Forum » Loža » Dopust 24.8 do 2.9
Dopust 24.8 do 2.9
xeroxan44j ::
Zivjo,
Zanima me ce je mogoce kdo, ki bi rad sel na dopust pa se ni mogel uskladiti ali karkoli, pa si ne zeli iti sam? In sicer plan je taksen odhod je 24.8 iz venezie v bari, nato od 27.8 do 2.9 v paphos (ciper) in vrnitev v zagreb
Cene letalskih kart 130e, prenocisce 300e ter ostali stroski kot so prevozi, hrana... Nekaj sveta sem ze dal mimo toda tokrat kolegi na zalost ne morejo, tako da iscem nekoga(Z/M) ki bi morda sel to pogledat.
Zanima me ce je mogoce kdo, ki bi rad sel na dopust pa se ni mogel uskladiti ali karkoli, pa si ne zeli iti sam? In sicer plan je taksen odhod je 24.8 iz venezie v bari, nato od 27.8 do 2.9 v paphos (ciper) in vrnitev v zagreb
Cene letalskih kart 130e, prenocisce 300e ter ostali stroski kot so prevozi, hrana... Nekaj sveta sem ze dal mimo toda tokrat kolegi na zalost ne morejo, tako da iscem nekoga(Z/M) ki bi morda sel to pogledat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam so šli vsi vesoljci? SETI@home zaključil delovanjeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7771 (3901) | vostok_1 |
» | Z vbrizgavanjem nanodelcev dobili miši, ki vidijo v temiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6824 (4738) | zmaugy |
» | Kaj pa, če so nevtrini vendarle hitrejši od svetlobe?Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9833 (8382) | one too many |
» | Star trekOddelek: Sedem umetnosti | 2335 (1731) | MrNighthawk |
» | Pritožba - prosim za pravni nasvetOddelek: Loža | 3415 (2959) | STASI |