovati slovenske sklade!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
ElNuncio ::
Kje bi lahko kupil tuje delnice kot dolgoročna investicija? Ne bi trejdal. Recimo eToro ali Revolut, se mi zdita enostavni. Ampak skrbi me, če bi recimo držal delnice 10 let ali več, ali bodo te platforme sploh še delovale čez 10 let?
Hvala za odgovore.
Hvala za odgovore.
redtech ::
Kje bi lahko kupil tuje delnice kot dolgoročna investicija? Ne bi trejdal. Recimo eToro ali Revolut, se mi zdita enostavni. Ampak skrbi me, če bi recimo držal delnice 10 let ali več, ali bodo te platforme sploh še delovale čez 10 let?
Hvala za odgovore.
Prestaviš delnice k drugemu brokerju.
Hvala za odgovore.
Prestaviš delnice k drugemu brokerju.
kot je meni znano na etoro ali Revolut ne moreš premikat delnic drugam. katero platformo priporočate za začetnike?
enemon ::
Pri slovenskih skladih lahko izgubiš več kot vložiš in zato sploh ne rabiš margin accounta, ampak naredijo to s provizijo.
zato bi rad sam kupil :) in držal za več časa, pa ne vem kje to naredit...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ElNuncio ()
redtech ::
Nisem vedel..., potem to ni dobra izbira. Captrader (Interactive Broker) je meni všeč, ker ima minimum za začetek 2000 EUR, ni mesečnih stroškov za ne-trgovanje, imaš enostaven dostop do margin accounta z najnižjimi obrestnimi merami.
Nisem vedel..., potem to ni dobra izbira. Captrader (Interactive Broker) je meni všeč, ker ima minimum za začetek 2000 EUR, ni mesečnih stroškov za ne-trgovanje, imaš enostaven dostop do margin accounta z najnižjimi obrestnimi merami.
Tudi IBKR nima stroškov vodenja in za netrgovanje. Za cash sem mu pa rekel, da se ne bo slučajno kaj z margin opekel.
Machete ::
IBK je čisto kul. Imaš pa kar nekaj omejitev, kar je nepriročno, če rabiš ravno tisto.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trading212 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 54403 (1102) | tony1 |
» | Izbira on-line brokerja (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 206137 (3302) | Vaseer |
» | Etoro in Edavki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 90923 (8706) | wajdouc |
» | Degiro online broker (in alternative) - ima kdo izkušnje? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 153248 (17951) | Thomxy |