» »

Dokumentarec na temo: CIA, korporacjie, politika, demokracija in anti-komunizem

Dokumentarec na temo: CIA, korporacjie, politika, demokracija in anti-komunizem

HotBurek ::

Evo, po naključju sem pribrskal do sledečega dokumentarca:

Inside The CIA - On Company Business (1980) [COMPLETE] HD

Danes in včeraj sem ga pogledal, v dveh etapah, do konca.

Govori o tem, kako je CIA v 60/70/80 izvažala demokracijo v Kubo, južno ameriko, Angolo, Iran.

Agenti govorijo o delu, ki so ga opravljali.

Dokumentarec se mi zdi zanimiv, zato tudi objava.

Vir:
watch?v=EYrznlDTE_M
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

kuall ::

In? To je dobro.
Slabo je, ko so Rusi izvažali komunizem v Kitajsko in drugam, zato pa imamo zdaj to pandemijo in 100 letnico!! KP Kitajske. Živa groza. Čudi me, kako se noben ne zgraža nad komunistično Kitajsko, ki je za kozlat. Pač levaki so simpatizerji komunizma, imajo pa tudi v večinski lasti medije, zato se "noben" ne zgraža.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

HotBurek ::

V spodnjem video-tu je predstavljen kitajski komunizem (meritokracija) kot zelo dober sistem, katerega primerja z ameriško "demokracijo" (plutokracija).

Has China Won?
watch?v=li6xcTsVPB4
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

samo idiot bo rekel, da je kitajski komunizem dober sistem. glej youtube videe zahodnjakov, ki so živeli tam in ti bodo potrdili, da gre stvar v maloro, tako kot gre na en način po celem svetu, kar se tiče politike. edina stvar, ki je dobra glede kitajskega komunizma je to, da je zadnja desetletja pod prisilo (sicer bi se sesul sam vase) sprejel elemente zahodnega kapitalizma. To je EDINI razlog, zakaj gre Kitajski relativno dobro.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

SuperKripto ::

kuall je izjavil:

In? To je dobro.
Slabo je, ko so Rusi izvažali komunizem v Kitajsko in drugam, zato pa imamo zdaj to pandemijo in 100 letnico!! KP Kitajske. Živa groza. Čudi me, kako se noben ne zgraža nad komunistično Kitajsko, ki je za kozlat. Pač levaki so simpatizerji komunizma, imajo pa tudi v večinski lasti medije, zato se "noben" ne zgraža.

a ti mislis, da so rusi izumili komunizem? komunizem kokr jaz vem, je bil izumljen na zahodu. Kje je Lenin bival, preden je sel nazaj v Rusijo?

Vem, da je bil izumljen v ZDA. Nisem rekel, da so ga Rusi izumili, rekel sem, da so ga širili in na veliko prakticirali na svoj Ruski bedni način. Saj če bi ga Američani prakticirali ne bi ratal tako zabit, Rusi so glavni krivec, da se je tako spridil. Zato pa je neumnost Ruse posnemat v čemerkoli, kakor hočejo to delat naši veleumi levičarji. Rusi naj posnemajo nas zahodnjake, tako kakor delajo že ves čas.

showsover ::

Čakaj, kaj? Komunizem je ameriški eksperiment?

Zimonem ::

kuall je izjavil:

Vem, da je bil izumljen v ZDA. Nisem rekel, da so ga Rusi izumili, rekel sem, da so ga širili in na veliko prakticirali na svoj Ruski bedni način. Saj če bi ga Američani prakticirali ne bi ratal tako zabit, Rusi so glavni krivec, da se je tako spridil. Zato pa je neumnost Ruse posnemat v čemerkoli, kakor hočejo to delat naši veleumi levičarji. Rusi naj posnemajo nas zahodnjake, tako kakor delajo že ves čas.

Jasno komunizem je bil kot ideja uraden iz Amerike... Pa spet Kitajci.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

showsover ::

Oh ne... Pa kako?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: showsover ()

D3m ::

Komunizem ideja Amerike?

Če se ne motim so bili Švabi.
|HP EliteBook|R5 6650U|

No na zahodu so se že dolgo pred rusi spogledovali z in delali komunistične experimente, eden je bil v ZDA. Rusi so kopirali te zahodne ideje in jih prakticirai na svoj primitivn način in širili po svetu.

D3m ::

Samo, če se ne motim je Lenin to staknil v Nemčiji.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Poldi112 ::

kuall je izjavil:

No na zahodu so se že dolgo pred rusi spogledovali z in delali komunistične experimente, eden je bil v ZDA. Rusi so kopirali te zahodne ideje in jih prakticirai na svoj primitivn način in širili po svetu.

Noben od njih se ni šel komunističnega eksperimenta, oboji so komuniste pobili oz. izgnali, so pa rusi svoji diktaturi res rekli komunizem.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hongkong-ška vstaja 2019 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
58273155 (60110) Fritz
»

Kubanci dobili omrežje 3G

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
307059 (4229) Invictus
»

Kitajska poslala plovilo v orbito okrog Lune

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
3513971 (12205) driver_x
»

The Soviet Story (2008) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
24315360 (9333) Evil mind
»

Zrušitev komunizma (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
506829 (6394) MadMicka

Več podobnih tem